Очільник поліції Закарпаття Канцідайло звинуватив ЗМІ в брехні, яку, насправді, поширила його пресслужба

Безпідставні звинувачення обурили журналістську спільноту

Очільник поліції Закарпаття Канцідайло звинуватив ЗМІ в брехні, яку, насправді, поширила його пресслужба

Сьогодні на позачергові сесії Закарпатської обласної ради начальник Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області Олександр Канцідайло, доповідаючи перед депутатами про кримінальні "розбірки" зі стріляниною в Мукачеві та їх продовження у Нижніх Воротах, звинуватив засоби масової інформації регіону в продукуванні і поширенні неправдивої інформації.

Повідомлення про те, що члени ОЗУ, затримані в Нижніх Воротах, планували встановити контроль над Закарпаттям, головний поліцейський області назвав "версією ЗМІ".

Це викликало обурення журналістської спільноти, оскільки новинні ресурси поширили таке формулювання саме у вигляді офіційної інформації поліції, автором якої є відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Як йдеться в повідомленні, що його оприлюднили офіційний сайт ГУ НП України в Закарпатській області та офіційна сторінка поліції Закарпаття у соціальній мережі Фейсбук, "отримавши оперативну інформацію, оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області Нацполіції, спецпризначенці, співробітники Служби безпеки України, детективи ГУНП спільно з прокуратурою області провели спільну спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували встановити контроль над регіоном".

Більше того, в тій же інформації йшлося про те, що "особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події". Що, вочевидь, з огляду на опубліковане згодом оперативне відео з місця події, також абсолютно не відповідає дійсності.

Варто розуміти, що журналісти поліцейської пресслужби навряд чи самі придумали і самостійно, без погодження зверху поширили в ЗМІ вочевидь безглузде, виходячи з наявної станом на нині інформації, формулювання. Тому О.Канцідайлові, мабуть, варто вибачитися перед журналістською спільнотою Закарпаття за озвучені ним на адресу працівників ЗМІ звинувачення.

Станом на тепер, як повідомив на сесії О.Канцідайло, "по події у місті Мукачеві 7 лютого ... слідство відпрацьовує дві версії події. За першою - стрілянина сталася на ґрунті конфлікту між особами, які займаються протиправною діяльністю в Закарпатській області, за другою - це вчинення злочину у зв'язку із замовленням убивства".

11 лютого 2020р.

Теги: Канцідайло, брехня

Коментарі

Закарпатець 2023-04-24 / 18:26:59
Я особисто дуже добре знаю Дмитра. Він профі, на відміну від корупціонерів таких як Гецько Іван, тупий без роду без племені і не дарма його із замів вигнали в раби опери .. навіть в Києві знають хто за бездарь Іван Гецько. Також я точно знаю що Гецько Іван замовив статтю на Дмитра в недоблогера Келемена Ди&іла ой Романа.

Про космонавта Діму 2020-02-21 / 06:25:48
https://www.facebook.com/100005366820395/posts/1271921946330021/?app=fbl І це ще не все!

Достало 2020-02-20 / 21:40:26
Гринчишин тобі не соромно за себе самого стільки писати. Май честь офіцера та піди поки не пізно. Ти реально повний профанацій, вернися у свій задрипаний кабінет, завари собі в кружці мівіну та поіш, а потім візьми пляшку горілки та навідай у шпиталю свого дятла та постучіть оба лбами об стіну. Ви реально дятли тут роботу завалили. Такоі ганебноі статистики на початок року в області не було ніколи. Краще похизувались би обоє розкриттям тяжких та особливо тяжких злочинів, про які вас питали в обласній раді. Ти Гринчишин реально гниль, потвора та кончений під....с!!! Жий із цим і помни про це!!!

111 2020-02-20 / 21:20:57
Йоу

Кіркорову 2020-02-20 / 21:19:37
Дмитро Петрович поїде тоді коли він вирішить ) але точно знаю що його уговарюють залишитись бо хто крім нього ? Гецько ?) з ахаха він повний нуль ... знову завалить роботу

Кіркоров 2020-02-20 / 21:02:56
Ей Діма космос! Давай до свидания!!! Ей Канцідайло ! Давай до свидания! Бездарі ви вже нікому не цікаві, і не пишіть про себе хвалебні оди та не просіть своіх шалав, щоб за вас писали щось добре. Ви падли цього не заслуговуєте та зригуйте звідси поскоріше істи мівіну із кружки в кабінетах.

Пенсіонеру 2020-02-20 / 20:51:25
Ти радій що Дмитро Петрович тебе із оперів забрав хоч би кросівки йому мити там твое місце! З його дозволу ти заходиш в кабінет і він тобі ріже задач псина. Пам’ятай хазяїна свого

Пенсіонер 2020-02-20 / 20:45:17
Так чого ти тоді якщо такий розумний прислужуєш йому? Поясни ) бо Дмитро Петрович розумний, а ти тілки те і можешь йому жопу лизати й на наради ходити і проситися щоб він тебе не вигнав )))) бо він тебе просто порве лисий ти пердун старий)) тебе вже зі Львова вигнали ? І якби не Дмитро Петрович то ти б досі під заборами ходив і не знав би нічого! Так хоч навчив тебе! Улинця він не підсиджував. Команда із Києва вигнати всіх корупціонерів. То дідо ти через місяць підеш лісом )) я обов’язково попрошу Дмитра Петровича, щоб вигнав тебе ... старий пирдун

Закарпаття 2020-02-20 / 18:15:03
Тут вже всякі були..... і Одесити і Киівляни і Днепр, і х- знає хто тут не був. Всі приїжджі думають що тут рай 4 границі і грощі самі сипляться з неба, а потім їх звідси не викуриш всі строяться і по мали жили б тут , але є час приходу і є час уходу, і пити треба так , щоб люди в спину не плювали і щоб завжди було кому подзвонити і до кого в гості прийти. А такий придурок космонавт як ГРИНЧИШИН ДІМА кому позвонить?! Коли воно хворе на голову народилося і в Закарпатті кожен другий працівник хоче пику йому набити, но не охота в гівно руки втерати. Хотів Улинця підсісти? Х-й тобі в рот!!! Закарпаття не таких фатьовів перетравляло як ти мразь. І раджу тобі чим скоріш бігти до свого покровителя в Київ госпіталь МВД, можна до ендокринолога.)))

Пенсіонеру 2020-02-20 / 15:33:34
А ти пенсіонер обіжений боїшся підійти до Петровича й сказати це в очі, а сидиш і пишешь тут бо знаєш що дасть тобі грамотну і дуже правильну оцінку !! Знаю його особисто як порядного, дуже грамотного, професійного й чесного поліцейського! А ви продажні собаки ! Чернз те він вами управляє і командує. Гниль собача

Пенсіонеру лисому 2020-02-20 / 15:31:03


Коментар видалено. Адмін


Космонавту 2020-02-20 / 09:46:54
Та ти п- ре вонячий з якого Києва?! З калгозної Кіровоградщини, щенок обосраний

Пенсіонеру від пана 2020-02-20 / 07:58:22
Одразу видно кого Дмитро Петрович ..бав більше всіх... обідений ти просто пенсіонере лисий ) ти вже не цікавий їди в ліс лисий

Пенсіонеру 2020-02-20 / 07:01:13
Ахаха ))) чогось ти пенсіонер лисий став сміливий коли вчув що Діма збирається назад бо тут нема вже йому що робити всі вже йому вилизати яйця ))) а ти впевнений що по своїй суті проститутскій більше всіх тай й ще й з проглотом ... але в силу того що така сущність закарпатська прислужувати панам із Києва то ви тихенько сидите, прислужуєте ... і тільки так коли пан сам збирається йти починаєте пи&діти )))))) от на що ви здатні ... шавки )
Караван іде собаки лают)))) все життя люди із Києва будуть вам господарями !!!

До 22:21:37 2020-02-19 / 23:50:39
Останній в здох шавки подзаборноі Діми космонавта, )))) іди з богом поки тебе не обсикали ує- ню. Рапорт в хозо? Все правильно!))) там твоє місце туфлі з кашкетами видавати, при -урок!)

Пенсіонеру ! 2020-02-19 / 22:21:37


Діма ще вас**ати буде !)) я особисто його попрошу щоб він вас також псів заставив нюхати ноги як ви то робили рік


*****си 2020-02-19 / 21:55:55


А чого ж ви всі такі сміливі в Інтернеті ? Коли був тут полковник то всі ****ли йому , лизали **** і в чергу вистраждалист щоб ноги понюхати ))) раби! Прислуга ***ана !!! Все життя є і такими будете. Проститутки


До того 2020-02-19 / 21:33:25
"Країна починається з себе!" здавалося б такі зрозумілі слова...але виявляється не для всіх. Звичайно, сісти і написати бруд, набрехати на будь-яку людину простіше простого, для цього розуму багато не потрібно! Дрова ти ламаєш і такі люди як ти, однодумці, які сидять вдома і замість того, щоб щось корисне зробити для країни, сидять і пи..дять, сидять і пи..дять. та хто б не був при владі завжди будуть незадоволені рожі, так йдіть в поліцію, армію, СБУ і покажіть як потрібно, як правильно!!!! Чи кишка тонка?! Такі як ти тільки на словах такі 'розумні', а як до діла, то зразу на сраку падаєте. Позор

До панянки 18:09:39 2020-02-19 / 21:15:31
Можеш і не старатися крисо відмазувати свого патрона Канцідайла. Повір знаєме тебе , хто ти і що собою представляєш. Питання риторичне до тебе крисо:де ти будеш небого скоро і чи будеш дальше клибаню убертати як треба та у мікрофон говорити глубоко??? Я думаю , що так у тебе нутро крист гнилоі!!!

Скоровтік 2020-02-19 / 20:20:24
Та довго побув, як від святого вечора та до різдва, заангажований пан Канцидайло, людиною треба бути а не псом, всі хто сідає в крісло думають шо то вже на все і поводяться з людьми як з скотом, а потом раз і здувся, і телефон перестає дзвонити і нікому не цікавий.... наступники задумайтесь.

НОВИНИ: Соціо

23:19
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 3
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 4
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 20
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 29
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 3
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
18:40
/ 1
Загинув Герой з Вишківської громади Святослав Корнійчук
» Всі новини