Місцева влада має запровадити виплати через карантин, а держава їх подвоїть – Зеленський

Президент Володимир Зеленський запевнив, що якщо місцева влада виплачуватиме громадянам та бізнесу матеріальну допомогу через жорсткий карантин, держава її подвоїть.

Місцева влада має запровадити виплати через карантин, а держава їх подвоїть – Зеленський

Про це Зеленський сказав у відеозверненні після засідання РНБО: "У січні з введенням локдауну уряд підготував широкий комплекс підтримки - це пряма фінансова допомога людям та бізнесу, допомога на дітей, компенсація по частковому безробіттю, податкові канікули та інші стимули.

Логічно, що про різні форми підтримки, запроваджуючи локдаун на місцях, повинна подумати і місцева влада. Та разом із посиленням карантину розробити комплекс заходів для підтримки тих категорій громадян та бізнесу саме свого регіону, які постраждають через обмеження так званої "червоної зони".

Я чекаю від місцевої влади відповідних пропозицій, щоб вже наступного тижня розглянути і затвердити їх на Конгресі місцевих і регіональних влад при президентові України. Додатково до запропонованих розмірів допомоги центральна влада додасть 100%, збільшивши підтримку вдвічі...

...Хочу повідомити, що незабаром ми запропонуємо механізм для втілення однієї з моїх передвиборчих обіцянок – а саме про економічний паспорт українця.

За ним усі діти, народжені в Україні, до моменту настання 18 років зможуть отримати кошти від користування та видобутку надр України, що будуть накопичуватися на їхньому персональному депозитному рахунку в банку. І після досягнення повноліття зможуть бути витрачені ними на здобуття вищої освіти"

20 березня 2021р.

Теги: карантин, компенсації, виплати

Коментарі

Семен 2021-03-25 / 09:55:41
Хто б вірив цьому брехлу.Він вже роздавав президентські резиденціі дітям сиротам.

jurius 2021-03-21 / 18:22:58
Вікторія, у Вас жахлива ситуація, але не безнадійна. Не складайте руки і як написав Степан Крук, не покладайтеся на державу. Є безліч можливостей - найголовніше мати силу волі і боротися зі страхом. Як приклад: моя кума - за дипломом вчитель української мови і мати двох дітей за період останнього декрету опанувала різні технології випічок, самостійно вчилася на безкоштовних вебінарах і зараз заробляє на тому, що їй замовляють різні смалолики: від тих що з кремом, до тих, що з желє. Ах так, вона живе у глухому селі і до найближчих центрів 60 км. з одного і другого боку. Звичайно, вона має чоловіка, який її любить і підтримує, але переважну частину його не має вдома, бо він на заробітках. Але справа не в цьому - найголовніші зусилля вона зробила без нього бо мала сміливість вийти поза зону комфорту. Вам цього самого бажаю, як би Вам не було важко

Степан Крук -Вікторії 2021-03-21 / 12:23:41
Треба жити!) Інколи чорна смуга у житті виявляється злітною смугою. Знаю, у Вас є багато талантів котрі можна успішно застосувати. Сподіватися лише на державу - марна справа і трата часу...Ви зможете!!!

Вікторія 2021-03-21 / 12:14:55
Я стою на біржі труда, отримую 500грн. в місяць, відповідної вакансії мені не можуть підібрати. Виховую двох дітей, допомогу одинокій матері мені скасували із за нововеденниз законів. Ніяких доплат на дітей не отримую під час карантину. Як жити?

jurius 2021-03-20 / 23:16:25
Президент показав себе знову у всій красі як кінчений популіст і негідник. Милозвучні соціальні гасла були найбільшим руйнівником держави протягом майже 30 років незалежності. Весь дешевий газ, всі ці спеціальні зобов'язання для населення, всі ці закони перед виборами і після них, на користь дітей війни, юліни тисячі і одноразові доплати Зеленського пенсіонерам і різним обездоленим - це гроші платників податків, які не пішли на розвиток економіки. Пропоную всім дописувачам припинити спекуляції на користь того ці гроші повинні взяти міські бюджети, чи держава, а прийняти за основу єдине просте гасло - популізму ні років на 20. Тоді і економіка виросте, і соціальні можливості збільшаться і західні кредитори, доречі, перестануть відфутболювати нашого супер класного президента, а будуть розуміти, що він адекватний. Всім доброї ночі )

Степан Крук на попередній коментар 2021-03-20 / 15:28:44
Я не заперечую, що треба. Треба! Питання: де взяти ці кошти у місцевих бюджетах??? Доведеться від чогось відмовлятися

До Степан Крук 2021-03-20 / 13:05:36
Місцеві бюджети постраждали не від COVID-19 а від карантинних обмежень введених державою та місцевою владою. Тому платити постраждалим потрібно тут вибір очевидний це кусень хліба дитині батькам якої забороняють самостійно на нього заробити.

Степан Крук 2021-03-20 / 10:53:01
Ці виплати не передбачені місцевими бюджетами. Тому треба буде вибирати між благоустроєм, ремонтом доріг та розвитком інфраструктури і виплатами компенсацій. Місцеві бюджети також постраждали від ковіду

НОВИНИ: Різне

16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
» Всі новини