За вихідні на Закарпатті задокументували майже 20 п’яних водіїв

На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

За вихідні на Закарпатті задокументували майже 20 п’яних водіїв

У поліцію Берегова ввечері надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить на автомобілі марки «Volkswagen Pаssаt» нетверезий чоловік. Працівники групи реагування патрульної поліції Берегівського відділу зупинили в місті вказаний автомобіль, за кермом якого перебував житель Львівської області. Водій був у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Бене Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили мотоблок, який робив незрозумілі маневри. Керував ним місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без відповідних документів. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили чоловіка від керування.    

У селі Розівка на Ужгородщині опівночі працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «ВАЗ-21011», за кермом якого перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Середнє. Він також взагалі не має водійського посвідчення. Драгер виявив у водія 1,34 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.  

У місті Чоп вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили  автомобіль марки «Skoda Оctаvіa» іноземної реєстрації, на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом іномарки перебував житель села Мала Добронь Ужгородського району в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.   

У селі Ганичі Тячівського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль  марки «ВАЗ-21021», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника  склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і за керування без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Нересниця на Тячівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль  марки «Mеrсеdеs» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 1,3 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Сасівка Свалявського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції Свалявського відділення зупинили автомобіль  марки «ВАЗ-2105», на якому не працював один задній габарит. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,64 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Великі Лучки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення зупинили автомобіль  марки «ВАЗ-2103», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння, однак від  медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського  посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Кольчино Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль  марки «Volkswagen Caddy», водій якого, житель села Кендерешів, не був пристебнутий паском безпеки. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердилося під час медосвідування. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське  посвідчення та відсторонили його від керування.

У Солотвино на Тячівщині працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу зупинили вночі автомобіль марки «Chеvrоlеt Аvео», водій якого порушив правила дорожнього руху, здійснивши обгін на мості. За кермом автомобіля перебував житель Нижньої Апші в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився. На нього в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили від керування. 

У місті Рахів вночі працівники групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення зупинили два незареєстровані мотоцикли, якими керували без захисних шоломів і відповідних документів місцеві юнаки. Обидва водії перебували в стані алкогольного сп’яніння: в першого виявили 1,27 проміле алкоголю, другий відмовився від медосвідування, про що було складено відповідний адмінпротокол. Третій адмінпротокол поліцейські склали на власника одного з мотоциклів за передачу керування особі, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Мотоцикли затримано на спецмайданчик поліції Рахова.    

Ще чотирьох нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 
03 серпня 2020р.

Теги: водії, протоколи

Коментарі

Сміх 2020-08-03 / 14:22:46
Кримінальну відповідальність за пянку за кермом, штрафи недіють

НОВИНИ: Соціо

21:05
/ 10
У православних і греко-католиків України розпочався Великий піст. Вперше в історії – без греко-католиків Закарпаття
19:25
/ 10
Ужгородський депутат-військовий звинуватив Ужгородську міськраду, мера Андріїва та депутата-блогера Глаголу у "дроновій" брехні
14:45
В Ужгороді за тиждень народилося 26 малюків, у Мукачеві – 24
14:34
В Ужгороді у вівторок попрощаються із полеглим захисником Сергієм Шпонтаком
23:18
На Закарпатті збирають підписи під зверненням до міністра захисту довкілля проти забудови Карпат вітряками
21:36
Відкрито продаж квитків на перший рейс потяга RegioJet Чоп – Прага на 27 березня (ДЕТАЛІ)
18:08
/ 1
В Ужгороді попрощаються з полеглим Героєм Сергієм Нестеренком
10:37
/ 15
Закарпатський "військкомат" розповів про спробу самогубства, вчинену в Хустському РТЦК затриманим на кордоні "ухилянтом"
20:05
/ 1
У Вишківській громаді зустріли та провели в останню дорогу Героя з Яблунівки Василя Канюку
13:28
У Тячеві бюджетним коштом стерилізують, вакцинують і чипують безпритульних собак
02:33
/ 4
У Білках провели в останню дорогу полеглого Героя Юрія Пітру
23:23
На Закарпатті відзначать 85-ї річницю проголошення незалежності Карпатської України та 150-річчя від дня народження Августина Волошина
19:38
/ 8
Ужгородці вимагають від міської влади зберегти Липову алею. Триває збір підписів
17:42
/ 19
Військовослужбовець ЗСУ і депутат міськради повідомив, що влада Ужгорода не закупила жодного дрона
18:32
/ 26
Щоби відкрити аеропорт в Ужгороді треба сотні мільйонів доларів, які потрібні для армії – нардеп
16:17
На Тячівщині медики "швидкої" майже годину пішки добиралися до травмованого хлопчика-велофрістайліста
15:36
/ 1
В Ужгороді на Фединця - Баконія збільшили кількість платних паркомісць
09:54
/ 2
"Титановий" Стас з РТЦК та СП: "Гидко бачити чоловіків, які ховаються, замість захистити свою країну"
18:34
/ 6
У середу в Берегові поховають ексзаступницю мера і ексдепутатку міськради, військовослужбовицю ЗСУ Ольгу Бізілю, яка загинула в ДТП
15:43
/ 1
У Поляні попрощалися з полеглим Героєм Дмитром Куцкіром
21:48
/ 1
В Ужгороді попрощалися з полеглим захисником Олексієм Хотіним
21:25
/ 3
Нересницька громада на Закарпатті блокує евакуацію людей із прифронтових територій – "Схід SOS"
10:36
/ 2
В Ужгороді відбудуться громадські слухання щодо перейменування ряду вулиць і площі
15:01
/ 1
У понеділок в Ужгороді попрощаються з полеглим захисником Олексієм Хотіним
10:52
/ 1
У лікарні в Дніпрі від важких поранень, отриманих на початку березня, помер Юрій Пітра з Білок
» Всі новини