Демарш у Страсбурзі: Україна призупиняє участь у роботі ПАРЄ

Українська делегація вирішила зупинити роботу у Парламентській асамблеї Ради Європи на знак протесту проти рішення про знищення санкційного механізму.

Це рішення вже ухвалено і його оголосять найближчим часом, повідомляє зі Страсбурга кореспондент "Європейської правди".

Після оскарження повноважень російської делегації та зупинки автоматичного призначення Слуцького віце-президентом ПАРЄ українська делегація спільно залишила сесійну залу і не братиме участь у подальших дебатах до кінця дня.

У середу українська делегація тимчасово повернеться до зали для участі в оскарженні повноважень російської делегації. Україна вимагатиме повністю позбавити росіян повноважень, а також права обіймати керівні посади у комітетах.

Однак уже ухвалено рішення, що після оскарження повноважень російської делегації, незалежно від рішення, українці не повернуться до сесійної зали ПАРЄ.

Пізніше українська делегація у ПАРЄ офіційно оголосила про рішення зупинити роботу в Асамблеї на знак протесту проти повернення делегації РФ.

Про це заявив голова делегації Володимир Ар’єв на своїй сторінці у Facebook.

Українська делегація вирішила припинити участь в роботі ПАРЄ, крім питань, пов’язаних з позбавленням повноважень російської делегації.

Делегація звертається до Верховної Ради з необхідністю терміново розглянути питання зупинення участі України в ПАРЄ у подальшому.

Також делегація звертається до президента і МЗС негайно виробити чітку позицію щодо подальшої участі України в органах Ради Європи.

25 червня 2019р.

Теги: ПАРЄ, Росія

Коментарі

Закарпатський заробітчанин до Степан Крук 2019-06-29 / 10:38:02
ви що, дійсно думаєте, що тут в ЄС комусь є діло до України та її народу? та тут серед простих людей навіть не кожен знає, що є окремо Україна а окремо Росія. частина людей думає, що ми з Росії сюди приїхали на заробітки. спробуйте приїхати хочаби до Польші на ті 3 місяці десь грошей підзаробити і пожити серед звичайних поляків НЕ як турист. або в будь-яку іншу країну Європи, від якої ви чекали підтримки у міжнародній політиці. а для кращого прозріння ще рекомендую спробувати собі відкрити робочу візу для легального працевлаштування. у поліцейському відділку для іноземців ви швидко зрозумієте, як українцям тут раді. перестаньте вже накінець вірити і розповсюджувати цю маразматичну шоколадну казку що "Україна це Європа". так вважає лише дехто в Україні, а в Європі та Україна нікому не потрібна такою ціною, яку ви від неї вимагаєте. тут ніхто всерйоз ніколи і не збирався йти на конфлікт з Росією заради європейського вибору України. і всі європейські політики здихнули з полегшенням, коли українці обрали нового президента, який не буде кожен день ходити по кабінетам європейських лідерів з простягнутою рукою, та набридати їм на вухо, як та муха. ті санкції в першу чергу б"ють по європейській економіці. і прості люди починають задавати своїм лідерам неприємні запитання "чому нам стало жити гірше? чому у нас ціни виросли на все? чому при цьому зарплату не піднімають? чому ми маємо платити свої гроші за європейський вибір якоїсь країни третього світу?" запам"ятайте одну важливу річ - в Європі нікому нема діла до України на її народу, тут і своїх проблем вистачає.

Люстратор 2019-06-27 / 16:53:49
Що ви чубаєтеся, майже вся Європа за виключенням декількох країн у яких є принципи це члени команди "маршу рівності" і в них позиція одна лиш би у нас було добре і чхати вони хотіли на нас вони краще в дупу Росії залізуть за ради вигоди.

Вуву 2019-06-26 / 17:21:33
Є речі які від клімкіна не залежать і впливати на прийняття певних рішень він не може ... Тим більше якщо такі рішення приймають разом ... німецька гауляйтерша і французький макарон а чудні "обкурені" тюльпанщики йіх підтримують.
От і вся дружба народів в старій Європі.
А те що сталось це постфактум.

Горожанин 2019-06-26 / 11:48:41
Плювати я хотів на Зеленського , а ни тягнути за нього ! Рішення про повернення Росії було прийнято остаточно 15 травня . Щодо Зеленського : то він просив і Меркель і Макрона не повертати росію в ПАРЕ , але йому пояснили що рішення вже давно прийняте . Читайте Клімкіна і Кулебу представника в ПАРЕ .Попередня влада все зробила можливе щоб ізолювати росію , та невже ... і будівництіо північного потоку заблокувала , і поставку турбін "Сіменс " у Крим , і будівництво мосту ... Не треба звплювати зараз на Зеленського , у Європі добре побачили хто такий Порошенко , який сам торгував з росією на пару з медведчуком ...є більш професійні люди які написали на цю тему , так от торт цього ( рідгрунтя повернення росії в паре ) спік Порошенко , а Зеленський це просто вже вішенка на торте , так співпало ...
І нагадую , в нас поки що міністр закордонних справ Клімкін , ставленик Порошенка ...

Степан Крук -Горожанину 2019-06-26 / 10:16:21
Попередня влада зробила все можливе та неможливе, щоб максимально ізолювати Росію та обкласти її санкціями. Ти зараз звинувачуєш попередників у поверненні Росії в ПАРЕ. А мізки де???

Степан Крук 2019-06-26 / 10:04:16
На додаток, Було б невірно критикувати Зеленського за повний провал його зовнішньої політики та вихід України із ПАРЕ. Для початку тому хлопчику в шортах потрібно пояснити, що таке ПАРЕ, і що таке зовнішня політика!

Степан Крук -горожанину 2019-06-26 / 09:59:20
Ти взявся тягнути лямку за Зеленського? Ти на це підписувався? Щоб ти не казав, але Росію повернули в ПАРЕ саме при, Господи прости, президенті Зеленському. А той самозакоханий пудель навіть РНБО не скликав. Часу нема, за шаурмою на вокзал пішов. Та за таких умов Зеленський повинен рвати і метати. Натомість маємо абсолютно індеферентну заяву президента написану для нього... Все!

Горожанин 2019-06-26 / 07:57:00
Рішення про повернення РФ до ПАРЕ було прийнято до президентських виборів в Україні .І це б відбулося за будь якого розвитку політичної ситуації .Клімкін .І щк він додав що не знімає з себе вину за те що сталося ...

Вуву 2019-06-25 / 23:43:02
Тут є ще немаловажний момент.
Гауляйтерша всієйі Європи меркель своєю поведінкою (можливо несвідомо але явно) спонукала спротив в англійському суспільстві і як наслідок це вплинуло на голосуванні по "Breksit".
Бо коли говорять про О.Лукашенко то докидають слово "диктатор" (при владі з 1994р.)
В той час як сама Меркель при владі вже 4 термін з 2005р.і по 2021р.
Тбт.16 років. І ЦЕ "Демократія".
Яку очевидно не всі сприймають однозначно і належним чином.
Звичайно шо сама Меркель про це знає але в голос про це говорити не буде.
(Ну бож вона сама сповідує демократію і Європейські цінності).
Щодо російі то німеччина завжди розглядала і розглядає як крайіну з ресурсами серовини ... Метал.ліс.газ.
Нафта.
В той час як німеччина експортує в росію готову продукцію напр. Свойі автомобілі і має хороший ринок збуту своєйі продукційі ... Що дає йій великий фінансовий прибуток.
Окрім того російські олігархи "скоробагатьки" повиводили значні фінансові активи в німецькі банки які виражаються в мільярдах Є.
Що теж є непрямими інвестиціями в економіку цієйі крайіни.
А тепер питання !
ЩО СОБОЮ ЯВЛЯЄ РОЗКРАДЕНА І ПОГРАБОВАНА УКРАЙІНА ЗІ СВОЙІМИ МАЙДАНАМИ І ПРАГНЕННЯМИ ЩОДО ЄВРОІНТЕГРАЦІЙІ ... ДЛЯ НІМЕЧЧИНИ В ЦІЛОМУ І ДЛЯ ФРАУ МЕРКЕЛЬ ЗОКРЕМА ?

ЗАГАДКУ ? Чи ДЕКЛАРАТИВНІ ПОТУГИ ДЕМОКРАТІЙІ які проти фінансово економічного зиску ... про людське вухо і око треба підтримувати ???

Горожанин 2019-06-25 / 23:19:47
Зливати Україну почали саме при Порошенку , саме приньому !!! Дивно що ви Степан Крук не помічаєте очевидних речей ... Саме при Порошенку відродилася з під плінтуса з під страху проросійські діячі . Натомість такі люди які вболівали за державу піддавалися колосальному медійному оббріхуванню з боку медій Порошенка і його друзів олігархів Ахметова і Пінчука.що стосується Зеленського, то це власне продовження Порошенка , з тою різницею що Зеленський і близько немає так підвішеного язика як у Порошенка ... а те що він тупий у політиці , ну так і Порошенко не кращий , бігав в ту росію , гнав туди інвестції за інвестиціями....

Горожанин 2019-06-25 / 23:05:00
Слухайте Степан Крук перестаньте вже брехати , чесне слово , ви ніби в якомусь вакумі знаходитесь . Рішення про повернення росії почало приниматись за довго до виборів президента . Про це ще писав член делегації депутат Береза . І активно йшла пфдготовка до повернення росії . Читайте що пише Клімкін , Кулеба .
Зеленського поставили перед фактом ...
А що ви хотіли , у нас війни немає з росією .У нас працюють консульства , працює посольство іде торгівля з росією і навіть росте . Медведчук з Бойком літають в росію , Грицак тоді ще голова СБУ і Порошенко тільки руками розводять . Порошенко ДОЗВОЛИВ медведчуку ( путіну ) купити два топові інформ .канали .ви цього всьго не помітили , ні ?

Вуву 2019-06-25 / 20:09:28
Гадаю що тут мадам меркель "насвинячила" ... Бо вона із путіним за одно мають спільний інтерес "Північний потік 2".
І після візиту нашого президента ... Погляди залишились діаметрально протилежні ... проте наш президент зазначив ... Що він високо цінує те що це питання з німецькою стороною можна обговорювати і йіхньою готовністю до діалогу.
А це (ситуація в ПАРЕ) вже ян наслідок на "незговірливість" украйінськойі сторони.

вуву 2019-06-25 / 19:17:55
Як завжди підкилимні договорняки.
А така "флюгерна позиція" ПАРЕ ... направду дивує.
Про яку тоді єдність ЄС може бути мова як говорять і декларують одне
... А роблять і заявляють інше.

Степан Крук 2019-06-25 / 17:44:30
Програш України в ПАРЄ та феєричне повернення російської делегації стало наслідком провальної політики Зеленського. Точніше її відсутності. А ще програли 73% "електорату" котрі 21 квітня вибрали не свободу, а шару!

Степан Крук 2019-06-25 / 17:14:29
Маємо антинародного та антиукраїнського президента, котрий самоусунувся від участі В ПАРЕ та свідомо сприяв поверненню Росіі в цю міжнародну організаці. Це результат його візиту до Макрона. Коли вирішувалося це складне питання Клоун лікував свою хвору голову, пив таблетки "Сутрапил". Парламентська Асамблея Ради Європи повернула Росію до роботи в ПАРЄ і скасує санкцій проти Росії за анексію Криму та військову агресію проти України. Зеленський зрадив національні інтереси України, його потрібно віддати військовому трибуналу!!! Клоуна геть!!!

НОВИНИ: Різне

16:56
Як готувати спаржу правильно: кілька хороших порад
01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
» Всі новини