Біля Ракошина перший заступник начальника ГУ ДФС у Закарпатській області смертельно травмував дорожника (ФОТО, ВІДЕО)

На трасі "Київ-Чоп" біля села Ракошино Мукачівського району водій Volkswagen Touareg збив працівника дорожньої служби, яка саме займалась ремонтом дороги.

Біля Ракошина перший заступник начальника ГУ ДФС у Закарпатській області смертельно травмував дорожника (ФОТО, ВІДЕО)

Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола.

З його слів, чоловік загинув на місці дорожньо-транспортної пригоди.

Як потім повідомив В.Глагола, за його інформацією "за кермом автомобілю Volkswagen Touareg... був перший заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області Олександр Гопа. Інформація підтверджена із кількох незалежних джерел. Такий автомобіль є також у його декларації."

Зі слів журналіста, "винуватця ДТП у Ракошині - доставили у лікарню. Він травмований після ДТП, але з автомобіля вийшов сам. Удар був дуже сильний і швидкість перевищена 100%. Це за словами поліцейських, що були на місці. Освічення у наркодиспансері не робили, бо його доставили у лікарню. Аби встановити чи був водій у стані алкогольного сп‘яніння - у лікарні будуть робити забір крові для аналізу."

Ще одне відео з місця трагедіїопублікував Олександр Боднар

Закараття онлайн

23 липня 2019р.

Теги: ДТП, Ракошино, Гопа

Коментарі

Степан Крук 2019-07-25 / 08:48:22
Ого! У нас гості-коментатори із дружнього нам мукачівського сайту! Саме там коментують люди необтяжені інтелектом, особи. не здатні до аналізу, оцінки ситуації...Це дуже прості хлопці: ти за кого? Ти проти кого? Ти кого захищаєш? А нафіга ти його захищаєш? Коротше, сокирою роблені! Їм би лише вилами помахати, а думати за них будуть інші... Саме тому я не захожу на сайт, де коментують люди із обмеженими розумовими здібностями, бо облюбував собі ресурс на котрому можу висловлювати свої думки, знахожу однодумців... Бо "обмежені", але із завишеною самооцінкою особи сюди заходять тільки в гості, чайку попити...

До юриста та пiчты кряка 2019-07-25 / 00:38:09
I дiвка на порше i це быдло на таурегу винуватi, крапка ! Питання , на скiльки рокiв закрити мiнетчицю i цього горе -чиновника ? В цьому полягае змiстовна бесiда!! Ще бажаю цим юристовi та пiчтови хрякови опинитися на мiсцi постраждалих або iхнiм дiтям-це для ясностi ситуацii, яка може трапитись з « кожним», якщо за кермом буде сидiти МР@ЗЬ ! Чао, слабоумнi гуканы!

До усіх 2019-07-25 / 00:00:46
А знаєте шо? Ну ми тут поговорили, повозмущались. А далі шо? А нічо. Ми всі красиво про це забудем, начальнічок порже і буде далі собі робити красно і тибзити шо там тибзив, сприймаючи нас за ідіотів. І так завжди. Чувакі, нас вважають за бидло, за нижчий сорт. Сорян, даже якшо це читає якийсь багач, він для депутата і вот такого начальнічка нічто, букашка, шо не має права голосу. Прикро признавати, ми в повній сраці. І будемо в ній. Допоки? Ні, не доти, доки теперішні активісти начнуть бушувати. Ні. А допоки ті красавці і красуні, які казали знизу, мол в день таких дтп по 3 штуки, всім похуй. Допоки ті не перестануть захищати начальнічка, причому вони так яро захищають його, мол хворий, з кожним може бути. Але він вам навіть не брат, не сват, не директор, не платить даже. А ви його зазищаєте, того, хто обкрадає вас. Доки таке свавілля буде? Воно завжди буде. Бо, насамперед, винуваті ми самі. Ми. Ми позволили. Ми позволяємо. Ми преподносимо їх, ми преклоняємось перед багатшими. Такий наш хрест. Нє, може не конкретно наш з вами, а тих, хто це наввть не читає, а піде і доїть корову, думать похуй, хто странов управляє, лем би свиня була у ня та корова. Хто напивається кожен день, кому похуй на все. Наша проблема в тому, шо всім нам же похуй на все. І деякі коментатори нижче лиш підтверджують мої слова. Їм все рівно, моя хата скраю. Не мене касається, та ви хоть там поєбіться, як кажуть.

Степан Крук 2019-07-24 / 23:34:22
Абсолютно вірно юрист виклав у коментарі! Посадова особа є публічною фігурою, тому супільний інтерес до нього буде завжди більший ніж до пересічного громадянина!

Юрист 2019-07-24 / 22:52:21
Читаю що тут пишуть що гопа хворий , а Яна без прав і вона більш винна
Люди добрі - ви з головою товаришуєте ???
По перше, наслідки - травми і смерть
По друге, особа винуватого.
Як не крути , 19-річна дівчина це ще не сформована особистість, яка піддається впливу друзів , прагне перед ними похизуватися, показати власну крутість.
І державний службовець... високопосадовець !!! Який є ( повинен згідно закону України про державну службу та положення про етику державної служби) відповідальною, виваженою, толерантнною особистістю , яка здатна віддавати оцінку власним діям, прогнозувати їх можливі негативні наслідки ( в тому числі і наслідки перевищення швидкості ).
То ж шановні суспільний інтерес ( також тут пишуть, чому до цієї дтп більше уваги ніж інших ) до дтп за участю високопосадовців апріорі є більшим і журналістська увага теж. Адже ці високопосадовці є представниками народу, який будуть єдиним джерелом влади згідно ст 6 конституції України, делегував цьому посадовцю повноваження на представництво власних інтересів саме на благо народу

Юристу 2019-07-24 / 21:12:46
Я знаю ціну) я до прикладу назвав. Ібо я на машінки по 70 штук не гляжу, мій максимум слюну пустити на 25 штук і то за голову хаплюсь)

Ще раз до попереднього коментатора 2019-07-24 / 20:19:12
Ага, кома... кома... яка почалася ще за кермом під час аварії, і продовжується ще і зараз... то все кома , то не перевищення швидкості, власна вседозволеність та "крутизна"... все кома...

Степан Крук 2019-07-24 / 20:04:54
Якась херня! Гопа у реанімаційному відділені із цукровим діабетом??? Які клінічні покази до госпіталізації в реанімаційне відділення, чому не в ендокринологічному відділенні, чи відділенні загальної терапії??? У нього що, діабетична кома, Гопа в комі??? Це питання до головного лікаря! Дограєшся придурку, ой дограєшся!!! Сам не розумієш, у що тебе втягують...

Підтримую попереднього коментатора 2019-07-24 / 19:52:57
Чомусь вдається досягти успіху лиш крутим "синкам" при бабках і при звязках! Покажуть мені хоч одну просту людину, яка стала прокурором чи суддею? Яка справедливість??? Оце буде випробування для нвоої влади! Якщо все спуститься на тормозах, значить нічого не змінилося і не зміниться у цій державі, на жаль!!! Най би го посадили!!! То не лиш взятки брати, а й відповідати треба буде колись!!! Якщо не на цьому світі, то є ще Божий суд!!!
Шкода лише молоду людину, яка своєю важкою працею заробляла своїй сімї на прожиття! А Гопу відмажуть, навіть не сумніваюся! Вже почали! Попри резонанс - у ЗМІ мінімум інформації, винуватець у "реанімації", і звичайно - тверезий... Все як по маслу... Лиш не повернеш молоде життя...

Юрист - на комент бачили 2019-07-24 / 19:45:56
Так все вірно на рахунок кредиту пораховано за одним винятком - туарег цей не 25 і не 30 шт Дол. А з салону 70-80
І розрахунок потрібно на 3 множити

Юрист - вчителю 2019-07-24 / 19:44:00
З кожним ???
От вбили б вашого чоловіка, жінку, дитину на швидкості 150 і більше
Тоді що б писали ??? З кожним?... Чи кричали б про довічне для винуватця ???
Бо повторю вкотре: ЯКЩО Б ШВИДКІСТЬ БУЛА 60-70 НА 99% ДОРОЖНИК ЗАЛИШИВСЯ Б ЖИВИЙ !!!

До простого вчителя, який ні***я не добився і каже нам не завідувати. 2019-07-24 / 16:25:57


Но не забудь сказати, чувак ниже, шо він успіху досяг не своїми силами. Прикалуєшся? Начальником просто так не стають. У мене 2 вищі освіти і шо я чую? Роботи ниє, іди на завод. А уже завтра на файну роботу береть синка, брати і тд, який за всьо в універі платив і ледве закінчив. Не сміши, чуваче, не все так однозначно. Таких посад простий і умний смертний не займе, як би не старався, не бився і не умоляв. Я впевнений, ти умний чувак, но шось далі вчителя не пішов. Не думаш чого? Я знаю, ти понімаєш, шо многі начальники тупіші тебе, а не думав чого вони там? Нє? Чи будем бидло стадом, яке вірить у справедливість у цій країні?!


Бачили? 2019-07-24 / 16:22:17


Начальничок в реанімації бл***! Плохо йому стало, чули? Так і буде там 3 місяці лежати, то обостреніє хитрості, то срачка буде. Уже полюбе договорився, шоб уникнути відповідальності і наняв 3 адвоката, як вони люблять. А по поводу чого ніхто не питає за туарег 18 року з салону і откуда стока денег. Ну я ситуацію скажу як воно робиться законно, без махінацій і тд. Зарплата 10-12 тищ, допустім, да? Я уже до цього мав 5 штук доларів, припустім собирав їх роками чи помогли, чи накрав, не важно. Допустім вони є, так? Іду такий діловий в салон, кажу хочу машину допустім за 25 штук доларів. В кредит. Тупа тьолочка в салоні рахує, шо мій перший внесок 5 штук доларів, а інше ьеру в кредит під проценти. В залежності від кількості років в місяць я бцду платити від 300 доларів до тисячі. 300 доларів то 7500 припустім, округлимо. А дома у мене є ще жона, яка получає 10 штук. Затянулі пляса і будем жити в місяць на 10 штук і платіть кредіт. Обично прості сім'ї так і ьеруть машини з салону. Якщо платиш нараз 50 процентів суми, то там мізерні проценти виходять. Відносно цього чувачка я сомніваюсь, шо він робив як писав я. Скоріше бабло зразу всьо заплатив, ведь кто сказал, шо він простак? Накрався і купіл)) але я розказав про звичайні сім'ї, які купують машини з салону. І повірте, не всі вони багачі, просто хочуть нову машинку, а не бляху, в ремонт якої вкладуть пів іартості машини.


Простий вчитель 2019-07-24 / 16:20:29
Шановні коментатори! Звідки у всіх вас така ненависть?Кожен день трапляється ДТП з летальним наслідком, але чомусь найбільший резонанс,як для журналістів так і людей викликає те, коли хтось із відомих людей помиляється. В даному випадку, ця помилка коштувала життя людини.І водій вже сам себе покарав тим, що йому все життя із цим жити!!! Ми всі люди однакові, тільки комусь вдається досягти успіху, а когось влаштовує так як є. Не судіть та не осуджуйте нікого, залиште це правоохороним органам та суддям, бо самі не знаєте, що з вами може трапитися в майбутному.

Кось скинув на ютубі 2019-07-24 / 16:14:45
За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими територіального управління ДБР, розташованим у м.Львові розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом ДТП, що трапилась 23 липня, близько 19:00 у с. Ракошино, Мукачівського району.
Наразі встановлено, що 45-річний водій позашляховика «Volkswagen Touareg», один із заступників керівника ДФС в Закарпатській області, на околиці села Ракошино здійснив наїзд на пішохода – співробітника дорожньої служби, що саме працював на тій ділянці дороги.


Від отриманих травм, потерпілий загинув на місці аварії. Водій «Volkswagen Touareg» наразі перебуває у реанімаційному відділенні Мукачівської ЦРЛ.


В рамках зареєстрованого кримінального провадження за ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили смерть потерпілого) триває проведення першочергових слідчих дій для з’ясування всіх обставин події.


Досудове розслідування здійснюють слідчі територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові, яке поширює свою юрисдикцію на територію Закарпатської області. Прокуратура Закарпатської області забезпечує процесуальний контроль за ходом слідства.





Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Андрій 2019-07-24 / 16:11:38
Боже які ви тупі як можна не поняти шо може бути таке шо він сам вискочив зачем обсирати водітеля розумію якщо він би був пяний но а так з любим може таке статися

До Івана 2019-07-24 / 13:20:25

Ти прикалуєшся? Так і буде, ремонтник сам ускочив. У нього чорна полоса в жизні була, надоїло жити, та іменно под туарег скочив, іменно де був начальничок. Йой яке горе начальнику, незаконнл кримінал заведуть, практично ні за шо. То я уже з сарказмом говорю. Але вся наша країна і її система сплошний сарказм. Люди скоро забувають про дтп, а слідаки і ждуть, поки утихомириться народ, а потом дело на нич іде. І вони бабло мають, а сім'ї загиблого ще і поугрожають оби тихо сиділи і заткнуть рот штукою баксів. А слідаки остальні 19 штук в карман. Не мені розказувати вам, ви всю нашу систему хорошо знаєте, не по 15 років вам.

До Івана 2019-07-24 / 13:16:42
Ти прикалуєшся? Так і буде, ремонтник сам ускочив. У нього чорна полоса в жизні була, надоїло жити, та іменно под туарег скочив, іменно де був начальничок. Йой яке горе начальнику, незаконнл кримінал заведуть, практично ні за шо. То я уже з сарказмом говорю. Але вся наша країна і її система сплошний сарказм. Люди скоро забувають про дтп, а слідаки і ждуть, поки утихомириться народ, а потом дело на нич іде. І вони бабло мають, а сім'ї загиблого ще і поугрожають оби тихо сиділи і заткнуть рот штукою баксів. А слідаки остальні 19 штук в карман. Не мені розказувати вам, ви всю нашу систему хорошо знаєте, не по 15 років вам.

Ярослав 2019-07-24 / 13:12:01
Якщо не буде резонансу, як з дтп на набережній в Ужгороді- попішає і буде дома відпочивати і лікувати діабет. А у трму випадку дівча глупе за гратами, чоловік, Богу дякувати дивий та іде на поправку. А тут смерть 23-річного працівника і побачимо принципову позицію прокуратури і суддів

Оксані 2019-07-24 / 13:11:43


При чому тут кожен день таке стається?! У цієї сім'ї це вперше! Для них похуй, шо кожен день таке. Коли у вас горе, вам пох***й шо у других такоє тоже буває. Ви хочете наказати того, хто причинив біль близькому, ждете возмездія якшо так сказати. Їм реально все рівно, шо хоть по 3 рази на день таке. Цей дядька на туарегови не мав гнати, не сліпак ош там ремонтні роботи, не дебіл, бо все ж права має, дебілам не дають. І што шо він хворий чимось там? Хворий - не води, водиш, значить твоя хворота не мішає вождінню, увазі і соображенію на дорозі. Він не був п'яний. Я його там бачив, трезвеннік чистий. Значить шо? Я няньо, мені мож, хто ви, ніщеброди і раби, а хто я, шоб стояти з вами в черзі. Я му дораз карточку начальніка покажу і він пустить мене. Я ще раз нагадаю, коли останавлює таких поліція за перевищення вони бикують. Реально бикують і угрожають. Стояв рядом, бачив, мене тоже остановили провірка якась масова була. Суко, там стоять оби ви йо***арі не гнали і людий не давили, а ви бикуєте і заглядуєте в карман поліцая, кіко він заробить. Загляніть в карман як мінімум цього начальника, який щоденно має річний офіційний заработок поліцая. Хватить бикувати, видите, шо скорость робить?! На той світ спішите? В тюрму? Куда? На 10 мин скорше приїхав та тіпа герой? Не жона в машині рожає. Уже на трасі де нема робітників, людей і тд їдь си 120, нич не буде, но не біля сіл, та ще де ремонтні роботи видиш. Кось казав, шо ніде інформації нема про ремонтників. Ну я з дому їхав, я же знав про них. Уткіть? З фейсбука, зі знаків за пів кілометра на дорозі про ремонтні роботу спереду. Не будьте сліпаками і всьо знати будете. Пох***й на своє життя, бо ти такий крутий і откупишся, подумай про людину, яка не хоче на той світ. Я кожен динь бачу таких дебілоїдів за рульом, шо женуть в селах, пох шо сплошна, я пушов. Тать подумайте мало но, дтп не все обойдеться для вас 20 тисячами баксів. Інколи воно стоїть жизні. Твоєї. Нах***я воно таке вам. Їдьте си спокійно. 10 минут не ціна жизні.


НОВИНИ: Кримінал

14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
15:50
Справу учасників "смертельної" масової бійки у Підвиноградові скеровано до суду
14:01
В Ужгороді водій, зупинений патрульними, швидко купив і хильнув алкоголь, аби приховати "п'яне" водіння
20:56
/ 3
У Берегові злочинна група відбирала майно в самотніх осіб літнього віку
20:31
На під'їзді до кордону затримали чотирьох чоловіків, що планували нелегально потрапити до Румунії, та двох закарпатців-переправників
13:55
/ 3
На Закарпатті судитимуть киянина, який в складі ОЗУ ошукав матір загиблого військовослужбовця з Донеччини на 7,5 млн грн
15:57
На кордоні з Угорщиною у китайському вантажі виявили "зайві" електроскутери
21:52
/ 2
Через тайник з сигаретами житель Підвиноградова позбувся в ПП "Дякове" свого "Пежо"
11:15
/ 1
На Закарпатті викрили підприємця з Харкова, який хотів вивезти пшеницю в ЄС без ліцензування
22:49
На обʼїзній Мукачева патрульні зупинили водія, у 12 разів п'янішого від дозволеного
19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
/ 2
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
» Всі новини