У другому турі виборів міського голови Ужгорода з великою долею ймовірності переміг чинний мер Андріїв

Однак офіційні результати підрахунку голосів досі не оприлюднені

У другому турі виборів міського голови Ужгорода з великою долею ймовірності переміг чинний мер Андріїв

У другому турі виборів міського голови Ужгорода 22 листопада з великою долею ймовірності переміг чинний міський голова обласного центру Богдан Андріїв.

До цього схиляються практично всі джерела інформації про результат виборчих перегонів в Ужгороді. Всі вони посилаються на результати паралельного підрахунку голосів, однак розрив між самовисуванцем Б.Андріївим і його опонентом від партії "Слуга народу" Віктором Щадеєм називають різний - від 500 до 1500 голосів виборців.

Найбільш конкретною є шефредактор LB.ua Соня Кошкіна, яка посилається на власні джерела в Ужгороді:

Богдан Андріїв (чинний мер) — 52.84%

Віктор Щадей — 46.17%

«Обидва штаби робили паралельний підрахунок, але розрив невеликий (близько 500 голосів)», - уточнила вона у своєму Telegram-каналі.

«Ужгород був ЄДИНИМ обласним центром, де «зелені» - за результатами першого туру - мали реальний шанс отримати «свого» мера облцентру.

Хоча б одного на всю країну.

Варто було трооохи напружитися. І якісно підтримати Віктора Щадея.

Але Ужгород далеко, напружуватися лінь і «слуги» все профукали», - констатувала С.Кошкіна.

Опосередковано про перемогу Б.Андріїва свідчить мовчанка оточення В.Щадея - від виборчого штабу до нардепів, які його підтримали.

При цьому офіційні результати підрахунку голосів досі не оприлюднені.

Як і передбачало Закарпаття онлайнінформація блогера Віталія Глаголи про, начебто, "столичних оперативників, які завтра будуть затримувати організаторів скупки голосів при розрахунках із виборцями на виході із дільниць", наявні у правоохоронців "списки організаторів роздачі грошей та тих, хто погодився продати свій голос", а також про "завтрашні затримання" виявилася лише психологічним тиском напередодні другого туру виборів.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайн, явка виборців на виборах в Ужгороді становила 26.7%.

23 листопада 2020р.

Теги: Андріїв, Щадей

Коментарі

Олександр 2020-11-28 / 15:06:16
Андріїв дуже серйозно готувався до виборів, тому підкуп виборців був системним і різноманітним. Звичайно Ужгород заслуговує на кращого мера і не має значення походження кандидати - місцевий чи тутешній ( серед тутешніх бидла також вистачає). Не важливо місце походження людини, важливо щоб голова міста був чесною, грамотною, патріотичною людиною ( приїзжа людина повинна знати і поважати все місцеве). Сьогодні ділити людей на порядних за місцем народження не нормально. Ужгород необхідно відновлювати, розбудовувати і формувати використовуючи найсучасніші знання і досягнення в містобудуванні з використанням місцевих інтелектуальних сил.

Андрій 2020-11-23 / 11:43:45
Настуні кроки ЗЕклоуна: зняття з посади голови ОДА Петрова, за провалені вибори та призначення іншого цапа відбувайла до наступного провалу ЗЕклоуна.
Реальність є така: те, що до влади вдруге прийшов корупціонер Андріїв, винна влада ЗЕленого, бо саджанці так і не посадив. Куча голосних заяв, а злочини не доведені. Людина з кількома кримінальними справами і надалі продовжувала грабувати місто, а продажні судді та прокурори в тому брали участь. Така ситуація по всій країні.
Звісно, що Юди нікуди не зникли, думаю, що ті п'ятсот гривень ще дадуть за себе знати, або в особистому житті, або когось із близьких. Тому не ревіть в подальшому, що погано жити, бо ви запроданці своє отримали.
Залишається прийняти дану ситуацію, згадати в храмі світлою пам'яттю Героїв майдану та воїнів полеглих на сході України, з надією, що віддане ними життя за Україну не буде марне, що народ колись отямиться та вибиратиме гідних людей, а не тих, хто причетний до їх смерті.

До пенсіонера 2020-11-23 / 10:51:31


Коментар видалено. Добирайте слів. Адмін


пенсіонер 2020-11-23 / 09:43:32
На жаль така сутність ужгородців. Бий свого, щоби чужі боялися. Ужгородці будуть мочити до смерті свого сусіда, щоби він не добився чогось. Цим безумовно користуються пришлі. Подивіться на ужгородський політикум. Вчорашні прикордонники, митники, колишні прокурори, що колись прибилися на Закарпаття, а потім тут залишися. Із десятка претендентів на мерське крісло, було троє львівян, декілька іванофранківців, двоє з інших регіонів. Хто ж представляв Закарпаття. Ратушняк, котрий давно вийшов у тираж, Федака, котрий ніхто і не мав ніяких шансів і Щадей, який також ніколи ніким не був, ні господарського досвіду ні керівних навиків. Чому у мери не пішли Горват, Пацкан, Штефаньо, головні лікарі обласної та міської лікарні та ще десяток місцевих фивників, які ніби мають досвід керівної та господарської роботи? Та пригрілися там де усілися і плювали вони на земляків. От цим і користуються Андріїви, Петрови та Півні. Як казав класик: "Нет пророка в своем отечестве". Амінь.

До слуг 2020-11-23 / 09:18:46
Щадей сам себе виваляв в гавні і давно. Це порожняк, а не кандидат, без кола, без двора, все має покровителів, а сам повний ноль. Короче біжіть в Дастор, бо завтра там ціни Горват піднімає, много потратив, треба якось видатки возмістити:)

Ужгород 2020-11-23 / 09:09:03
Щадей програв не через чужих, а через своїх. Його так виваляли конкуренти (Ратушняки, Федаки) в болоті ще до першого туру, що бруд залишається ще досі. Купа його потенційних виборців через це просто не прийшли на голосування.

Рома 2020-11-23 / 08:39:25
Я особисто не хотів бачити на кріслі мера представника Голобородька. Тому і голосував за Андріїва. Я голосував проти Зелі!

До тіпа львів'янина 2020-11-23 / 08:34:13


Львівянин тіпа, успокойся, просрали вибори, іди успокой свого Щадея, а такі тупі коменти не в тему:)



Коментар дописувача, до якого апелюєте, видалено, як такий, що має на меті провокацію та спробу протиставлення українців одне одним. Адмін


До ужгородця 2020-11-23 / 08:26:40
Я корінний ужгородець, на відміну від безробітного міжгірського Щадея, на рафанді вирос, ти бамбуку! Так шо іди випий з горя і проспися! Реалії такі, шо прислужник слуг не буде мером:)

Ужгородец 2020-11-23 / 08:20:28
Бидло ти львовськой....
Нараз видко што Ты не Закарпатець....

До ужгородця 2020-11-23 / 08:12:39
Йой,но ти смішний, явка мала, недійсні, явка мозгів у тебе мала, іди почитай виборчий кодекс. Вибори пройшли і крапка! А циган і в помині не було, ну кроме одного - Щадея:) вся країна показала зеленим їх місто - ниже плінтуса!!!

Ужгородец 2020-11-23 / 07:59:38
До ужгородця....
Дурню,прихвостне Носатого конюха.я ні за щадея ні за конюха....
Але явка мала,якщо мала явка,то вибори недійсні....
Най ті цигани в гузицю копкавуть бидло львовськой

До ужгородця ґ 2020-11-23 / 07:52:59
Ха-ха-ха, Ужгород вставай, но ти клоун, ще тот. Іди утіш Щадея, більше толку буде. Кстаті і продукти закупи в Дасторі, бо Горват піднімає ціни, шоб одбити мало просрані вибори і потрачені бабки на пустяка міжгірського:)

Ужгородец 2020-11-23 / 07:43:58
Ужгород вставай!!!!!
Скільки населення проголосувало,в першому турі і половини не було....
В другому турі,і третини населення неприйшла....
Це вибори недійсні!!!
Пора майдан робити,Носатого конюха гнати на Львівщині,і забрати в нього все що тут накрав,і приватизовував!!!!!
Пора вставати Люди!!!!!!!

Ужгород 2020-11-23 / 06:49:09
Нехай краще буде Львівський поляк чим Мижгірський довбодятел

Алекс 2020-11-23 / 05:49:27
Сталося як сталося. Мені особисто Щадей не дуже подобався. Але гора родила щура - "зелені" навіть не побажали пошукати шляхом аналізу кого можна висувати на посаду мера від їх партії. Відчувають свою тимчасовість і не хочуть боротися. Залишається побажати новообраному старом (не за віком) меру реалізувати власні передвиборчи обіцянки - відремонтувати не 31, а хоча б одну вулицю (Капушанську), узяти за правило не давати підрядчикам гроші за невиконані роботи (Петефі), навести лад у колективі міськради.

Karpatien bear 2020-11-23 / 05:14:08

сорри 2020-11-23 / 03:31:48
Говорилося ще перед першим туром, що Андріїви купили "губернатора" Петрова, а тому не було боротьби з підкупом виборців на користь Андріїва, а була імітація боротьби

Корюн 2020-11-23 / 03:24:43
Профукали,навіть з Києва видно, бо на чому будували компанію регіоналівські корупцірнери АндріївиКовачіРатиРусини-Щадей гей, маріонета?,хоча ще лишаються суди, розрив невеликий, порушень при якісній роботі юристів можна знайти багато

НОВИНИ: Політика

13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
11:15
На Закарпатті клірик-антисеміт УПЦ (МП), якого СБУ викрила на поширенні фейків про війну в Україні, постане перед судом
17:18
/ 1
У Чехії до Європарламенту кандидує закарпатка Інґа Петричка
15:49
/ 17
На Закарпатті проросійського провокатора-"русина" Данацка затримали за антисемітські погрози хасидам
22:49
/ 9
"Що хочемо, те і робимо": у "терактівських" Керецьках на сесію сільради незаконно не пустили військових
16:52
/ 25
У Закарпатській облраді "нодьмодьорорсаґового" "слугу" Іванча замінив Цебер з бази "Миротворця", який з угорським паспортом їздив розважати окупантів до Криму
19:56
/ 7
ВР затвердить нові назви 4 сіл на Закарпатті, зокрема – Пушкіна
19:33
/ 16
Помер ексголова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль
13:46
/ 9
Ізолюючи угорців Закарпаття, Орбан і Ко роблять все можливе, аби угорська громада ставала все меншою – Балога
22:30
/ 36
Опубліковано архівний виступ єпископа Івана Маргітича під час вшанування 60-ї річниці подій на Красному полі біля Хуста (ДОКУМЕНТ)
21:37
/ 7
Зеленський звільнив Токаря і призначив Гайдая головою Мукачівської РДА
11:15
/ 5
На Закарпатті судитимуть двох кліриків УПЦ (МП), яких СБУ раніше викрила на пропаганді комунізму
23:23
/ 7
У понеділок "недоброчесна" голова апеляційного суду Фазикош розглядатиме апеляцію "корупційного" голови земельної комісії Ужгорода Мильо
20:45
/ 15
Уряд призначив заступника голови Закарпатської ОВА Добромільського головою Державної служби України у справах дітей
19:05
/ 42
На Закарпатті греко-католицького священника позбавили парафії за проукраїнську позицію (ДОКУМЕНТ)
21:48
/ 12
Вслід за Кащуком сесію перед голосуванням покинув Лунченко, а обов'язки голови виконуватиме секретар ради Губаль
18:01
/ 5
Два клірики УПЦ МП на Закарпатті отримали підозру за пропаганду комуністичного режиму та срср
15:04
/ 6
Депутати міської ради Хуста проголосували за недовіру міському голові Кащуку
15:24
/ 3
Ворог запустив ІПсО з "погрозами" на адресу угорців Закарпаття від "українських націоналістів"
04:07
/ 38
Василіяни Закарпаття на Капітулі в Угорщині переобрали на наступні чотири роки дотеперішнього керівника Провінції св. Миколая
20:07
/ 31
В Угорщині на виборах керівництва закарпатських василіян "духовно навчає" угорський прихильник сепаратизму МГКЄ
14:14
/ 6
На Закарпатті одіозний клірик УПЦ МП, що є кумом Медведчуків, влаштував "жіноче" шоу зі своїм викликом у "військкомат"
14:38
/ 4
Скарга закарпатської адвокатки Бухтоярової в КСУ поставила під загрозу декларування статків чиновниками – НАЗК
21:24
/ 9
Жителі "вибухової" Керецьківської громади проігнорували звіт свого корупційного голови від ОПЗЖ Мушки
16:25
/ 11
Кабмін погодив призначення Сергія Гайдая головою Мукачівської РДА
» Всі новини