Першим заступником голови Закарпатської ОДА стане раніше суджений "золотий горішок" з обойми Лунченка-Авакова Білецький (ДОКУМЕНТИ)

Першим заступником голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова стане чинний депутат Закарпатської облради, уповноважений фракції "Рідне Закарпаття" в обласній раді Мирослав Білецький. Про це стало відомо ще вчора із допису у Фейсбуку самого А.Полоскова.

Першим заступником голови Закарпатської ОДА стане раніше суджений "золотий горішок" з обойми Лунченка-Авакова Білецький (ДОКУМЕНТИ)

«Мирослав Білецький блискуче пройшов усі співбесіди і кадрову комісію, і отримав погодження від керівництва Офісу президента на призначення першим заступником! Невдовзі - погодження КМУ і призначення», - з гордістю та пафосом написав з цього приводу голова Закарпатської ОДА.

Мирослав Білецький замінить на цій посаді генерала СБУ Олега Коцюбу, який є людиною чинного голови облради Олексія Петрова. 

Попри те, що імя М.Білецького постійно на слуху як кума, бізнеспартнера і політичного соратника народного депутата Валерія Лунченка, його призначення на одну з ключових позицій в закарпатському політикумі все ж потребує додаткових акцентів.

Мукачівський ресурс Мукачево.нет з цього приводу згадав лише кримінальну історію 19-річної давності, коли Мирослава Білецького, тоді ще простого заробітчанина в Чехії, було засуджено за мордобій у кафе «Шаман у селі Велика Копаня на Виноградівщині. В ході цього кримінального інциденту, який й розглядався у суді, «були завдані легкі тілесні ушкодження, використаний кастет або інший тупий предмет, а також підручні засоби, а також зламані двері та замки, викрадений алкоголь з бару та розбите авто. Також у справі йдеться про вимагання грошей у доларах та погрожування газовим балоном.»

Утім, попри інформацію про події 2019 року, які, втім, чудово ілюструють стрімкість політичної та бізнесової кар'єри нещодавнього заробітчанина-хулігана, є значно свіжіші факти з політично-бізнесової діяльності М.Білецького, які характеризують не тільки його особу, але й проливають світло на першопричини нинішньої політичної ситуації на Закарпатті в контексті його власного призначення.

Відповідну інформацію з цього приводу дещо раніше з’ясувала і оприлюднила журналістка-розслідувачка Олена Мудра. Виявляється, здача Закарпаття у вотчину після Революції Гідності так званому «клану «Народного Фронту», про яку постійно писало Закарпаття онлайн ще з часів призначення головою Закарпатської ОДА самого Валерія Лунченка, має свої формальні прояви в певних «коаліційно»-бізнесових оборудках на теренах Закарпаття.

«Продовжується очікуваний злив області під "найефективнішого міністра" (с) через закарпатських нардепів з "Довіри" (Горват, Лунченко, Петьовка і Поляк), який розпочався напередодні місцевих виборів з призначенням Олексія Петрова головою Закарпатської ОДА у квітні минулого року.

У грудні 2020 Петрова, котрий балотувався до Закарпатської обласної ради від партії "Слуга народу", коаліція, сформована "Рідним Закарпаттям", "Слугою народу", "Європейською солідарністю" та "Батьківщиною", обрала головою Закарпатської обласної ради. За цю підтримку посади першого заступника і заступника голови облради віддали "ЄС" та "Батьківщині".

На голову Закарпатської ОДА розглядалась також кандидатура Мирослава Білецького, проте він виявився заслабкою фігурою для формування більшості.

Генерала контррозвідки СБУ Петрова, на посаді голови ОДА змінив винороб Полосков, якого відносять до оточення нардепа Василя Петьовки. І, як вже стає очевидно, його першим заступником призначать "горіхового" бізнес-партнера Авакова та Лунченка - Мирослава Білецького», написала з цього приводу О.Мудра.

У попередньому бліцрозслідуванні журналістки від 23 листопада минулого року, що стосувалося ймовірного призначення М.Білецького на посаду голови ОДА, дещо деталізувався закарпатський «золотогорішковий» бізнес Авакова,  Лунченка та  Білецького: «Арсена Борисовича з Мирославом Білецьким пов'язує спільний бізнес через ТОВ "Карпатські золоті горішки". Згідно з даних You control компанія входить у групу Авакова-Котвіцького Інвестор і Групу родини Лунченко.

Присутність "найефективнішого міністра" (с) в ТОВ забезпечує Світлана Мурашова, народного депутата Валерія Лунченка – його батько Валерій Лунченко, а Мирослава Білецького - дружина Оксана Білецька.

"Рідне Закарпаття" - політичний сателіт створений під місцеві вибори 2020 закарпатськими нардепами-мажоритарниками з групи "Довіра" Лунченком, Петьовкою, Горватом і Поляком. Вплив на групу у парламенті мають Аваков і Коломойський.»

Ці висновки журналістка підкріплює відповідними документальними доказами.

Ну а крапку в кулуарних поділах Закарпаття «союзними» політичними кланами ставить телеграм-канал ERőS PISTA: «Нагадуємо, що у рамках кулуарних домовленостей між "Слугою народу" та "Рідним Закарпаттям", облрада залишається за "СН", а Закарпатська ОДА під протекторатом "РЗ" (».

Тобто, слід так розуміти, що всі ці політичні «свині» не просто так товчуться біля закарпатського владного «валова». І що незабаром їм перепадуть чергові «золоті горішки» з того, що досі було загальнонародним надбанням – від бюджетних грошових потоків до "золотої" закарпатської землі.

 

01 лютого 2021р.

Теги: Білецький, Полосков, Лунченко, Аваков

Коментарі

Йосип 2022-04-24 / 21:04:36
Е продовження аферам «гоп компанії» скоро буде продовження піару і брехні М.Білецького і ОДІ .

злий 2021-02-19 / 14:24:50
Павле, я до свого, українського

Павло 2021-02-10 / 09:41:23
До злий, до якого Господа ти зверташся? його немає, є жиди одходи в єврейській нації сміття, які захопили владу в країні а для жидів Господь їх, це гроші

злий 2021-02-09 / 03:11:40
Господи, коли вже такі фатьови будуть не сидіти у владі, а просто сидіти?

Толіку 2021-02-08 / 23:47:29
Треба чоловікові було якось окультуритися, от і пішов у музей.

Толік 2021-02-06 / 16:39:40
Свою трудову діяльність Білецький розпочав ще у 91 році з пограбування Хустського музея.Не задар усюди хвалиться що Аваков йому все рішить

Закарпатець 2021-02-03 / 19:21:21
Нічого, земля кругла і ці всі злодії поплатяться

Вуву 2021-02-03 / 13:33:01
Це дійсно зашквар .
Якщо очільник області призначає в заступники того хто мав судимість , то це вже говорить про те , що він сам і його "команда" є повязані з криміналом і будуть використовувати своє службове становище для власного збагачення .
Про який економічний розвиток в області може бути мова , якщо всі будуть підпорядковуватись полосковському схематозу .

коля 2021-02-03 / 12:38:48
Тот нидуйдавий маскальский Полосков позорить єврейську націю ,Полосков ? непозорь велику єврейську націю, із твоїми погодженнями, бо знесуть теба, як сонце росу, разом із Ровтом і Гутманом: (((

Павло 2021-02-03 / 12:25:53
Форестер, вся влада від Бога, тільки незрозуміло від якого Бога :(

форестер 2021-02-03 / 03:39:17
Господи, яке позорище! А той недуйдавий Полосков цим ще й гордиться :(

Не-моралізатор 2021-02-02 / 14:04:36
Українці (особливо закарпатці ) в своїй переважній більшості – це спільнота без моральних принципів. Доказом цьому є обрання президентом держави колишнього кримінальника Януковича, згодом сина колишнього кримінальника Олексія Порошенка-старшого Петра. Якщо виходити з цих реалій, то для політика або посадовця регіонального масштабу кримінальне минуле – це швидше шляхетна чеснота, аніж ганебна вада. Най жиє рудноє Закарпаття! (Прошу не плутати з «Рідним Закарпаттям»!)

Зона комфорта 2021-02-02 / 13:59:57
Авакян. Мент по жизни, чёрт по масти.

123456 2021-02-02 / 11:11:48
Податкова рулить у області, як хоче того великий і самий великий!

123 2021-02-02 / 10:49:14
Це страшний сон? Славко керує областю вже легально? Куди котимося, люди?

Фофан по жизні 2021-02-02 / 10:02:35
Славчика сам аваков корунував так як і очільника Закарпатської ода. Братани нормально працюють, на общак закидують, косяків не мають. А бидло (тобто люди) в стойло ! :-).
Ну ми канешно можемо їм предяву кинути, но за НИХ сам Аваков впряжется, і тоді спрос з нас буде.

ЛЕМА 2021-02-02 / 09:42:19
ПЕТЬОВКА КРИША МАТЬОЛИ УСЯ ОБЛАСТЬ У НИХ У РАКАХ

ужас 2021-02-02 / 09:28:35
МАТЬОЛУ КОЛИ ЗМІНЕТЕ ЗА КОРУПЦІЮ У ПОДАТКОВІЙ, ЗА ВІДКАТИ ЯКІ ЗБИРАЮТЬ У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Fofan 2021-02-01 / 23:31:49
Яник тоже був судимий.
Славчик ти хто по жизні будеш внатуре??

Закарпаття 2021-02-01 / 22:23:42
Одні злодії та бариги у владі. Сомалі, одним словом.

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини