2019р. Із загального обсягу виробництва культур зернових та зернобобових 2273,5 тис.ц (69,5% загального обсягу) становить кукурудза на зерно, 850,6 тис.ц (26,0%) пшениця, 75,4 тис.ц (2,3%) – ячмінь. У порівняні із 2019р. обсяг виробництва пшениці зменшився на 8,5%, кукурудзи на зерно – на 19,7%.
Середня урожайність культур зернових та зернобобових в цілому по Закарпатській області склала 41,9 ц з 1 га , що на 11,0% менше, ніж у 2019р.
За 2019 рік виробництво картоплі в області становило 4775,8 тис.ц, що на 3,5% менше, ніж у 2019 році. Урожайність картоплі з 1 га зібраної площі зменшилась на 1,1% і становила 152,6 ц з 1 га. Впродовж 2019р. господарствами усіх категорій було вироблено 2809,5 тис.ц овочів, що на 3,7% більше, ніж у 2019р., плодоягідних культур 1007,5 тис.ц – на 24,2% менше 2019р.