На Закарпатті за добу задокументували 15 п'яних водіїв. Один із водіїв на позашляховику зніс паркан і врізався в будинок

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Перечинському, Великоберезнянському, Виноградівському, Тячівському, Рахівському районах. Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

На Закарпатті за добу задокументували 15 п'яних водіїв. Один із водіїв на позашляховику зніс паркан і врізався в будинок

Працівникам групи реагування патрульної поліції Рахівського відділення надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що в селищі Ясіня їздить автомобіль марки «Сіtrоen» київської реєстрації, водій якого перебуває в стані алкогольного сп’яніння і може накоїти лиха. 

Поліцейські зупинили вказаний автомобіль, яким керував житель столиці. Водійського посвідчення чоловік взагалі не має й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,70 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У Рахові вночі поліцейські зупинили за незрозуміле маневрування автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, яким керував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час медосвідування в  лікарні в нього виявили 1,10 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення. У селі Забродь ввечері поліцейські  зупинили автомобіль марки «Skoda Оctаvіa» іноземної реєстрації, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебувала місцева жителька в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Драгер виявив у неї 0,33 проміле алкоголю. На правопорушницю склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили її від керування. 

Опівночі в селі Волосянка сталася ДТП: позашляховик марки «Nіssаn» іноземної реєстрації зніс паркан і в’їхав у стіну будинку. Коли на місце аварії прибули  працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій джипа, житель сусіднього села Луг, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Водійського посвідчення чоловік не надав, від медосвідування відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали адмінпротокол за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Від керування водія відсторонили. 

У Великому Березному ввечері поліцейські зупинили  автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не освічувався задній номерний знак. Водій, місцевий житель, взагалі не має водійського посвідчення, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.   

В Ужгороді вночі працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили автомобіль марки «Аudі», який робив незрозумілі маневри. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,6 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.  

У селі Дубриничі вночі працівники групи реагування патрульної поліції Перечинського відділення зупинили автомобіль марки «Таврія», на якому не працював задній габарит. За кермом перебував місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали в присутності свідків адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.  

У Тячеві вночі працівники групи реагування патрульної поліції Тячівського відділу  зупинили автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, водій якого поїхав під знак заборони руху. За кермом перебував житель села Руське Поле без водійського посвідчення та в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали  адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.  

Двох мотоциклістів, які керували в стані алкогольного сп’яніння незареєстрованими мотоциклами, задокументували у селі Терново Тячівського району та в селищі Королево на Виноградівщині. 

Ще 5 нетверезих водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

29 травня 2020р.

Теги: водії

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

10:03
У Мукачеві в готелі загорівся матрац в номері
17:31
На ужгородській об'їзній водійка Subaru вилетіла через бордюр на газон і збила дорожній знак
11:29
По дорозі між Сімером і Ворочовом Перечинської громади згорів Mercedes, що їхав на ремонт (РОЗШИРЕНО)
11:01
У середу у Ясіні на Рахівщині горіла "дев'ятка", а у Ворочові на Ужгородщині – Mercedes
10:43
На пожежі в Нижніх Воротах на Мукачівщині отримала опіки власниця будинку
10:34
Уночі в Чопській міській лікарні вигоріла надвірна споруда
11:37
У Буштині, поки власники спали, загорілася надвірна споруда з 2 тоннами сіна
16:57
У Синевирі на Хустщині вигорів мансардний поверх дерев'яного будинку
10:58
На Ужгородщині бобри норами пошкодили дамбу Латориці
11:22
У Буштині вогонь з підпаленого сухостою ледь не перекинувся на житлові будинки
11:09
В Ужгороді через саморобну піч горіла споруда, пристосована під житло
10:48
У пожежі в літній кухні у Вишкові загинув 68-річний чоловік
11:08
Спалюючи сміття на кладовищі, ужгородець спалив розташовану поруч надвірну споруду з сіном
21:56
Неподалік села Карпати внаслідок ДТП перекинувся Mercedes Sprinter
11:52
/ 2
Біля Горінчова на Хустщині Skoda вилетіла в кювет і перекинулася. Водій загинув, пасажирка травмована
10:26
У Синевирській Поляні горіла дровітня, від вогню довелося рятувати два будинки поруч
11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
» Всі новини