У центральній частині Ужгорода під землею досі є мережа погребів, у яких свого часу зберігали винні бочки. За радянських часів це був відомий ресторан «Скала», який проводив екскурсійні дегустації у підвалах, проте з розпадом Союзу занепали і підвали. Відновити їх взялися власники приватного готелю, зведеного безпосередньо над підземними приміщеннями. У підвалах зберігається стала температура, окремі ходи викладені старовинною цеглою.
Як прокоментував голова Закарпатської ОДА Олега Гаваші, відновлення таких історичних пам’яток сьогодні можливе лише за підтримки комерційних структур, що діють поруч із об’єктом. На це ж покладає надію Мукачівський замок, який відновити за державний кошт складно. Губернатор чекає на пропозиції щодо облаштування готелю у замку та сподівається, що таке право буде надано вітчизняним підприємцям.