На Закарпатті масово перевіряють "поверненців" з-за кордону на предмет самоізоляції (ФОТО)

В Закарпатській області тривають масові перевірки дотримання вимог самоізоляції людьми, які повернулися додому з-за кордону.

На Закарпатті масово перевіряють "поверненців" з-за кордону на предмет самоізоляції (ФОТО)

Про це у Фейсбуку повідомив в.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко.

Як зазначається, метою перевірки є "не допустити потенційно інфікованих до місць скупчення людей під час заходів на вихідних (продовольчі ринки, храми, тощо)".

"О 8.30 ранку, біля будівель кожної РДА, відбувся збір сил та засобів: до 4 єкіпажів ГУ НП, голова РДА та керівник штабу боротьби із поширенням COVID 19.

- Керівниками штабів визначено до 4 населених пунктів, в яких проведено раптову перевірку;

- Підготовлені списки осіб з адресами проживання ;

- Забезпечено по одному медичному працівнику в кожну групу з метою проведення контролю стану ізольованих", - розповів керівник області.

"Тільки разом, дотримуючись умов карантину, ми зможемо стримати масове поширення COVID-19", - наголошує О.Гетманенко.

 

 

29 березня 2020р.

Теги: коронавірус, COVID-19, самоізоляція, карантин

Коментарі

lj 19:56:11 29/03- (шо? "тіпу гетманенко"? ) "?)о 2020-03-30 / 13:56:48
Пане!(? Невідомий(шо-?Сховався під БРЕХЛИВИМ "Ніком!)Чом Ви ОбБріхуєте людей??(пишете?..-Ви Брешете за нашого гетманенка)А Шо ВИ особисто Зробили для Людей??То Мовчіть і Не Брешіть! А в нас є губерн.-голова ОДА Олексій Гетманенко-нормальний урядовець і порядна людина!Перестаньте ОбБріхувати!

Читатель 2020-03-29 / 23:00:59
И, после каких-то, уродов - кто-то смеет власть обвинять? А ничего. ))) Пусть себе нарушители карантина заражают других. ))) Тогда им воздасться. ))) А потом, будут умирать, и может быть, перед смертью что-то поймут. Может быть!

іван 2020-03-29 / 20:41:01
А чим кращий голова обласноі ради від в.о голови ОДА. Ко знає? Бідне се Закарпаття з такими горе керівниками, бувшим таможником ( представником Хустськоі банди) та бувшим банкіром (шестьорою олігарха КоломойськогоЇ. Такі сумні реаліі, але не все так буде.

Закарпатка 2020-03-29 / 20:31:40
Ніхто з приїхавших заробітчан не сидить в ізоляції,принаймні у нас точно. А перевірки це все фількина грамота.... Ніхто не дотримується карантину

Гетманенко 2020-03-29 / 19:56:11
Жадібність до влади – перекреслює інтереси громади, саме так можна охарактеризувати дії нинішнього в.о. голови Закарпатської ОДА Олексія Гетманенка. В той час коли політичні еліти області, представники протилежних політичних таборів відкидають партійні ідеї, особистісні амбіції та об’єднуються задля вирішення найважливішого для нашого краю та світу в цілому питання ? запобігання поширення короновірусної інфекції (COVID-19), О.Гетманенко спить і бачить, як зайняти крісло очільника області, але вже без приставки в.о. ! При цьому реальних кроків по вирішенню найбільш проблемних питань Закарпаття (утилізація мусору, будівництво доріг, створення робочих міст, тощо) із його сторони немає, робота по виконанню Урядових заходів щодо запобігання короновірусної інфекції на території області провалена, адже сьогодні в області відкрито працюють речові ринки та торгові точки (місця масового скупчення), про що небайдужі громадяни майже щоденно повідомляють органи виконавчої влади, робота по дотриманні особами, які повернулися із-за кордону зобов’язань щодо самоізоляції повністю провалена і зводиться до заповнення незрозумілих бумажок, адже реально із даною категорією осіб ніхто не працює, самі ж вони вільно пересуваються в межах області наражаючи на небезпеку всіх громадян, адже можуть бути потенційними носіями короновірусу, медичні працівники не забезпечені самими необхідними засобами індивідуального захисту (маски, рукавички, антисептики) і лише завдяки підпорі у виділенні коштів з боку органів місцевого самоврядування, а це міські, районні, Закарпатська обласна рада та допомоги окремих меценатів - ситуація у закладах охорони здоров?я області трохи покращилася.

О.Гетманенко розуміючи свою нікчемність в управління державними справами та з метою зняття відповідальності із себе за провал по дотриманню обмежувальних заходів пов’язаних із карантином на території Закарпатської області, аж на третій тиждень епідемії спохватився і прийняв радника, який „типу” допомагатиме йому у організації заходів щодо запобігання поширенню коронавірусної інфекції на Закарпатті, тобто робить все щоб перекласти відповідальність із хворої голови на здорову. Як подейкують небайдужі люди із Закарпатської обласної державної адміністрації сам в.о.губернатора О.Гетманенко цілодобово займається пошуком коштів для вирішення питання призначення його головою Закарпатської ОДА. Як прості громадяни, так представники владної вертикалі районів, депутатський корпус Закарпатської обласної ради вже неозброєним оком бачать, що основна мета в.о.губернатора Закарпаття не вирішення проблемних питань та розвиток Закарпаття, а задоволення своїх кар’єрних амбіцій та власне збагачення !
Виникає питання ! Чи потрібен Закарпаттю керівник для якого власні інтереси переважають над інтересами громади ? чи може депутатам Закарпатської обласної ради варто втілити в життя ідею, яку вони вже неодноразово обговорювали, та висловити на найближчій сесії облради недовіри такому „ефективному” керівнику області і направити відповідне рішення Президенту України, адже О.Гетманенко відкрито „грається із вогнем” ? нехтуючи виконанням заходів карантину в області він порушує одну із основних статей Конституції України: - „Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю”.

Аня 2020-03-29 / 19:51:09
Цирк на друті!

Читатель 2020-03-29 / 14:00:20
Вообще, показуху устраивают сами же прибывшие. Нет бы, дома отсиживаться, но нет. Некоторые из них гуляют, продолжают заражать других.

Не вірю 2020-03-29 / 13:56:57
Лапша людям, щоб заспокоілись, показуха

митро 2020-03-29 / 13:24:32
нарешті

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

14:52
/ 2
У Білках від незачиненої "буржуйки" в "ремонтному" гаражі загорівся мікроавтобус
11:32
В Ужгороді пожежні врятували від вогню будинок
13:00
У Сокирниці на Хустщині в Тисі виявили потопельника
23:23
У Мукачеві горіла закинута будівля колишньої тютюнової фабрики
11:30
У понеділок в Бобовищі на Мукачівщині вигорів гараж, а в Мукачеві – саманна "конюшня"
11:17
У Дюлі на Берегівщині горів будинок
11:49
За вихідні на Закарпатті ліквідували 7 загорань сухостою і сміття, в Нижніх Воротах врятували аптеку
10:53
У Богдані згорів будинок, у якому приймав ванну чоловік, що наглядав за власністю сусіда-заробітчанина
19:11
У Перечині вигорів цех готової продукції деревообробного підприємства
17:37
/ 1
У "наркоп'яному" зіткненні вантажівки та легковика в Заріччі одна людина загинула, ще двоє травмовані – офіційно
11:47
У Заріччі Хустського району зіткнулися легковик і вантажівка, є постраждалі
10:47
У Тересві на Тячівщині під час спалювання сміття отримали сильні опіки двоє працівників підприємства
10:39
У Липовці Хустської громади вигорів покинутий будинок біля лісу
16:53
Між Стеблівкою та Сокирницею на Хустщині Chery Amulet на швидкості врізався в дерево на узбіччі
16:41
На пожежі дачі в ужгородських Горянах отримав опіки рук 35-річний господар
16:27
/ 22
З'явилося відео з салону Audi Q5 безпосередньо перед смертельною ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді
14:52
У пожежі в житловому будинку в Берегові загинуло 19 котів, ще 40 врятували
11:58
У Білках горіла надвірна споруда, будинок поруч врятували
11:52
На Рахівщині відшукали заблукалого туриста, що заблукав на Говерлі. Пошуки його друга тривають
10:58
/ 4
В Ужгороді опівночі група молодиків на Audi на швидкості влетіла в дерева: двоє загинули на місці, ще троє – в реанімації
17:36
У Синевирі цілу ніч шукали 10-річного хлопчика, що втік після сварки з матір'ю
12:32
У Ясіні вогонь з надвірної споруди перекинувся на сусідську дровітню
11:43
/ 3
У Рахові жінка хотіла прийняти ванну, а загорівся будинок
22:28
У Лазах Тячівської громади через пожежу в мансарді прибудованого гаража вигорів також дах будинку
11:19
/ 2
Житель Нижніх Воріт втопився, долаючи Латорицю вбрід до свого будинку
» Всі новини