Як вибрати золоту каблучку: рекомендації ювелірів

Каблучка для заручин – це і прикраса, і просто важливий подарунок у житті кожної жінки. Носити її ви будете постійно, тож модель має бути зручною, відповідати вам за розміром, мати привабливий дизайн. Подивіться каталог золотих каблучок, і ви побачите, які варіанти є. Якщо цікавить перевірена пропозиція в Україні, зверніть увагу на інтернет-магазин Gold.ua. Розділ с каблучками доступний за посиланням https://gold.ua/ua/products/zolotye-kolca. Там ви знайдете фото у високій якості, описи та ціни.

Як зробити правильний вибір

Розглянемо основні моменти, які треба враховувати при виборі:

  • Колір металу. Всі каблучки виготовляються з проби 585, колір – на ваш смак. Жовте золото – класика, що не втрачає популярності. Є також білі, червоні сплави, цікаво виглядають каблучки з комбінованих металів.
  • Камінь. Зазвичай каблучки для заручин йдуть з декоративним камінчиком. Це може бути дорогоцінний алмаз чи простий фіаніт, кольорові вставки. Від типу, маси інкрустації буде залежати фінальна ціна.
  • Обідок. Товщина може бути дуже різною, вибір робіть за власним бажанням, враховуйте довжину, товщину пальців. Оскільки каблучку для заручин носять разом з обручальною, потрібно, щоб вони гармонійно комбінувалися.
  • Огранка. Це важлива характеристика для каблучок зі вставкою. Популярні варіанти – овал, круг, серце, принцеса. Від огранки діаманта буде залежати не тільки його вигляд, а ще й оптичні властивості, блиск.
  • Дизайн. Асортимент у продажу величезний, тож обирайте модель за власним смаком. Є класичні лаконічні вироби, дизайнерські оригінальні варіанти. Каблучки незвичайних форм виглядають дуже оригінально та цікаво.
  • Гравіювання. На серійних кільцях його нема, або робляться стандартні написи. Якщо потрібно нанести щось особливе, зверніться до ювеліру.
  • Комбінування з іншими прикрасами. Подивіться, який стиль обирає дівчина чи жінка – каблучка має гармонійно вписуватись у нього, комбінуватись з іншими прикрасами.

Це базові моменти. Якщо боїтесь помилитися, зробіть вибір на користь класичної моделі або відправляйтесь за покупками разом з коханою.

Про розмір

Дизайн та характеристики каблучки дуже важливі, але є й інший момент – розмір. Якщо не знаєте, який потрібно брати, поміряйте палець дівчини – шуткуючи просто так або коли вона нічого не відчуваю ниткою уві сні. Можете разом придбати просто декоративну каблучку – продавець скаже розмір. Ще є варіант погратись у суперечки на розміри пальця та піти до ювеліра, аби він визначив точний. Але у такому випадку є ризик, що кохана про все здогадається.

Можна звернутись до сестри, подруги, мами дівчини – вони підкажуть, який розмір потрібно брати. Навіть якщо ви трохи не вгадаєте, можна буде зробити обмін чи розширити-звузити кільце у ювеліра.

Каблучка для заручин і обручка – у чому різниця?

Каблучка для заручин має вставку з камінця, обручка частіше гладка, але це не суворий показник, адже моделей багато. Заручну каблучку обирає наречений, який дарує прикрасу своїй коханій. Обручки пара купляє разом. Два кільця дівчина чи жінка може носити разом або надягати заручну каблучку під настрій. Обручку не знімають.

Де зробити замовлення

Магазин Gold.ua пропонує зручні та вигідні умови співпраці. У каталозі представлено великий вибір моделей на будь-який смак та бюджет. Кожна позиція йде з описом, характеристикам, ціною. В наявності моделі з 585 проби класичного жовтого, елегантного білого, насиченого червоного кольорів. Також є красиві коробочки, що допоможуть вам зробити пропозицію максимально ефектно.

14 травня 2021р.

Теги: каблучка, заручини, золото

НОВИНИ: Різне

16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
» Всі новини