Розвиток компанії Norfin

Зараз латвійська компанія Norfin відома багатьом людям. Був час, коли про неї нічого не знав ні український ринок, ні інші країни. Спочатку продукція продавалася лише в Латвії. Покупці цієї країни швидко оцінили якість виробів для риболовлі та полювання, після цього компанія почала швидкими темпами розвивати виробництво. Зараз продукція цієї торгової марки відома у багатьох країнах.

Як розвивалась компанія, етапи розвитку

Все почалося з невеличкого виробництва. Тоді було важко навіть уявити, який буде результат діяльності компанії. В 1995 році фірма почала випускати зовсім нові вироби, які різнились від тих, що продавались раніше. Тоді асортимент продукції був невеликим, але кожен виріб заслуговував особливої уваги.

Спочатку компанія ставила собі за мету представити на ринку продажу щось корисне та особливе. Випускалася спеціальна продукція, яка була призначена для риболовлі, полювання в будь яку пору року, та для активного відпочинку на природі. Більш детально з усім розмаїттям продукції можна ознайомитись на сайті фірми norfin.com.ua, там є зручний каталог товарів.

Латвійські покупці швидко оцінили якість виробів. Туристичні товари були якісні та надійні, вони служили покупцям не один рік. До того ж, професійний одяг був комфортний. Всі ці переваги не могли лишитися непоміченими. В 2016 році в Орландо відбулася виставка «ICAST», після цього бренд Norfin став популярним. Він отримав вихід на новий ринок. З того часу асортимент виробів почав збільшуватися. Окрім костюмів для риболовлі та полювання, люди могли купити різні товари для комфортного відпочинку на природі чи для туризму.

Продукція компанії Норфін

На сайті компанії norfin.com.ua представлено дуже багато різних товарів. Покупці можуть знайти в каталозі захисний верхній одяг, термобілизну, зручні та теплі шапки, шкарпетки та рукавиці, вироби для кемпінгу та туризму. Крім цього, компанія займається виготовленням якісної туристичної меблі. Дуже зручно, що всі необхідні товари для улюбленої справи знаходяться в одному каталозі.

Зимові вироби являються однією з найбільших категорій продукції компанії. Серед зимових виробів можна обрати куртку, костюм для морозної погоди. Також компанія виготовляє термобілизну, спеціальні шкарпетки, які не випускають тепло, рукавички, шапки. В холодну пору року без цих товарів неможливо обійтись, знаходячись на полюванні чи ловлячи рибу. Зимові костюми для риболовлі виготовлені таким чином, що коли людина буде довго сидіти в одному положенні, вона не змерзне. Тканина дуже добре зберігає тепло.

Наступна категорія продукції – це товари для літа. Вони надійні та практичні. Сюди можна віднести футболки та легкі куртки, бейсболки, штани. Ці вироби потрібні для відпочинку на природі влітку. Перевагою фірми є те, що вона випускає одяг не лише для чоловіків. В каталозі можна знайти жіночі та дитячі моделі одягу. Займатися риболовлею чи якимось активним видом спорту можна усією родиною.

Компанія Норфін виготовляє взуття для літньої та зимової пори року. Зимове взуття зручне та тепле. Воно надійне, його можна носити декілька сезонів. Випускається взуття в різних розмірах, можна підібрати підходящу по повноті модель. В цьому взутті буде комфортно та зручно. Воно виконано з якісних матеріалів.

Дуже популярні серед споживачів товари для туризму. В каталозі є спальники, зручні палатки, рюкзаки, термосумки, килимки та багато іншого. Кожна річ продумана до дрібниць. Всі вироби мобільні, мають мінімальну вагу. Їх легко збирати та транспортувати.

Зараз компанія Norfin – провідна організація, яка спеціалізується на виробництві товарів для туризму, для літнього та зимового відпочинку, риболовлі та полювання. Під час виробництва продукції використовуються сучасні технології, продукція виготовляється якісна та довговічна.

02 листопада 2020р.

Теги: Norfin, риболовля, полювання

НОВИНИ: Різне

10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
» Всі новини