В Ужгороді на рівні обласної влади комісійно обговорили питання забезпечення питною водою, проблему сміття та імунізації (ФОТО)

Сьогодні, 20 серпня, заступник голови облдержадміністрації Ярослав Галас провів засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

В Ужгороді на рівні обласної влади комісійно обговорили питання забезпечення питною водою, проблему сміття та імунізації (ФОТО)

Члени комісії розглянули питання забезпечення населення якісною та безпечною для здоров’я людини питною водою, стан зовнішнього протипожежного водопостачання населених пунктів області, стан поводження в області з твердими побутовими відходами, посилення додаткових заходів імунізації проти кору. Окремо було розглянуто доручення прем’єр-міністра України щодо негайного проведення позапланових заходів державного нагляду за додержанням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у місцях відпочинку людей, передусім у готелях та закладах відпочинку і оздоровлення.

Розглянувши проблемні питання реалізації проекту будівництва системи зовнішнього водопостачання в смт Солотвино, водогону в Чопі, потребу встановлення пожежних гідрантів в Ужгороді, потребу ухвалення рішення про виділення земельних ділянок для полігонів ТВП і необхідність ухвалення на законодавчому рівні закону про зелений тариф для сміттєпереробних заводів тощо, комісія з кожного питання ухвалила детальні рішення.

Щодо продовження поширення кору в області, зазначалося, що край забезпечений якісними вакцинами виробництва Франції і Бельгії на 150%, однак населення не поспішає вакцинуватися. Тому було звернуто увагу на проблему голів місцевих рад та освітян, які згідно закону, не повинні приймати у дитсадки і навчальні заклади невакцинованих дітей.

Також члени комісії доручили службовцям ДСНС, представникам місцевого самоврядування провести перевірки у місцях масового відпочинку людей на предмет додержання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки.

 
 
 
 
 
20 серпня 2019р.

Теги: комісія, вода, сміття, імунізація

Коментарі

;5;5;5;5 2019-08-25 / 19:36:52
ост.фото -той із мчс обл. цицька-з мукачева-робить тіки умний вид-якій він далекий від того всього а той ззаду лисий.баюсатий-то вообе солдафон типовий-ще дальший від того всього..типові пристосуванці.аби гроші -і побільше- і харчі хороші..

Містянин 2019-08-20 / 13:33:18
А чи перевірятимуть так звпні "дачі-готельні комплекси" на Драгобраті, в яких відсутнє все, бо сволота з податкової, санепідем, подежної, екологічної і т.д. інспекцій лиш беруть гроші, зловживають алкоголем і не виконують свою роботу десятиліттями???

НОВИНИ: Соціо

16:21
У Пастілках Дубриницько-Малоберезнянської громади попрощалися з Юрієм Карпинцем, який майже рік вважався зниклим безвісти
11:03
/ 2
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 9
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 10
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
/ 1
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
» Всі новини