Закарпатець скинув 37 кг ваги і відкрив клуб здорового способу життя у Мукачеві (ФОТО)

Заклад запрацює вже з 2 червня

Закарпатець скинув 37 кг ваги і відкрив клуб здорового способу життя у Мукачеві (ФОТО)

51-річний ужгородець Василь Баландяк з 30-річного віку почав набирати вагу і до 45 років став важити 120 кілограмів. Супутніми проблемами стали сильна метеозалежність, набрякання і болі в ногах, судоми, жахливе хропіння, сон тільки за допомогою кількох подушок, практично сидячи, печія після їди, часті та сильні простудні захворювання, біль у спині. Чоловік перепробував все – спортзал, басейн, препарати, дієти і навіть вже наважувався на вирішення проблеми хірургічним шляхом. У підсумку його вага сягла 123 кг при рості в 173 см.

У вересні 2017 року за запрошенням він потрапив до Клубу здорового способу життя «Гармонія» в Ужгороді. Одного з кількох в обласному центрі, які використовують методику на основі збалансованого харчування.

«Уже на третій день тестової програми звернув увагу на те, що з'явилася енергія, якась легкість, перестали набрякати ноги, став краще спати, тиск наблизилося до норми. За перші шість днів зменшив вагу на 2,6 кг, а обсяг живота – на 5 см. Значне поліпшення самопочуття, настрою і отриманий результат надихнув нас, і ми з дружиною вирішили продовжувати оздоровлення і придбали абонемент в клуб, – розповідає В.Баландяк. – Ось уже 2,5 року я і моя сім'я повністю змінили звички харчування, навчилися правильно пити воду. Найскладнішим для мене було відмовитися від картоплі і копченостей, але мене завжди підтримував мій консультант з харчування, який в будь-який час завжди був на зв'язку зі мною, а я виконував усі його рекомендації.

У результаті я знизив вагу на 37 кг (жиром), а обсяг живота зменшив на 38 см, мій метаболічний вік з 63 опустився до 49, я додав 10% води до складу тіла. Пішли солі, нормалізувався тиск, став значно менше хворіти, зникли судоми, хропіння, метеозалежність, болі в ногах, в спині та інші болячки. Поліпшилася шкіра, почали темніти волосся. Я відчуваю себе тридцятирічним!»

Історію В.Баландяка можна відстежити в світлинах з його власного фотоархіву. У них нема ані грама фотошопу. Вони абсолютно реальні. З людини, яка вже практично не могла рухатися і жити повноцінним життям, чоловік зміг повернутися до чудового фізичного стану, якому можуть позаздрити більшість його ровесників і навіть значно молодших за віком людей.

Аналогічні фото є у всіх інших членів клубу ЗСЖ в Ужгороді. І їх життєвий шлях до цього позитивного результату можна без проблем відстежити.

Але йдеться не про систему виключно схуднення. Багато хто помилково вважає, що продукти, які лежать в основі методики, що допомогла повернутися до нормального життя В.Баландяку та десяткам людей в Ужгороді, сотням – на Закарпатті та величезній кількості – у всьому світі, використовуються тільки для зниження ваги. «Насправді, це високоякісне, збалансоване  харчування, що містить всі необхідні вітаміни і мінерали. Завдяки йому покращують свої самопочуття і зовнішній вигляд, знижують вагу або збільшують м'язову масу, позитивно змінюють склад свого тіла, використовуючи одні й ті ж продукти», – розповідає засновник Клубу здорового способу життя у Мукачеві. Але, аби був ефект, все це має відбуватися чітко під наглядом консультантів. Щоби уникнути тих помилок і негативу, які мали місце в 90-х, коли ділки, що мали на меті виключно комерційну вигоду, контрабандно завозили продукт з-за кордону і, спекулюючи на очевидних і вражаючих результатах тих, хто використовував правильну методологію, продавали його саме як чудодійну панацею від надмірної ваги – без жодних пояснень і, тим більше, системного контролю.

Продукти, закладені в основу методики, – справді чудодійні. І дають швидкий позитивний ефект. Але він можливий тільки в разі правильного, системного застосування. Що, власне, і можливо в контексті діяльності клубу.

І власне в цьому набуто безцінний практичний досвід – від фірми-виробника, роботи в клубі ЗСЖ і особистий. І В.Баландяк з дружиною і іншими друзями з ужгородського клубу, які паралельно з ним пройшли той самий шлях до позитивного результату, вирішили відкрити аналогічний клуб у Мукачеві.

Заклад відкривається 2 червня, практично в центрі міста над Латорицею – на вулиці Пушкіна, 38, офіс 41. Ті, хто хоче скористатися своїм шансом, можуть спершу звернутися за телефоном  050-9508853, почути всю необхідну інформацію. Особливо недовірливі можуть пройти кількаденну тестову програму – ту саму, з якої свого часу «стартували» засновники клубу, і на власному швидкому досвіді переконатися в її дієвості. Ще краще – прийти в клуб і побачити все на власні очі і почути на власні вуха.

І Василь Баландяк і його друзі з Клубу здорового життя – дуже щирі, привітні люди. І їх позитив – внутрішній і життєвий – може стати і вашим власним здобутком. Треба тільки захотіти.

01 червня 2020р.

Теги: схуднення, здоров'я, заробіток

НОВИНИ: Соціо

18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
» Всі новини