108 випадків COVID-19 виявлено на Закарпатті за добу та шестеро пацієнтів померло

Протягом минулої доби,10 липня, за екстреною медичною допомогою звернулися 376 пацієнтів, з них 59 – з ознаками гострої пневмонії та 41- з підозрою на COVID-19.

108 випадків COVID-19 виявлено на Закарпатті за добу та шестеро пацієнтів померло

1197 закарпатців (в т.ч. 18 – за добу), одужали.

533 зразків біологічних матеріалів відібрано за минулу добу та скеровано у вірусологічну лабораторію для досліджень методом ПЛР.

У 108 пацієнтів за минулу добу підтверджено коронавірус методом ПЛР. З них 7 – медичні працівники та 7 – діти.

Загалом 3 842 закарпатцям встановлено діагноз COVID-19, із яких – 539 медики та 208 - діти

За добу, що минула, померло шестеро хворих із діагнозом COVID-19. Загалом з початку пандемії в області померло 138 пацієнтів із діагнозом COVID-19.

Станом на ранок 11 липня, проведено 31 243 досліджень COVID-19 методом ПЛР та 4 533 тестів ІФА.

11 липня 2020р.

Теги: випадки, пацієнти, коронавірус

Коментарі

Студент 2020-07-12 / 21:14:54
А то що в студентському гуртожитку Ужгородського інституту культури і мистецтв є спалах з четверга про це ніхто не пише. Осередок спалаху саме на другому поверсі. Чого про це замовчує керівництво інституту. Прийміть міри будь ласка. Там повна антисанітарія. Будинка вже четвертий день там жиє з коронавірусом.

Петро 2020-07-12 / 17:45:22
Так все правильно ідемо на зміну карантину в жостку сторону , ну ви ж знвєте то для лохів розводняк , от у вас хтось з знакомих є хвормй !? Нет но та то розводняк ото дали міліони а дохтори си пишуть оби зарплату мати файну. .... Нажаль такі виродки безсозглі наражають на небезпеку людей які дійсно остерігаюттся , молодь яка пошкірюється в магазинах коли ти з дитиною в масці , нажаль наше суспільство далі деградує і не хоче себе берегти . Ну і х..й з вами довб ...би надіюсь зміните свою думку під апаратом швл

злий 2020-07-11 / 21:19:01
То пісєц. Впевенено йдемо на відміну полегшень карантину :(

Степан Крук -Volodymyr Krasnoholovets 2020-07-11 / 18:05:27
Важко сперечатися із людиною, котра не має поняття про що говорить! Людиною без освіти (на ФБ сторінці Ваш освітній рівень не зазначено). Ви блідного поняття не маєте про фізіотерапевтичний вплив лазерного випромінювання на організм загалом та на альвеолярний пучок зокрема. Але дозволяєте собі при цьому критикувати Всесвітню Організацію Охорони Здоров'я та ставити під сумнів рекомендації цієї поважної організації щодо лікування ковіду. Якщо у Вас манія величності, тоді вам лазерний промінь не допоможе. І терапевти також - не їх профіль! Не городіть дурню!

Volodymyr Krasnoholovets 2020-07-11 / 17:53:48
недолугі апарати "Геліос"
- оригінально-с!
Чоловіче, якщо ви в чомусь 0, то послухайте тих, хто знає, що воно таке.
Але ви типовий комуно-большевиик за характером.
Був такий полковник медицини Іван Гайда, керівник військового шпиталю у Львові.
До нього прийшов мій знайомий, який обізнаний з лазерним апаратом "Геліос" і його можливостями (є брошура, є сертифікація, висновки фахівців і т.д.) і запропонував
поставити наш апарат у нього в шпиталі аби вони могли швидко і якісно лікувати хворих на коронавірус. Ми ладні були привезти його з Києва і передати шпиталю назавжди (ринкова ціна - 40 тис. доларів). Полковник Гайда сказав, що то все єрунда і це його не цікавить. Розмова була десь на початку квітня. А вже 20 червня полковник Іван Гайда помер смертю хоробрих від коронавірусу. Все, як в анекдоті. Народ в Україні наразі зовсім дурнуватий. Бо ще 30 років тому аби пройти профілактику на "Геліосі" то черги були на півтора тижні вперед. В ті часи люди були значно розумніші і головне, мали фах. Тепер вже не ті медики, які були 30 років тому. Тепер професіоналізм не виходе за епсілон-окіл нуля. Тому і епідемію маємо, і в масках ходимо. І сміттям засипані по самі вуха, і брудну воду в ріки і море зливаємо, а потім в ній купаємося. Замкнутий цикл. Все своє погане і його треба знищити, а вже потім, на руїнах...

Чаломада 2020-07-11 / 17:30:58
Volodyмїр насторожує.Чим важче Державі, тим йому краще.Най напише хоч раз кому він допоміг хоч раз(номер рахунку і кому конкретно) Просто випендрюєся ,але без таких скука

Степан Крук-Volodymyr Krasnoholovets 2020-07-11 / 16:46:31
Згідний - допомогти може тільки Лазар! Але доктор Лазар Мойсеєвич в Одесі, а це далеко
.Ла́зер (від англ. laser, акронім от light amplification by stimulated emission of radiation «посилення світла засобами примусового випроміннювання» ВІКіПЕДіЯ
Геліос (дав.-гр. Ἥλιος або дав.-гр. Ἠέλιος, «сонце»), а також Титан — у давньогрецькій міфології — бог сонця, син титана Гіперіона й Тейї, брат Селени та Еос, батько Фаетона й Геліадів. Вікіпедія
Це що за відношення до української мови?????! Вживаєте тут, на патріотичному сайті, англійську та грецьку мову, бЛІН!
Володимир, ви хто? Судячи із того, як старанно намагаєтесь тут та у себе у ФБ спихнути недолугі апарати "Геліос" прихожу до висновку, що ви єврей!

Volodymyr Krasnoholovets 2020-07-11 / 15:55:36
до Степана Крука
То може взагалі скасуємо українську мову і введемо латиницю?
В минулі роки українці обходилися без тяжких впливів з інших мов.
Зокрема, і без "регіонів" ще 30 років тому чудово використовували своє слово "край".
Якщо ви не обізнані з практикою лікування, зокрема, терапією, то нащо ви вставляєте
свої зауваження? Оті хворі на коронавірус, які померли (а померли саме через ускладнення - згортання крові з запаленням легенів) могли б бути ЛЕГКО ВРЯТОВАНІ якби медики застосували метод укутування. Але медики нині - це коновали, бо діють лише методами фармакології, яку їм підкинув пройдисвіт Дж. Д. Рокфеллер починаючи з 1913 р. і заборонив використання дослідної медицини. На сьогодні його родина отримує 1 трильйон доларів річного прибутку від продажу фарма-препаратів, які лікують один орган на 60% і тут же калічать інший на 40%. Така медицина є псевдомедициною.
На сьогодні найсильніші методи: лазерна терапія, інформаційна медицина та ГідридFortis (по двох останніх наберіть в google: informterapia та ГідридFortis). Також водні процедури (я вже згадував) та йога терапія, зокрема у випадку з коронавірусом - дихальні вправи.

Кіса 2020-07-11 / 15:23:42
Поки наші дундуки не навчаться дотримуватись карантинних норм до тих пір покращень не буде і як у всьому іншому переженемо іще і саму біднішу африканську державу .но айбо наша чилядь бля май розумна

Степан Крук -Volodymyr Krasnoholovets 2020-07-11 / 14:16:38
Пацієнт (лат. patiens) — людина, яка отримує медичну допомогу ( лікування, медичне спостереження чи здійснюється медична діагностика).

Згідно з сучасними концепціями розвитку медсестринства, для медичного працівника будь-якого рівня етичною нормою є використання терміну пацієнт замість застарілого хворий. Правовою нормою у юрисприденції також є поняття пацієнт, трактоване дещо ширше.ВІКІПЕДІЯ
Стосовно примочок та припарок від ковіду - у вашому переліку ви забули клізму

Volodymyr Krasnoholovets 2020-07-11 / 14:03:22
в українській мові немає пацієнта, натомість є хворий
Про коронавірус писати не буду, бо Адмін все моє видаляє.
Але Степан Крук на 100% неправий - не вакцина потрібна, а вчити людей методам оздоровлення і лікування: дихальні вправи та укутування за Севаст'яном Кнейппом (1884) та Вітольдом Камінским (1906) - в дужках вказані роки виходу книжок, Кнейппа перевидавали московською, але й досі немає перекладу українською.
А для лікування сучасними методами потрібно задіювати (ще треба було з березня) лазерну терапію - 2 сеанси протягом 2 днів по 10-20 хв. і хворий на коронавірус здоровий.
На жаль, в уряді лише розумово-недоумкуваті.

До Петра. 2020-07-11 / 13:59:00
Відомо що, всього два тижні в організмі існує імунітет який блокує повторне захворювання коронавірусною інфекцією.

Степан Крук 2020-07-11 / 12:18:00
Проблема дуже болюча! Найефективнішим засобом профілактики інфекційних хвороб є ВАКЦИНА! Однак вакцина проти коронавірусу ще в стадії розробки та клінічних випробувань і буде вона у вільному доступі через 1,5 - 2 роки. Друга проблема - До цих пір у Світі не зареєстровано жодного медичного протиковідного припарату. Виходячи із цього прогнозую поширення корони та ускладнення протиепідемічної обстановки терміном 6-10 місяців до моменту створення у суспільстві стійкого КОЛЕКТИВНОГО імунітету.

Читатель 2020-07-11 / 11:42:29
Кстати говоря. Еще совсем недавно (!) количество инфицированных было лишь в 2(!) раза выше количества выбывших. Сейчас оно, вдруг, стало больше в 3,5 раза.

Читатель 2020-07-11 / 11:40:44
Беда вся сейчас в другом. Не в тестировании, не в соблюдении карантина. А в том, что накапливается "критическая" масса. Давным-давно уже количество заболевших должно быть равно количеству выбывших. Где это? Почему это не так? Уже прошло пару месяцев! Если так и дальше будет - всё взорвётся, как Чернобыль. Не дай Бог.

До Степана 2020-07-11 / 11:33:34
Дякую за коментар. Приємно нарешті почитати розумну думку серед усього цього хаосу коментів ковіддисидентів з 9 класами освіти..

петя безпалый 2020-07-11 / 11:08:03
думаю що треба забити великий болт на цей коронавірус так як у нас в закарпатті по через одну хату хворий і вже нічого неможна зробити зупинити це неможливо так що чим швидше ми перехворіємо тим швидже закінчиться це жахіття

Степан Крук 2020-07-11 / 10:39:52
Два важливі аспекти-антагоністи: є проблема забезпечення життєдіяльності (робота громадського транспорту, магазинів, сфери послуг, промисловості) та проблема максимального забезпечення норм і правил карантину в умовах епідемії. Питання: як це зробити, щоб і барани були цілими і вовки ситими?
Вважаю, що конче необхідно провести тотальне ПЛР-тестування серед працівників торгівлі, працівників сфери послуг, "базарників" підприємців із метою виявлення серед них інфікованих на корону. Це той контингент, котрий найбільше контактує із населенням і може передавати вірус корони найбільше. З іншого боку потрібно забезпечити вільний доступ усіх громадян, котрі бажають, до ПЛР-тестування із метою раннього виявлення ковіду та недопущення подальшого його поширення. Зараз це є проблемою, ПЛР-тестування можна зробити тільки за направленням медиків. Існують ще приватні клініки та лабораторії, однак ступінь відповідальності за якість проведення цих тестів у них мінімальна. І нарешті_ потрібно повністю відмінити так звані експрес-тести, котрі є неінформативними та дезінформативними. Проведення цих тестів - це даремно викинуті державні гроші на вітер. Саме за ці мільйони можна розширити ПЛР-діагностику та уберегти тисячі українців від коронавірусу. Формула проста: раннє виявлення хворого на етапі безсимптомного протікання хвороби, його ізоляція і лікування!!!

Степан Крук 2020-07-11 / 10:39:09

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
10:45
У Кричові Буштинської громади донька, випадково проходячи повз, врятувала свою 77-річну матір з пожежі
00:02
/ 1
У Неліпині Мукачівського району Volkswagen на швидкості проломив стіну і влетів у будинок
16:39
Ґумовий човен і обіцянки переправити до Угорщини коштували прикарпатцеві та криворіжцеві по $5 тис. з кожного
10:44
У Чумальові Буштинської громади горіло в будинку, загинула жінка
23:29
На Закарпатті два втікачі до Румунії дві доби до виснаження блукали високогір'ям
11:15
У приужгородському Минаї горів будинок
10:57
/ 3
Біля Нижніх Воріт легковик влетів у причіп вантажівки, загинула ексдепутатка Берегівської міськради, військовослужбовиця Ольга Бізіля
10:33
В Олешнику Виноградівської громади, спалюючи сміття на городі, жінка спалила дерев'яну споруду сусідів
22:06
/ 1
У Пилипці 80-річний чоловік застрелив собаку. Зловмиснику готуються повідомити про підозру
14:38
З 32 пожеж, зафіксованих минулого тижня на Закарпатті, 25 – це підпали сухостою
11:44
У Широкому Виноградівської громади KIA Sorento на швидкості проломила паркан і перетворилася на брухт
11:35
У Заломі Хустської громади вигорів житловий будинок
11:03
У Ключарках на Мукачівщині від вогню врятували дві будівлі та легковик
10:57
У Страбичові на Мукачівщині горіла котельня складу
11:37
У Виноградові під час руху загорівся VW Passat
10:39
На Закарпатті горіли надвірна споруда, будинок і Volkswagen Passat
» Всі новини