У працівника апарату Ужгородського міськрайонного суду діагностували COVID-19

11 серпня буде проведена дезінфекція у всіх кабінетів та залів судових засідань з метою безпечного перебування осіб в приміщенні суду та вжито всіх необхідних заходів до осіб, які контактували з хворим, а саме буде проведено тестування на COVID-19.

У працівника апарату Ужгородського міськрайонного суду діагностували COVID-19

Також з метою запобігання розповсюдженню вірусного захворювання серед відвідувачів та працівників суду, наказом голови суду тимчасово запроваджено особливий режим роботи Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області, зокрема:

Співробітникам Служби судової охорони - обмежити доступ до приміщення суду громадян з явними симптомами гострих респіраторних захворювань незалежно від їхнього процесуального статусу, шляхом наполегливих рекомендацій звернення до лікаря.

Здійснювати температурний скринінг на посту за допомогою безконтактного інфо-червоного термометру усім учасникам судових процесів, відвідувачам суду та працівникам апарату суду. В разі виявлення підвищеної температури у працівників апарату суду інформувати керівництво суду.

Допускати осіб до приміщень суду виключно у захисних масках та після термометрії.

З метою обмеження доступу відвідувачів до приміщень суду та враховуючи рекомендації Міністерства охорони здоров’я України щодо одночасного перебування великої кількості осіб у групах, співробітникам Служби судової охорони допускати до канцелярій та архіву суду по одній особі.

Працівникам Служби судової охорони спільно із працівниками Служби судових розпорядників Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області тимчасово обмежити допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судового процесу.

У приміщенні суду учасникам судових процесів, відвідувачам суду та працівникам апарату суду дотримуватись соціальної дистанції (1,5-2 м) та користуватись засобами індивідуального захисту (респіраторів або медичних масок).

Працівникам апарату суду у службових кабінетах проводити провітрювання приміщення не менше 30 хвилин кожні 2 години.

Працівникам Служби судових розпорядників суду проводити щоденно (крім вихідних днів) обеззараження відповідних приміщень суду шляхом кварцування з наступним провітрюванням не менше 10 хвилин: у залах судових засідань – після кожного судового засідання протягом 10 хвилин; у відділі документального обігу, контролю та забезпечення розгляду звернень громадян (канцелярія) - 4 рази на день по 05 хвилин в наступні проміжки часу: з 8.00 до 8.30, з 10.00 до 10.30, з 13.30 до 14.00, з 15.30 до 16.00; у інших відділах суду - 2 рази на день по 10 хвилин.

Рекомендувати учасникам судових засідань, участь яких не є обов’язковою, звертатись до суду електронною поштою, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштовим зв’язком, факсом із заявами особам, які бажають звернутись до суду просимо всі документи подавати у один з вищезазначених способів.

У суді діють обмеження, встановлені розпорядженням голови Ужгородського міськрайонного суду від 16 березня 2020 року № 04-01-13 та рішенням зборів суддів Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області від 16.03.2020 року, а також наказом голови суду від 11.08.2020 року № 150/01-06 про запровадження особливого режиму роботи суду у зв’язку із виявленням у працівника суду COVID-19, згідно яких припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, не допускаються в приміщення суду та у судові засідання особи з явними ознаками респіраторних захворювань та рекомендація учасникам судових засідань використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронний кабінет, електронну пошту, поштове направлення та телефон).

Зазначені обмеження встановлені з метою запобігання поширенню захворювання серед населення та безпеки громадян, а тому просимо з розумінням віднестись до ситуації, яка склалась в суді.

11 серпня 2020р.

Теги: коронавірус, апарат

Коментарі

Земляк 2020-08-11 / 20:05:21
Меньше по барам ходити! А то бабла море а розума мало!!!

Микола 2020-08-11 / 14:37:12


закрити к ***ням, так від них менше вреда буде


НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
10:45
У Кричові Буштинської громади донька, випадково проходячи повз, врятувала свою 77-річну матір з пожежі
00:02
/ 1
У Неліпині Мукачівського району Volkswagen на швидкості проломив стіну і влетів у будинок
16:39
Ґумовий човен і обіцянки переправити до Угорщини коштували прикарпатцеві та криворіжцеві по $5 тис. з кожного
10:44
У Чумальові Буштинської громади горіло в будинку, загинула жінка
23:29
На Закарпатті два втікачі до Румунії дві доби до виснаження блукали високогір'ям
11:15
У приужгородському Минаї горів будинок
10:57
/ 3
Біля Нижніх Воріт легковик влетів у причіп вантажівки, загинула ексдепутатка Берегівської міськради, військовослужбовиця Ольга Бізіля
10:33
В Олешнику Виноградівської громади, спалюючи сміття на городі, жінка спалила дерев'яну споруду сусідів
22:06
/ 1
У Пилипці 80-річний чоловік застрелив собаку. Зловмиснику готуються повідомити про підозру
14:38
З 32 пожеж, зафіксованих минулого тижня на Закарпатті, 25 – це підпали сухостою
11:44
У Широкому Виноградівської громади KIA Sorento на швидкості проломила паркан і перетворилася на брухт
11:35
У Заломі Хустської громади вигорів житловий будинок
11:03
У Ключарках на Мукачівщині від вогню врятували дві будівлі та легковик
10:57
У Страбичові на Мукачівщині горіла котельня складу
11:37
У Виноградові під час руху загорівся VW Passat
10:39
На Закарпатті горіли надвірна споруда, будинок і Volkswagen Passat
» Всі новини