"Звільнений" Зеленським начальник Закарпатської митниці вийшов з відпустки і поновив на роботі своїх людей

Публічно звільнений президентом Володимиром Зеленським під час візиту до Ужгорода начальник Закарпатської митниці ДФС Станіслав Балуєв повернувся на посаду після відпустки і поновив на роботі всіх звільнених за цей час працівників.

"Звільнений" Зеленським начальник Закарпатської митниці вийшов з відпустки і поновив на роботі своїх людей

Про це йдеться у відкритому зверненні до В.Зеленського Громадської спілки «Ліга ветеранів АТО та бойових дій «Карпатська Земля».

Цю ж інформацію підтвердили власні джерела Закарпаття онлайн.

С.Балуєв і А.Каращенко вказані керівниками Закарпатської митниці і на її офіційному сайті.

На думку авторів звернення, йдеться про відновлення на митниці корупційних схем, що діяли при попередньому керівництві держави.

 

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ
до президента Володимира Зеленського
щодо повернення корупціонерів на закарпатську митницю

Що діється на закарпатській митниці: популізм вже нової влади чи конвульсії ще старої?!

Старий одіозний керівник закарпатської митниці Станіслав Балуєв знову на посаді.

У вівторок, 27 серпня, С. Балуєв вийшов на роботу і знову керує митницею. Відразу ж своїми наказами він поновив на посадах "вінницьких" колег – свого скандального заступника і «тіньового куратора» контрабандних схем Андрія Каращенко, а також своїх начальників постів і змін на всіх митних постах Закарпаття.

У свій час Балуєва і Каращенка «поставили» і «курирують» народні депутати від БПП О.Грановський і І.Кононенко. І тоді, і тепер знову ними поставлена єдина мета – по-максимуму «збирати програмні кошти».

Тому запитання до пана президента: що це таке? Це невдалий популізм вашої команди як нової влади, чи це банальний саботаж і конвульсії ще "старої влади", яка, користуючись ще декілька днів своїми повноваженнями, вирішила повернути корупційні схеми на нашу митницю??!!

Громадськість та ветеранська спільнота Закарпаття, м'яко кажучи, обурена і вимагає від вас, Володимир Зеленський, публічної відповіді в 10-денний термін.

Сподіваємось, що небайдужим закарпатцям не доведеться знову відновлювати законність своїми руками і прив’язувати корупціонерів до «стовпа ганьби», як під час Революції Гідності «смотрящого» від злочинного режиму Януковича начальника Чопської митниці Міндоходів Сергія Харченка.

Нагадуємо громадськості, що 6 липня з робочим візитом на Закарпаття прибув президент України Володимир Зеленський разом із іншими високопосадовцями. Після представлення нового очільника Закарпатської ОДА Ігора Бондаренка глава держави заслухав керівників західних митниць. Оскільки начальника Закарпатської митниці ДФС Станіслава Балуєва не було, доповідав його скандальний заступник Андрій Каращенко, який сумновідомий саме «кришуванням» контрабандних потоків і незадекларованим майном в Іспанії

Зеленський публічно дав всі цим горе-очільникам митниць 2 дні на написання заяви на звільнення. Вже через декілька днів виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби України Олександр Власов звільнив з посад керівників митниць Волинської, Львівської, Чернівецької та Закарпатської областей.

І вже 9 липня виконувати обов’язки начальника Закарпатської митниці ДФС замість звільненого Станіслава Балуєва було призначено Василя Поїзда.

З повагою,

Голова правління Громадської спілки
«Ліга ветеранів АТО та бойових дій «Карпатська Земля»» Іван Удут

Координатор на Закарпатті ГО «Айдар волонтерська допомога» Віталій Грегор

30 серпня 2019р.

Теги: Балуєв, Зеленський, митниця, корупція

Коментарі

:) 2022-04-05 / 18:06:09
Лаврив=Лавров, пистабол

Анжанер 2019-09-04 / 17:56:38
Как? Неужели кремлёвская ЗэШестёрка просто помочилась лоховатому лохторату в глазки? Никогда же такого не было. Он же пересел на велосипед, поборол кумовство, назначив клоунов из своего цирка на ключевые должности в стране. Это же какая-то ошибка!

Михайло 2019-08-31 / 19:57:51
Ой як прикро,ну ЗОВСІМ не чекали....

Адмін 2019-08-31 / 13:22:28
А ветерани АТО тут таким чином, що вони - частина суспільства. При чому, на відміну від більшості, активна і з загостреним почуттям справедливості.

А суспільство має право задавати питання чиновникам, яких воно наймає на роботу. І вимагати відповідей.

До речі, про відповідь по ситуації на Закарпатській митниці читайте згодом.

І подякуйте журналітам ЗОза достовірну оперативну інформацію, яку отримуєте БЕЗКОШТОВНО. А не хаміть, не розібравшись у ситуації.

Адмін 2019-08-31 / 13:17:58
Читателю
Ідіотизм - це те, що ви тут постійно публікуєте, не вникаючи в суть і деталі.

Суть. Коротко. Для вас.
Зеленський нашумів в Ужгороді, що зніме начальників кількох митниць, серед яких і Закарпатської. Але зняття і призначення нач. митниці - це не його кгмпетенція. Тим більше, що Балуєв був у відпустці і звільняти його не могли апріорі. Тому через керівника Митної служби назначили в.о. Поїзда, як і повідомляло Закарпаття онлайн. А Балуєв згодом вийшов з відпустки і відмінив всі кадрові призначення Поїзда.

Вибачатися треба не журналістам, а вам за поверхневе сприйняття інформації і хамство.

А разом з вами і чиновникам, які чудять таким чином.

Читатель 2019-08-31 / 12:29:15
Нет, это какой-то идиотизм! И каким боком "ветераны АТО"? Они каким боком к таможне? А во-вторых, к фейкам от журналистов мы привыкли. Вчера, к примеру было "Сенцов и др. возвращаются в Украину".

Точно также и тут. Зеленский пришел, высказался о возможной замене руководства таможни, а журналисты распространили ложь, что назначен новый начальник. Да, мы к этому уже привыкши.

Поэтому, может, уважаемые журналисты (да, это будет неприятно) извинятся публично за свой огрех, и напишут, что "приносим извинения перед всеми нашими читателями за такую грубую ошибку - никто никого не назначал. А сам Василий Поизд прокомментировал, что ничего о своем назначении не знает. "

И как это "восстановил всех на должностях"? НИКТО НИКОГО НЕ УВОЛЬНЯЛ. С этого начнем.

Читатель 2019-08-31 / 12:20:14
И опять ничего не понял! А может, журналисты врут? Ну, действительно - назначили нового начальника, и куда он делся? Растворился, что ли?

А по-моему ЖУРНАЛИСТЫ ВРУТ. НАГЛО. ))))
1) Назначение было, вообще?
2) Очевидно, был вопрос о возможном назначении Поизда. И не более того. А журналисты раздули, что якобы было назначение. Не было назначения!
3) Просто, прям, так - старый начальник пришел, вышвырнул нового начальника из кабинета, и даже, после чего, Зеленскому пригрозил, так, по-вашему?

Вуву 2019-08-30 / 16:08:54
Ну вжеж сформували кабінет міністрів.
Сформували.
Значить тепер піде процес по вертикалі з гори до низу.
І той хто віповідає по ДФС ... Повинен з цим розібратись.
(І так буде) ...
Як ви знаєте "нова мітла по новому мете"
Так само і міністр призначає нових людей які йому підходять і які йому потрібні.
Тому начальник обласного ДФСвсе рівно буде замінений.

Для Степана Крука 2019-08-30 / 14:34:19


Перехід на особистості. Коментуйте суть публікації, а не коментаторів. Коментар видалено. Адмін


Степан Крук -Для Степана Крука 2019-08-30 / 14:30:22
Таке доручення було і воно не виконано! Це доконаний факт. Крапка!

Для Степана Крука 2019-08-30 / 14:13:59
Можливо я відкрию Вам таємницю,але ні начальник митниці ні голова Державної фіскальної служби не являються підлеглими президента.І жодних доручень з приводу звільнення з посади начальника митниці він,тобто президент,давати не має права.

Ужгородець 2019-08-30 / 14:10:17
Поїзд поїхав , він був призначений В.О. На час відпустки

вован 2019-08-30 / 14:07:33
Какой президент - такие и порядки. При Сталине такого б не было. Нужно чтоб в президента была железная рука.

Степан Крук - Для читателя 2019-08-30 / 14:01:52
В обовязки президента дійсно не входить... Але що то за президент, доручення котрого тупо ігноруються підлеглими чиновниками? То є дірка від бублика, а не президент!

Для читателя 2019-08-30 / 13:36:14
Неукам і тупим пояснюю.Звільняти і призначати на посаду начальників митниць не входить в права чи обовязки президента України.Тому під час візиту Зеленського ніхто нікого не звільняв.Просто насцяли вам всім у вуха і все.

Степан Крук -Читатель 2019-08-30 / 12:40:07
Все закономірно! До влади прийшли люди у котрих ліва рука не знає. що робить права! Це називається повною дезорганізацією вертикалі влади, а простіше - анархією!

Читатель 2019-08-30 / 12:30:43
Ничего не понял! Что происходит? Провокация какая-то?
Они там помешались все? В чём дело? Что они курят?

Назначили нового начальника! В чем дело? Который должен был приступить сразу же к выполнению своих обязанностей. Может, Гройсману так поступить (вышвырнуть нового премьера) или Парубию (подойти к Разумкову и вышвырнуть того с его кресла)? Что происходит? Объясните!

Читатель 2019-08-30 / 12:25:08
Что за ерунда? По-моему, либо тупизм, либо тупейшая провокация! Уволили одного, назначили другого - в чём проблема?

Может, мне такой "подвиг" повторить? Прийти туда, прямо сегодня, назвать себя руководителем таможни, и всех нагнуть? Что это такое происходит?

Александр 2019-08-30 / 11:17:07
А дальше как говорили в знаменитом шоу - "Он сам нарвался". Те, кто с ним, из серии "Тупой и еще тупее". Когда Бог решит наказать, он лишает разума. Бог им судья.

гость 2019-08-30 / 10:23:08
выходит разному быдлу пофиг и президент что хочю то ворочю никто не указ

НОВИНИ: Соціо

11:12
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
11:22
В Ужгороді у неділю відбудеться благодійний забіг під сакурами
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
» Всі новини