В Ужгороді талановиту молодь і дітей мотивують рухатися вперед до успіху (ФОТО)

Посмішка 16-річної ужгородки, найкращої шпажистки України Олександри Лазаренко, кілька тижнів сяє з міських білбордів.

В Ужгороді талановиту молодь і дітей мотивують рухатися вперед до успіху (ФОТО)

Саша уже друга учасниця проєкту «Ужгород – місто талантів», метою якого є публічно подякувати талановитим дітям й молоді Ужгорода за досягнення. Окрім подяки з білбордів, учасників також намагаються мотивувати не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед, надихаючись прикладом відомих й успішних земляків. Для Олександри організатори підготували зустріч із засновницею косметичного бренду «Амелі» Мариною Бабич та цікавий майстер-клас.

«Це вперше, коли на мене ось так звернули увагу. І я відчувала, що організаторам справді цікава моя особистість і те, чим я займаюся. А коли мені сказали про сюрприз, я була просто щаслива, бо це 100% попадання. Я обожнюю парфуми, тому для мене це був неймовірний досвід» - ділиться враженнями Олександра Лазаренко.

У майстерні Марини Бабич Олександра змогла дізнатися більше про натуральні засоби догляду та історію створення бренду. А ще, разом із засновницею, «почаклувала»  над парфумом. Натуральний спирт, парфумні композиції, ефірні олії, трішки натурального шиммеру для блиску, і тепер в Олександри є  власноруч створений аромат від «Амелі» та його рецепт, який дівчина зможе відтворити у майбутньому.  

«Підтримка надихає. Дуже важливо ділитися і знаннями, і натхненням з молоддю, аби у них було бачення, що можна й треба розвиватися та, уже свій власний досвід, також передавати іншим. Це дуже класно» - каже Марина Бабич, засновниця бренду натуральної косметики «Амелі».

Фехтуванням Олександра займається  8 років. Мама Саші Алла Лазаренко розповідає, за цей час дівчинка досягла чималих успіхів. Вона учасниця й призерка численних міжнародних і всеукраїнських змагань. Уся стіна їх дому в нагородах. Втім, вперше за ці роки досягнення Саші так позитивно оцінили.

 «Коли нам запропонували участь у цьому проєкті, для мене це було неймовірно зворушливо. Саша взагалі розплакалася. Бо нашим дітям, «недохваленим», «недопідтриманим» дуже важливе це визнання. Особливо у підлітковому віці. Коли дитина розуміє, що її праця, її успіхи ось так позитивно оцінюють, це мотивує працювати ще краще, досягати ще більшого. Цей проєкт чудовий, він надихає та дарує дітям неймовірні позитивні емоції» - ділиться враженнями Алла Лазаренко, мама Олександри.

Проєкт «Ужгород – місто талантів» - ініціатива БО «Фонд Андрія Півня». Керівниця фонду Віра Півень розповідає, він навіть для організаторів став суцільним відкриттям. Адже, проєкт знайомить не тільки із талановитою молоддю, а й із цікавими ужгородцями, закарпатцями, успішними кожен у своїй справі.

«Завжди дивуюся і захоплююся тим, наскільки наш край багатий креативними, цікавими людьми. В межах проєкту ми не тільки дізнаємося більше про талановиту молодь і дітей. Ми також, готуючи для них цікаві мотиваційні зустрічі, відкриваємо для себе й унікальних земляків, які власним прикладом доводять, що, віддаючись улюбленій справі, постійно рухаючись вперед, можна досягти успіху» - каже Віра Півень, керівниця «Фонду Андрія Півня».

Щомісяця на міських білбордах з’являтиметься новий учасник. Відтак, організатори просять, якщо й ви знаєте талановитих та успішних у різних сферах юних ужгородців, повідомляйте про них на електронну адресу Фонду Андрія Півня piven.foundation@gmail.com. Можливо саме про досягнення ваших дітей, внуків чи знайомих скоро теж дізнається усе місто.

13 травня 2021р.

Теги: діти, молодь, успіх, мотивація

НОВИНИ: Соціо

16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
» Всі новини