Суд залишив винуватицю жорсткої ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді під вартою (ФОТО, ВІДЕО)

Таким є рішення Ужгородського міськрайонного суду, де сьогодні розглядалося клопотання сторони захисту про зміну запобіжного заходу студентці зі Сваляви Іванні Костраби.

Суд залишив винуватицю жорсткої ДТП на Слов'янській набережній в Ужгороді під вартою (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні в Ужгородському міськрайонному суді під головуванням слідчої судді Олесі Лемак відбувся розгляд клопотання про зміну запобіжного заходу студентці Івані Кострабі, котра за кермом авто «Porsche Cayenne» не впоралася з керуванням виїхала на зустрічну смугу, де допустила зіткнення з автомобілем «Ford Focus», під керуванням 32-річного ужгородця. У результаті аварії чоловік потрапив до реанімації у вкрай важкому стані.

Сторона захисту просила суд змінити запобіжний захід для обвинуваченої з утримання під вартою на більш м'який, що не передбачає ув'язнення.

Заслухавши всі сторони процесу, суд вирішив відмовити стороні захисту й залишив клопотання про зміну запобіжного заходу без задоволення. Таким чином, Іванна Костраба на час слідства й надалі утримуватиметься під вартою, повідомлив за підсумками судового засідання громадський правник Віталій Грегор.

24 липня 2019р.

Теги: варта, винуватиця, Костраба

Коментарі

Юрист 2019-07-26 / 00:17:31
Бачу, кілька коментарів вниз, є коментар під назвою: "До юЛиста"
І ці люди будуть ще мені говорити про 4-5 класи і ПТУ...
Без коментарів, панове. Ви самі все розставили на місця: хто ПТУшник і кому в 4-5 клас дорога

Степан Крук -До хряка 2019-07-25 / 14:43:07
Може ще чайку???

Степан Крук - обмеженим 2019-07-25 / 11:13:54
Хлопчики, а ви також зайшли чайку попити??? Чи поспішаєте і навіть чайку не поп"єте???

Оврврв 2019-07-25 / 10:53:46


Хамство. Коментар видалено. Адмін


Степан Крук 2019-07-25 / 10:45:34
Ого! У нас гості-коментатори із дружнього нам мукачівського сайту! Саме там коментують люди необтяжені інтелектом, особи. не здатні до аналізу, оцінки ситуації...Це дуже прості хлопці: ти за кого? Ти проти кого? Ти кого захищаєш? А нафіга ти його захищаєш? Коротше, сокирою роблені! Їм би лише вилами помахати, а думати за них будуть інші... Саме тому я не захожу на сайт, де коментують люди із обмеженими розумовими здібностями, бо облюбував собі ресурс на котрому можу висловлювати свої думки, знахожу однодумців... Бо "обмежені", але із завишеною самооцінкою особи сюди заходять тільки в гості, чайку попити...

До юлиста 2019-07-25 / 10:22:38
А ти, сформована особистiсть? Баба -мiнетчиця винувата, так само , як водiй туарега! Питання заключаеться в тому , ож скiльки рокiв посадити цих п@р@зитiв . Ш@л@ву достатньо посадити на 2 роки , плюс 3 роки умовно-вiдправити працювати санiтаркою або прибиральницею в лiкарню, щоб бачила на власнi очi, що таке травма, кров, переломи. А цьому льотчику на таурегови -8 рок. Вiдсидiти за гратами, Плюс провести розслiдування його чиновницькоi дiяльностi, походження грошей...було би добре конфiскувати майно та майно його жiнки!!! Побачимо , як справиться каманда Зенаiвних з цим завданням ! Бiльшiсть в Радi в Зенаiвних, тому -прапор в руки , перо в гуз...ю . Сподiваюсь, що цим реформаторам не заважатимуть Руки та Органиу Кремля !?

Klaus до юриста. 2019-07-25 / 07:48:28
Юрист з тебе - як з собачого хвоста сито. Грамотність на рівні ПТУшника - двійочника. Замість того, щоб тут робити вигляд спеца - йшов би назад у школу. Клас 4-5, судячи з орфографії та пунктуації.

Варош 2019-07-24 / 23:38:11
А чому немає інформації про власника Порше .Чи оголошена йому підозра ? Чи має до нього претензії страхова? І головне чи вийшов він на зв'язок з правоохоронними органами .Як вони чекали .? А стосовно Амаровича то приципові Прокурори .Адвокати .Підсудні .Повинні вимагати відвід на кожному судовому засіданні. Вказуючи однакову причину. ТИХА ВОДА КАМІНЬ ТОЧИТЬ .

Юрист 2019-07-24 / 22:53:52
Читаю що тут пишуть що гопа хворий , а Яна без прав і вона більш винна
Люди добрі - ви з головою товаришуєте ???
По перше, наслідки - травми і смерть
По друге, особа винуватого.
Як не крути , 19-річна дівчина це ще не сформована особистість, яка піддається впливу друзів , прагне перед ними похизуватися, показати власну крутість.
І державний службовець... високопосадовець !!! Який є ( повинен згідно закону України про державну службу та положення про етику державної служби) відповідальною, виваженою, толерантнною особистістю , яка здатна віддавати оцінку власним діям, прогнозувати їх можливі негативні наслідки ( в тому числі і наслідки перевищення швидкості ).
То ж шановні суспільний інтерес ( також тут пишуть, чому до цієї дтп більше уваги ніж інших ) до дтп за участю високопосадовців апріорі є більшим і журналістська увага теж. Адже ці високопосадовці є представниками народу, який будуть єдиним джерелом влади згідно ст 6 конституції України, делегував цьому посадовцю повноваження на представництво власних інтересів саме на благо народу

Юрист 2019-07-24 / 21:16:21
Так цей синдром гон..дона страшна хвороба. Страшна від того що страшно коли нею хворіють такі грн..дони..., Які до того ж перебуваючи на лікарняному зараз спокійно перечитають зміну влади, керівництва і коли перевантаження вищих чинів в т.ч.і в дфс закінчиться спокійно "вилікувавшися" вийдуть на свою посаду. І вже ніхто навіть не буде говорити про його звільнення, що цілком реально могло бути зараз без цієї трагічної дтп.

Гон...дони навіть з таких ситуацій собі користь знайдуть

Степан Крук -Юристу 2019-07-24 / 21:07:16
Питання розгляду у суді питання запобіжного заходу наразі не на часі - Гопа в "комі" під крапильницею у реанімаційному відділені. Пациент скорее мертв, чем жив! І цей "передсмертний стан" будуть розтягувати, як гондон... Сподіваюся, що Ви у своїй практиці вже стикалися із таким "синдромом гондона"???

До Крука 2019-07-24 / 21:00:14
Все правильно є презумція невиновності. І це правило діє для неясних та непонятних випадків таких як в Гопи. А ця мадам сіла без прав, тобто вона навіть незнає правила дорожнього руху і тд, тому тут вину доказувати особо не потрібно, тут тіки покарання суд має вибрати і все крапка. І нічого не станеться з нею якщо два місяцї подумає над своїм вчинком і переоцінить цінності життя, може і накраше їй це піде. Я думаю в ітозі суд дасть їй умовний строк, так як нема смертельного випадку.

Кум - до Крука 2019-07-24 / 20:35:48
Думаю вже взялась...Хотя є сумніви...

Куму 2019-07-24 / 20:24:10
Ну так, в тюрмі буде достатньо часу, щоби взятися за голоу і на реалізацію

Кум - до Крука 2019-07-24 / 20:07:40
Згідний. Надіюсь, за голову Яночка візьметься. Начне нею думати.."Семь раз отмеряй, один - отрежь". Щоб на одні й ті самі граблі не ставати...
Зробила людина помилку, всі роблять, ніхто не застрахований від ЧП...Так, треба відповідати за свої вчинки. Життя на цьому не закінчується.. Головне, не киснути.. Знайти себе і повністю реалізувати..

Юрист 2019-07-24 / 20:00:12
Про що я писав в сторінці про Гопу!
Хочу бачити запобіжний захід щодо нього
І порівняти дтп двох машин без летального результату і прямий наїзд на людину з смертельним наслідком

Степан Крук -кум 2019-07-24 / 19:48:47
Ой, надрав би я задницю Вашій кумі! Бо в тій задниці дитинство до цих пір грає...Нафіга їй така наука через позбавлення волі, гуляла би собі зараз, насолоджувалася молодістю і життям. Це не помилка, це Божа кара за дурість...

Степан Крук -Пітьо 2019-07-24 / 19:43:06
На даний час дівчина НЕВИННА, оскільки її вина не доведена судом. Це називається презумцією невинуватості.Крапка.

Степан Крук 2019-07-24 / 19:39:31
Я з Вами згідний! Вона у любому випадку понесе покарання за вироком суду. Я просто хочу зрозуміти, чому така сувора міра запобіжного заходу: вона нікуди не втече, вона не може вплинути на свідків та на слідство загалом, вона не є агресивною та небезпечною для громадян, ДТП минулося, слава Богу, без смертей? Інша справа "харьківська мажорка" Зайцева котра вбила шість людей, у котрої потужна фінансова та правова підтримка, бо батько бізнесмен. Ужгородській детепешниці нема навіть кому передачку у СІЗО віднести. Вважаю, що у цьому питанні повинен бути диференційований підхід...

Леонід - Круку 2019-07-24 / 17:38:15
Людина має на своїй шкурі відчути наслідки скоєного. Ви подивіться скільки смертей за останій час на дорогах. Не буде покарання, то й ніколи не буде порядку. Може ситуація з дівчиною буде уроком для інших. Бо ця безнаказанність породжує злочини.

НОВИНИ: Кримінал

14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
» Всі новини