Чотири причини перейти на 4G

В епоху цифрових технологій все змінюється надзвичайно стрімко.

Чотири причини перейти на 4G

Лишень 20 років тому мобільний телефон був розкішшю, про яку ми тільки мріяли. А тепер ми не можемо уявити свого життя без нього. Цей маленький пристрій перетворився на справжній комп’ютер. Завдяки йому ми можемо працювати віддалено, спілкуватись в соціальних мережах, навчатись, слухати музику, дивитись фільми.

Проте, звісно, такий високий ступінь свободи може дати лише якісний та швидкий мобільний інтернет. Такі можливості нам дала технологія 3G, а вже сьогодні для більшості українців став доступний зв’язок 4G.

Будьмо відвертими, прочитавши ці рядки, знайдуться ті, хто подумає: навіщо нам 4G, нам і з 3G було непогано. Втім з новим поколінням зв’язку 4G наші можливості розширюються ще більше. Адже середня швидкість передавання даних зростає більше ніж у 2,5 раза, а ємність мережі – в 10 разів. Тому придивімося до «новачка» уважніше.

Отже, 4G – це насамперед 4 нових якості. Цей стандарт:

Більш надійний. Його користувач застрахований від падіння мережі й відсутності зв’язку в місцях великого скупчення людей. Уявіть, що ви прийшли на концерт улюбленої групи і хочете поділитись подіями в реальному часі зі своїми друзями. Якщо ви не використовуєте 4G, в такі пікові навантаження на мобільну мережу зв'язок може бути гіршим або й зовсім обірватись. З 4G вам це не загрожує. Завдяки цій технології можна без проблем вести онлайн-трансляцію важливих для вас подій. 

Більш комфортний. Висока швидкість передання даних дає змогу завантажити музичний альбом за 10–15… ні не хвилин, а секунд, нові серії улюбленого серіалу – за лічені хвилини. Ви можете бути спокійними за свої робочі процеси, адже в будь-який момент можете провести відеонараду з колегами та партнерами.

Більш зручний і навіть ощадний. Кіно HD-якості в стандарті 4G / LTE можна дивитися онлайн, а отже, для цього не потрібні карти пам’яті. На додачу можна забути про проводи й підключення до роз’ємів, які необхідні у користуванні стаціонарним інтернетом. Пам’ятаймо і про те, що в разі виходу із зони дії 4G, нас автоматично «підхоплює» мережа 3G або 2G.

Більш безпечний. Нова USIM-картка, яка прийшла на заміну SIM-картці, надійніше захищена від «клонування» і підключення до піратських мереж. А це означає, що користувач 4G отримує додаткові гарантії безпеки.

Таким чином, якщо стисло: стандарт 4G відкриває більше можливостей, приносить більше користі, істотно підвищує якість, надійність зв’язку та ступінь захищеності та, що особливо приємно, за ті ж самі гроші. 

Отже, що потрібно зробити того, щоб відкрити нові обрії та підключити 4G-зв’язок? Усього кілька кроків.

Крок 1. Перевірити свою «сімку» і смартфон на сумісність з 4G. Про те, що вони сумісні, говоритиме маркування 4G ready на картці й позначка LTE/4G на екрані телефону. Абоненти Київстар для такої перевірки можуть відправити зі свого телефону спеціальний код * 245 * 5 # виклик – для перевірки смартфона; і * 245 * 4 # виклик – для перевірки SIM-карт.

Крок 2. Перевірити наявність 4G у регіоні, в якому ви живете. Абонентам Київстар достатньо просто зайти на сайт компанії і з головної сторінки перейти до розділу «4G». Там ви знайдете оперативно оновлювану карту покриття з усіма населеними пунктами, в яких новий стандарт уже доступний. На момент публікації це 5 713 населених пунктів.

Крок 3. Якщо ваші «сімка» і / або телефон не підтримують LTE / 4G, їх легко замінити. У будь-якому фірмовому магазині Київстар можна обрати відповідний смартфон і безкоштовно замінити SIM- на USIM-картку. 

Не забуваймо й про те, що, купуючи смартфони Samsung A- та J-серії у фірмових магазинах Київстар і на shop.kyivstar.ua, можна отримати до 20 % від вартості девайса на свій мобільний рахунок. До слова, на цьому сюрпризи від Київстар не закінчуються.

З 1 травня завдяки послузі «Перенесення мобільних номерів» ви можете стати абонентом Київстар зі збереженням свого старого номера. Для цього потрібно зареєструвати номер у свого діючого оператора, подати заявку на перенесення в режимі онлайн чи в будь-якому фірмовому магазині Київстар та отримати нову USIM-картку.

Ви завжди можете приєднатися до мережі компанії – лідера телеком-ринку. Адже сьогодні в мережі Київстар майже 26 тис. базових станцій, а його послугами користується 26,3 млн абонентів в Україні. До того ж середня швидкість мобільного інтернету в мережі Київстар на кінець 2018 року – найвища в Україні. Це засвідчують дані компанії Ookla.

І вочевидь, Київстар на цьому зупинятися не збирається. За час розвитку в Україні 3G- і 4G-зв’язку, з 2015-го до 2018 року, компанія вже інвестувала 22,5 млрд грн. А 2019-го, за словами президента Київстар Олександра Комарова, компанія має намір збільшити інвестиції в розвиток 4G, щоб забезпечити доступ до нових технологій зв’язку якомога більшій кількості мешканців України.

 
04 червня 2019р.

Теги: причини, 4G

НОВИНИ: Різне

10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
» Всі новини