Як стати таксистом: інструкція для новачків

Сьогодні багато українців замислюються над тим, як можна заробити, де знайти хорошу роботу, яка буде приносити стабільний дохід.

Якщо у вас є автомобіль, то можна спробувати свої сили в таксі. Не обов'язково ставати професійним таксистом і працювати по 8-12 годин на день. Ви можете виконувати замовлення в будь-який зручний час, навіть увечері або у вихідні.

Щоб почати працювати, вам знадобляться машина і смартфон на платформі iOS або Android. Також вам потрібно буде вибрати оператора, з яким ви співпрацюватимете. В Україні працює досить багато таких компаній. Вони пропонують співпрацю в сфері перевезень пасажирів. Це «Убер», «Уклон», «Болт» та ін. На наш погляд, саме Bolt є оптимальним варіантом для новачків і професіоналів із-за легкості підключення, мінімальної комісії і приємної бонусної програми для партнерів. 

Що таке «Болт»

Bolt - це міжнародна компанія, яка була заснована в 2013 році в Естонії. Спочатку вона носила назву Taxify, але в 2018 р. після залучення інвестицій від Daimler і Didi Chuxing змінила назву і вийшла на новий рівень розвитку. Сьогодні «Болт» працює в 30 країнах світу, офіси присутні в 150 містах. Компанія активно розширюється, захоплює нові ринки.

Щоб почати співпрацювати з Bolt, вам необхідно бути повнолітнім, мати власний автомобіль не старше 2000 року випуску (бажано іномарку) і необхідний набір документів, який включає в себе: 

  • Паспорт громадянина України.
  • Посвідчення водія з відкритою категорією B.
  • Техпаспорт на автомобіль.
  • Діюча страховка ОСЦПВ (Автоцивілка).

Автомобіль, на якому ви возитимете пасажирів, повинен бути технічно справним, чистим і охайним. Вся робота ведеться через програму, яку потрібно встановити на телефон. У ній ви зможете приймати замовлення, переглядати статистику поїздок, прокладати маршрути тощо.

Чому Bolt

Розглянемо, які переваги є у компанії Bolt:

  1. Мінімальний рівень комісії. Для Києва він дорівнює 20%, для інших міст - 12%. Решта служби беруть від 20 до 40% від вартості замовлення.
  2. Велика кількість клієнтів. Ви ніколи не будете сидіти без роботи, завжди можна знайти людей, яким потрібна ваша допомога.
  3. Високий прибуток. Він безпосередньо залежить від того, скільки часу ви працюєте, які оцінки ставлять вам клієнти. В середньому, партнери можуть заробляти від 20 до 40 тисяч гривень.
  4. Сплата податків компанією. Для роботи вам не потрібно реєструватися в податковій, відкривати ФОП або ТОВ. Все оплачує компанія, ви просто отримуєте прибуток.
  5. Відсутність жорсткого графіка. Ви самі можете вибрати, коли працювати: вдень, ввечері, вночі, у вихідні або святкові дні.

Дізнатися подробиці роботи водієм зі своїм авто можна за посиланням https://bolt-ua.com/rabota_na_svoiem_avto. Там же подається заявка на реєстрацію. Процес займає кілька хвилин, перевірка документів триває 1-2 дні. Після цього ви отримаєте лист з подальшими вказівками і доступ до «Особистого кабінету», відтак зможете приступити до роботи.

Переваги співпраці 

«Болт» - це можливість отримати гідну і добре оплачувану роботу. Компанія пропонує вигідне партнерство. Ви зможете заробляти серйозні суми або ж просто підробляти на вихідних, щоб підвищити рівень свого добробуту.

До переваг співпраці з «Болт» відноситься гнучка система бонусів і заохочень. Якщо ви будете виконувати багато замовлень, то комісія для вас знизиться. До того ж ви зможете отримати знижки на придбання страховок палива, на автомийку та техобслуговування, щоб знизити витрати на утримання автомобіля. Компанія надає цілодобову техпідтримку і страхує пасажирів від нещасних випадків. «Болт» - це оптимальний оператор в Україні, який підійде і новачкам, і професіоналам.

01 лютого 2021р.

Теги: таксі

НОВИНИ: Різне

16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
» Всі новини