У Тячеві "п'яний" Volkswagen Gоlf в’їхав ззаду у кінну підводу (ФОТО)

Загалом за добу на Закарпатті задокументували за добу 9 п’яних водіїв.

У Тячеві "п'яний" Volkswagen Gоlf в’їхав ззаду у кінну підводу (ФОТО)

У Тячеві пізно ввечері сталася ДТП: автомобіль марки «Volkswagen Gоlf» в’їхав ззаду у кінну підводу. На щастя, обійшлося без серйозних наслідків. Коли на місце аварії прибули працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу, то з’ясували, що водій автомобіля, місцевий житель, перебуває в стані алкогольного сп’яніння і не має водійського посвідчення. Від медосвідування він відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування у  стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. Автомобіль затримано на спецмайданчик поліції. 

У селі Вонігово на Тячівщині опівночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2107», який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував місцевий житель без водійського посвідчення та в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

У Рахові пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», який рухався без увімкненого світла. За кермом автомобіля перебував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 2,34 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані  алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення, автомобіль затримали на спецмайданчик поліції. 

Іршавським правоохоронцям уночі надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Daewoo Sеns». Працівники групи реагування патрульної поліції Іршавського відділення зупинили в місті вказаний автомобіль, яким керував п’яний житель села Заріччя. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення, автомобіль затримали на спецмайданчик поліції. 

У Берегові ввечері поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2101», який робив незрозумілі маневри. За кермом автомобіля перебував житель села Варієво без водійського посвідчення та в стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування водій відмовився. На нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

У Великому Березному вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель без водійського посвідчення і в стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.  

У селі Підполоззя на Воловеччині ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Caddy», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував житель Свалявщини в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 2,1 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Кольчино на Мукачівщині вночі поліцейські зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2106», який робив незрозумілі маневри. Водій, житель села Обава, не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідування молодий чоловік відмовився. На нього склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили від керування.       

Ще одного нетверезого водія за минулу добу виявили працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

05 листопада 2020р.

Теги: підвода

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
14:02
У Мукачеві на пожежі загинув чоловік
11:00
В Ужгороді на об'їзній горів Mercedes
10:51
У Виноградівській громаді горіли "будка" в циганському таборі Підвиноградова та надвірна споруда у Виноградові
» Всі новини