Топ-5 фужерних ароматів

Легендарний Houbigant Fougère Royale 1882 року, який дав назву цілому класу ароматів, задумувався як жіночий, але більше сподобався чоловікам. Цей фужер отримав визнання навіть Олександра III.

Пізніше був створений чоловічий фужерний аромат Guerlain Jicky, який, за іронією долі, більше сподобався жінкам. Його любили Жаклін Кеннеді та Бріжит Бардо. Чоловічі фужери й сьогодні носять жінки, вони часом розкриваються просто неймовірно. Тому нерідко їх створюють як унісекс аромати. Пропонуємо ТОП-5 за останні роки, які ще можна придбати й відчути на собі.

Dior Homme Sport, Christian Dior, 2008

Спортивна версія аромату-легенди Dior Homme відображає епоху, яка сприймає спорт як філософію. Це життя у вільному та напруженому русі, сповненому любові, сміху та мрій. Чоловічий деревно-фужерний аромат підкорив серця чоловіків і жінок. Після цитрусового вишуканого початку лунають наче з благородних лісів ветивер, кедр з Вірджинії та імбир, які переходять у сандал, розмарин і лаванду. До речі, пам’ятаєте доктора Ватсона з фільму Шерлок Холмс Гая Річі, якого грає британець Джуд Лоу? Його неперевершена чоловіча й екранна індивідуальність якнайкраще передає характер аромату у рекламі.

Blue de Chanel, Chanel, 2010

Дуже очікуваний, яскравий і енергійний аромат, нове життя однойменного парфума від Chanel 1930 року. Його лозунг — «Будь непередбачуваним!» підкреслює класичну, але відверту, стильну й зухвалу композицію. Аромат може дозволити собі лише впевнений у собі чоловік, бо з ним залишатися в тіні неможливо! Ця розкіш від люксового модного будинку дійсно підкорила багатьох. Раніше тільки ціна утримувала від бажання нею володіти. Сьогодні вартість фужера доступніша https://eva.ua/pr34257/ і встояти від спокуси складніше. Верхні ноти — лимон, м'ята, рожевий перець і грейпфрут. В серці — імбир, iso e super, мускатний горіх і жасмин. У базі — лабданум, сандал, пачулі, ветивер, ладан, білий кедр, мускус.

L'Homme Ideal, Guerlain, 2014

Ідеальний чоловік — це не міф, а той, хто носить витончений фужер із красивим і тривалим шлейфом від іменитого будинку Guerlain. Знаковий аромат породив кілька фланкерів, не менш популярних за себе. Композиція дарує неймовірні трансформації: від цитрусів і мигдалю до квітів і шкіри. Вона полонить чоловічою помірною солодкістю бобів тонка, акцентами ветиверу й білого кедра. Навіть флакон ідеальний — мужній, розкішний і елегантний. 

Trussardi Uomo, Trussardi, 2011

Справжній сицилієць і легенда культового модного будинку Trussardi. Елегантний і водночас сучасний аромат передає всю вишуканість духу Італії. Парфумери віддали данину традиціям бренду і його захопленню дорогою італійською шкірою. Це зухвалий, мужній і елегантний, ексклюзивний і нестандартний аромат для впевненого в собі переможця та авторитетної особистості. Спочатку звучать лимон, гальбанум і бергамот. Серце композиції пронизане нюансами фіалки й герані. У базі — акорди шавлії, шкіри та пачулів.

Acqua di Gio Profumo, Giorgio Armani, 2015

Гіпнотичний фужерно-водяний аромат — сучасна інтерпретація популярного Acqua di Gio 1996 року. Це маніфест чоловічої привабливості, свободи й безпосередніх властивостей. Герой аромату знаходить задоволення в дорогах і розкішних автомобілях. Він завжди впевнений, подобається жінкам та легко ставиться до всього. Розкривається композиція свіжим бергамотом і морськими нотами, потім перетворюється в союз герані, розмарину й шавлії. А в шлейфі на вас чекає чарівний дует пачулів і ладану.

29 травня 2020р.

Теги: парфум, аромат, фужер

НОВИНИ: Різне

14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 2
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 11
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
» Всі новини