Топ-5 засобів корейської косметики, що обов’язково мають бути у Вашій косметичці

Корейська косметика вже декілька років міцно тримається на косметичному ринку та є однією з найбільш продаваних у цій галузі. Завдяки своїй якості, універсальності та, безперечно, ціновій політиці покупці все частіше повертаються за нею у магазини та залишаються задоволеними результатом. Ознайомитися із широким асортиментом цієї косметики та, звичайно, придбати це чудо бьюті-сфери Ви можете за посиланням https://www.watsons.ua/uk/koreyska-kosmetika/koreyska-dekorativna-kosmetika.

Косметика - це дуже індивідуальний товар, який потребує інколи довгий пошуків підходящого товару, але універсальність корейських методів зазвичай підкорює та є безпрограшним варіантом, а створена рецептура мягко та бережно доглядає за шкірою. Саме корейці додали у наші косметички must have товари без яких майже неможливо уявити наш повноцінний щоденний догляд сьогодні.

  1. Косметичні маски

Маски можуть дуже швидко тонізувати шкіру обличчя, а саме за 15-20 хвилин, що допомагаю підготувати до відповідальних заходів та зняти всі ознаки накопиченої втоми чи недоспаної ночі. Напевно, більша частина, як жінок, так і чоловіків вже спробували на собі ефективність тканинних масок. Користуючись масками регулярно можна досягти ефекту значного звуження пор, вирівнювання тону шкіри чи помітного зволоження.

  1. Патчі для очей

Шкіри навколо очей потребує особливого догляду через свою особливу структуру. Патчі ніжно зволожують цю ділянку шкіри обличчя та надають свіжості погляду, адже зазвичай використовують їх зранку. Якщо Ви плануєте вперше спробувати патчі, то сміливо можемо рекомендувати зупинитися саме на корейських брендах.

  1. Гідрофільна олія

Саме гідрофільна олія здійснила революцію у косметичній сфери, адже змиття макіяжу ще ніколи не було таким ніжним та бережливим. Не потрібно користуватися міцелярною водою, різноманітними гелями, пінками чи скрабами і не потрібно нічого втирати у шкіру. Достатньо рівномірно розподілити гідрофільну олія на обличчі та змити. У складі є масла, які розчиняють різноманітні забруднення при контакті, а при взаємодії з водою перетворюються у молочко та змиває все зі шкіри практично без залишків. Найбільшою її перевагою є те, що вона підходить абсолютно всім типам шкіри, адже не пересушує шкіру.

  1. Равликові креми

Доволі незвичний компонент, чи не так? Креми з есенцією слизу равлика зволожують шкіру, підтягують мімічні зморшки та допомагають боротися із пігментацією. У складі таких кремів немає парабенів та силіконів. Просто річ першої необхідності, якщо потрібно зволожити шкіру у короткий термін чи впоратися із запаленнями.

  1. BB та СС креми

Завдяки легкій структурі, тональні креми корейського походження не створюють ефект маски на обличчя, а навпаки роблять непомітне покриття, що вирівнює усі нерівності та ще й зволожує. Особливість таких кремів ще є обов’язково наявність у складі SPF, що захищає від впливу ультрафіолетового випромінювання та перших ознак старіння.

21 травня 2021р.

Теги: косметика, Корея

Коментарі

Ольга 2023-10-30 / 10:52:29
Дякую за чудову публіквцію, основа краси - це чиста шкіра. Почніть з подвійного очищення, використовуючи масло або бальзам для видалення макіяжу та глибоко очищення пор, а потім гель або піну для миття обличчя. Плюс есенція - це ключовий етап у догляді за шкірою. Також гіалуронова кислота відома своєю властивістю зберігати вологу. А корейські маски для обличчя, будь то гідрогелеві або тканинні маски, допомагають живити і заспокоювати шкіру, роблячи її більш сяючою та здоровою. Щоб дізнатися більше про ці засоби та їх використання, рекомендую переглянути статтю за посиланням https://www.44.ua/list/403204 З цими засобами у вашій косметичці, ви зможете досягти здорової та сяючої шкіри, яка завжди буде виглядати найкращим чином.

НОВИНИ: Різне

19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 1
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 10
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
17:10
Блендер на кухні - чому це обов'язкова річ
16:27
Який айфон краще купити у 2024 році?
16:08
Який холодильник краще: Ноу Фрост, статична чи динамічна система охолодження?
15:13
Де надрукувати книги у Львові за розумною ціною?
11:46
"Радіо Свобода": угорщина надіслала лист державам ЄС щодо, начебто, "утисків угорців" в Україні
22:55
Прямі джинси знову в тренді: кому пасують та з чим носити
20:19
Що можна подарувати дружині на річницю весілля
22:24
/ 3
Глава УГКЦ після слів Папи: В Україні нікому на гадку не спадає здатися
10:15
/ 10
Папа Римський Франциск порадив Україні "відважно" і з "відчуттям сорому" підняти перед росією "білий прапор" поразки
20:58
/ 2
Віцеспікер парламенту Словаччини заявив, що росія "не агресор" і "захищає свої інтереси"
20:32
/ 1
фіцо вважає, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через різні погляди на війну рф проти України
13:11
Лазерне шліфування обличчя: Інноваційний підхід до краси
» Всі новини