В Ужгороді АТОвці навідалися під офіс ОПЗЖ: замість медведчуківців ветеранів зустріла поліція (ВІДЕО)

Сьогодні, 29 серпня члени команди «Альтернатива» навідалися до офісу партії «Опозиційна платформа – за життя».

В Ужгороді АТОвці навідалися під офіс ОПЗЖ: замість медведчуківців ветеранів зустріла поліція (ВІДЕО)

Днями представники цієї партії самі запросили усіх незадоволених їх діяльністю висловити претензії в обличчя. Тому велике здивування патріотів викликало те, що біля офісу замість партійців їх чекали десятки поліцейських.

26-го серпня на ужгородському телеканалі «Перший кабельний» вийшов сюжет про зіпсовану передвиборчу агітацію партії «Опозиційна платформа – за життя». У ньому представники міського осередку обурюються негативною реакцією українців на свою рекламу і закликають «якщо у кого є претензії, може конкретно прийти і сказати».

На слова членів ОПЗЖ відреагував Тарас Деяк, націоналіст і член команди «Альтернатива». На своїй сторінці він опублікував відеозвернення, де заявив, що має що сказати проросійським політикам і зробить це об 11:30 біля їх офісу.

Сьогодні вранці на пагорбі Слави відбулись урочистості до Дня пам`яті захисників України. Повертаючись звідти, члени команди «Альтернатива», більшість з яких є ветеранами АТО, навідались до офісу проросійської партії, який якраз розташований поруч. Але в домовлений час офіс був закритий, а замість ОПЗЖшників активістів чекав поліцейський спецназ.

«Ця ворожа українцям партія сьогодні вкотре показала своє брехливе обличчя. Спершу самі закликали до зустрічі, а потім боягузливо сховались за спинами поліції і СБУ. Їх двері закриті. Але містяни можуть зустріти їх на наших вулицях. І тоді розмова буде вже інакшою. Але я знаю, що вони будуть дивитись це відео. Тому я закликаю їх: покайтеся! Прийдіть на могили наших загиблих хлопців і на колінах просіть пробачення перед Господом Богом і країною. Бо на ваших руках кров синів України!», - заявив Тарас Деяк, виступаючи перед присутніми. 

Нагадаємо, що ОПЗЖ є найпотужнішою проросійською партією в країні. До неї  входять відомі українофоби, зокрема Юрій Бойко, Вадим Рабинович, Віктор Медведчук, Неля Штепа, Ілля Ківа та інші.

Довідка

День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, відзначається в цей день через річницю Іловайської трагедії. Шість років тому, 29 серпня 2014 року, розпочався вихід українських військових з оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярними частинами збройних сил Росії було вбито 366 українських військових і правоохоронців, 429 були поранені, 128 потрапили в полон, 158 вважаються зниклими безвісти. 

29 серпня 2020р.

Теги: ветерани, АТОвці, медведчуківці

Коментарі

закарпатець 2020-08-31 / 21:00:05
Який ти Хома, ти Фіма.
Та ще й із-за Уралу.
І скоріш за все втік із тієї самої дурки, яка там носить суцільний характер.
Поїхав ти зі своїм за жиддям, коли вирішив, що закарпатці, котрі живуть у центрі Європи захочуть вашого тайожного союзу та ще під керівництвом пархатих рабиновича та бойка кума путлера мертвечука.

Хома 2020-08-31 / 20:46:42
Не знаю який Ти закарпатець,Але бачу що Ти поiхав ....тобi треба дурку!

закарпатець 2020-08-31 / 17:13:30
До 123. А до чого ж тоді Карпатська січ закликає, як не до будівництва незалежної держави без якогось там впливу. Нам цікава думка європейців, але нам в Україні жити того й маємо робити те, що вважаємо за потрібне. При цьому основний орієнтир Європа.
Але найраскудніше те, що мокшанська орда нас учить жити, через пяту колону - "за життя". Самі паскуди ходять на вулицю до вітру і нам такого бажають. Торгують газом і нафтою десятки років, а сама ерефія газифікована на 35%.
Але Україна вже давно пройшла цей етап, навіть у радянські часи вся мокша мріяла потрапити в Україну, а теперь і зась.
Тому дарма думає шахрай Рабинович, судимий до 15 років тюрми, олігарх та кум путлера - медведчук, а також злодюга, котрий привласнив нафтові вишки-бойко, що українці масово проголосують за них. українці вже подорослішали і мокшанським раєм їх не надуриш, а закапатців тим більш.


123 2020-08-31 / 14:47:26
Я повністю згідний, але у Європи свої бачення і ми безсилі їх чомусь поучати, до прикладу: будівництво північного потоку, вони в цьому питанні з нами не рахуються, а треба було б, і багато таких речей. Краще будувати свою країну, а не озиратися на інших.

закарпатець 2020-08-31 / 13:36:47
До 123.
Так це ж людьми по-людськи, а зі скотиною по-скотськи.
Хіба кумир жопоблоку путлер цивілізовано анексував Крим, хіба цивілізовано кацапські банди розстрілювали наших воїнів у так званому "зеленому коридорі"? Хіба ординці поступили не як при первіснообщинному ладі?
Недемократично насаджати порядним, толерантним і працьовитим українцям звірячі мокшанські нацистські принципи під назвою "русский мир".
Коли нас через ОПЗЖ стараються затягти знову в концтабір, про яку мораль і цивілізованість тут можна вести мову. Ви подивіться, що творить російський фюрер у світі, він п'є кров сірійських, українських, чеченських, молдавських, грузинських людей відрами. І це його ми повинні, на вимогу "за життя" полюбити і дружити з ним?
А хіба Європі любляться анексії, окупації, вбивства чужих громадян? Але ж вона мовчить.
Так що нам тепер знову лягти під кацапа, щоби Європа впевнилася, що відстоювання своєї незалежності і бажання українців бути господарями у своїй країні це не радикалізм і не націоналізм, а патріотизм. Хіба Україна окупувала хоч клаптик чужої землі?
Та на х... усі партії котрі тягнуть у тайожний союз, бо з ними не те що десятки, а сотні років, Європи не побачимо.

Микола 2020-08-31 / 11:02:15
До відома ! В АТО воювали не тільки добровольці. З 2015 року там офіційно знаходились ВСУкраіни.(згідно Закону України ) у 128 закарпатський бригаді несли службу військові з усієї Украіни. Ужгородський 15 батальон бригади на 3/4 не закарпатці.

Побратимам 2020-08-31 / 10:01:21


Якщо когось у чомусь звинувачуйте, то робіть це під власним іменем, а не розганяйте теорії змов анонімно. Коментар видалено. Адмін


123 2020-08-31 / 09:44:00
Неподобається вам ОПЗЖ? без питань, у кожного є свій вибір, але робити це треба цевілізовано через вибори, а не як у первіснообщинному світі, бо інакше небачити нам Європи ніколи, будемо ще десятки років тут на місці виясняти відносини, а заходу такий підхід не подобається, бо це не демократично. Взагалі в Європі не подобається націоналізм і радикалізм, їм потрібна демократія навіть у власних стосунках.

закарпатець 2020-08-31 / 07:38:05
Гнати жопоблок із Закарпаття. Молодці січовики не дайте московським гнидам закріпитися на Срібній землі.
Закарпатці, ви побачили усі країни Європи, практично із кожної сім'ї хтось працює в Чехії, Угорщині, Польщі, Італії, Німеччині та Англії. Ви бачите як живуть люди в європейських країнах, де панує право і закон.
Погано, що мало роботи вдома, але всьому час, потихеньку і в Закарпатті зявляються підприємства.
То невже нас закарпатців-європейців ці приблуди московські знову надурять і затягнуть в союз із ординцями?
Невже мало натерпілися наші діди і батьки від комунарів, невже мало церков знищили совіти, невже мало наших людей у Сибір відправили в 40-х?
Гнати цю партію медведчука-рабиновича паршивою мітлою із нашого краю аж за Урал, щоби наохтема забути про бандитську державу путлена із його нацистським "руськім міром".

Роман 2020-08-30 / 22:17:56
ОПЖЗ це Путінський проект, вони перші хто підтримує сепаратизм.

Мент 2020-08-30 / 19:38:23
Легко вам казати про копiв. У них задача забезпечити громадський порядок. В законi прописано що полiцiянти по за полiтикою. I до речi половина з них були В АТО.
I ще питання чому не iдуть до дачi медвечука. Кiшка тонка. Погорелов то криса яка нич не рiшае.

ужгородець 2020-08-30 / 17:50:33
А хто його знає Іване як воно ще буде. Може прийдеться цим хлопцям ще повоювати, бо путлер на все здатний. Не варто нікому від цього зарікатися. А опзж хай дякують нашим ветеранам АТО за виваженість і толерантність, бо в інших регіонах їхнього брата бьють безбожно, на харківщині, полтавщині та дніпровщині. Навіть на чернігівщині чуть рабинович не отримав по писку.

Іван 2020-08-30 / 17:10:36
Отих поліцейських і іже із ними,так-би мовити,командирів-в АТО без усіляких душеспасительських йойках і з"йойках!Най на своїй,їм дорогій шкурі,відчують конкретну політику ОПЗЖ.Може,мало май порозумнішаут...

народ 2020-08-30 / 16:51:40
Альтернатива навідайтеся,до Галетея.

гость 2020-08-30 / 16:32:22
жопоблок не пройде . гниль уже вонить!!!

бувалий 2020-08-30 / 16:22:52
Майдан,революція--це коли прогнали Януковича і до влади мапи привести толкових економістів,відданих фахівців,грамотних політиків та юристів. А не самим з майдану сісти у владу.

Слава Карпатській січі 2020-08-30 / 15:40:25
Ти "комуністична правда" засунь язик в гуз....
Яке відношення можуть мати русини, яких багато в Європі, в галичині та на тЗакарпатті до прокацапського лугандону, здичавілого від браги та наркоти?
Ти су... називаєш воїнів 128 мукачівської бригади нацистами. Солдат, котрі виконуючи Присягу, яку дали державі Україна, гинули щоби в нашу державу не вторглися ординські банди, буряти, кадировці, осетини, російські неофашисти?
Ти тварино хоч знаєш, що загинуло більше 60 солдат і офіцерів нашої закарпатської 128 бригади?
Не трігером а тріп...м стала лугандонівська буча, от тепер бігають в Україну за пенсіями і продуктами, і в пиз.... тепер їхня новоросія. Кримчани тепер воду п'ють по годинах.
А путлеру, що на перших, що на других начхати. Руские своїх бросают, ще й як, коли немає зацікавленості.
Так буде начхати і мертвечуку на тебе бичка дурнуватого, а поки що гавкав за його сріберники.

правда 2020-08-30 / 15:14:27


З кремлівською пропагандою - на марбгінальні ресурси. Коментар видалено. Адмін


дідо 2020-08-30 / 13:36:49
Жопоблок за жиддя не має ніякої перспективи в Закарпатті, крім декількох сіл на Свалявщині і Воловеччині де окремі перестарки мріють про совітську владу, про колгоспи, про компартію, про кгбешний рай. Але двічі і одну ріку не ввійти, доста Закарпаття натерпілося комунарів. Тай медведчук з рабиновичем не хочуть совітського раю. Їм би закарпатців холопами зробити, і дружити с путлерівцями. Утворити собі такий собі в центрі Європи мокшанський заповідничок. Но х... їм це вдасться. Молодь Закарпаття, котра наїздилася по Європі ніколи не захоче в тайожний союз.

Крук 2020-08-30 / 12:42:42
Молодці атовці,лем на них надія,треба вугнати промацаальську сволота з нашого вароша,погореловська сволота і вся його опожопівська гопкомпанія має здриснути з Закарпаття за Урал.дограєтеся ...

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 1
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 5
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 9
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини