Лише за одну добу на Закарпатті виявили 15 водіїв, що керували авто у п'яному стані

За минулу добу на Закарпатті задокументували факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння в Ужгородському, Мукачівському, Тячівському, Хустському, Іршавському, Виноградівському, Міжгірському районах. Ще 5 п’яних водіїв виявили працівники обласного управління патрульної поліції.

Лише за одну добу на Закарпатті виявили 15 водіїв, що керували авто у п'яному стані

У селі Рокосово на Хустщині вночі сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2103» під керуванням місцевого жителя в’їхав у паркан приватної оселі. Про аварію в поліцію повідомили очевидці. Коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Хустського відділу, то виявили, що винуватець аварії перебуває в стані сильного алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили аж 5,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення.    

У селі Копашнево Хустського району ввечері поліцейські зупинили незареєстрований скутер, яким керував без належних документів і в стані алкогольного сп’яніння місцевий житель. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.  

На автодорозі між селами Концово-Тарнівці Ужгородського району ввечері  працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення зупинили  автомобіль марки «ВАЗ-2107», водій якого не був пристебнутий паском безпеки.  За кермом перебував житель Тарнівців у стані алкогольного сп’яніння, який відмовився від медосвідування. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.     

На автодорозі між Мукачевом і селом Павшино ввечері працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення зупинили  незареєстрований скутер марки «Yаmahа», яким керував мукачівець в стані алкогольного сп’яніння. Під час медосвідування в лікарні у водія виявили 1,38 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.     

У Дубовому на Тячівщині вночі працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «BАЗ-2106», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. Водій, місцевий житель, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

У селі Калини удосвіта працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «BАЗ-2106», на якому був пошкоджений задній номерний знак. Водій, житель села Ганичі, перебував у стані алкогольного сп’яніння, але відмовився від медосвідування. На правопорушника в присутності свідків склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Окрім того, в Дубовому задокументували ще трьох мотоциклістів у стані алкогольного сп’яніння, які керували незареєстрованими мотоциклами. На правопорушників склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили їх від керування.

В Іршаві працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2103», водій якого, місцевий житель, не був пристебнутий паском безпеки. Водій уже позбавлений права керування, але знову сів за кермо в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Сільце Іршавського району поліцейські зупинили автомобіль марки «BМW» іноземної реєстрації, який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні в нього виявили 0,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.     

Факт керування в стані алкогольного сп’яніння також задокументували працівники групи реагування патрульної поліції Міжгірського відділення. 

Ще 5 п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повдомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

25 травня 2020р.

Теги: водії, авто

Коментарі

Міжгір'я 2020-05-25 / 14:52:07
А що, і в Міжгір'ї також п'ють?

Читач 2020-05-25 / 14:36:04
Проміле алкоголю в крові Ступінь сп'яніння
менше 0,3 природний рівень алкоголю в організмі
0,3 - 0,5 алкоголь має незначний вплив
0,5 - 1,5 легке сп'яніння
1,5 - 2,5 сп'яніння середнього ступеню
2,5 - 3,0 стан сильного сп'яніння
більше 3,0 алкогольне отруєння,

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

14:52
/ 2
У Білках від незачиненої "буржуйки" в "ремонтному" гаражі загорівся мікроавтобус
11:32
В Ужгороді пожежні врятували від вогню будинок
13:00
У Сокирниці на Хустщині в Тисі виявили потопельника
23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
» Всі новини