Медведчук розповів, що Путін готовий запропонувати Зеленському за угоду по Донбасу дешевий газ і інвестиції з РФ

Кум Путіна і глава політради "Опозиційної платформи - За Життя" Віктор Медведчук пропонує Володимиру Зеленському, якщо він переможе на президентських виборах в Україні, укласти угоду з Москвою і таким чином відновити контроль над Донбасом і отримати дешевий газ і інвестиції з РФ.

Про це Медведчук заявив в інтерв'ю Reuters.

Він сказав, що Кремль хотів би дізнатися більше про Зеленського, у якого немає політичного досвіду, щоб зрозуміти, чи є він кимось, з ким він може мати справу, на відміну від чинного президента Петра Порошенка.

"У них немає ніяких очікувань в Москві", - сказав він. "Вони хочуть подивитися, що буде потім, хто буде в його (Зеленського) оточенні, і що він буде робити і з ким".

Кремль дав зрозуміти, що буде радий програшу Порошенка, але не прокоментував Зеленського, сказавши лише, що він уважно стежить за заявами кандидатів і сподівається, що будь-який новий президент зможе укласти мирну угоду на Донбасі, який знаходиться під російською окупацією з 2014 року.

Основною метою Росії є повернення Донбасу під контроль України, але на своїх умовах.

Медведчук заявив, що досі Зеленський займає невірну позицію, але після обрання президентом, за його словами, він може змінити свою позицію, глибше вивчивши цю тему.

"Може бути, він прийде до думки, що заради миру потрібно це зробити", - сказав Медведчук.

"Ніхто не говорить про необхідність йти на поступки або щось віддавати. Ми говоримо про необхідність повернути людей і територію", - заявив він.

За словами Медведчука, Путін може бути готовий звільнити 24 захоплених українських моряків в якості жесту доброї волі.

Також Медведчук каже, що Зеленський міг би відновити економічні відносини з Росією.

Він повторив, що, як і раніше, Росія хоче, щоб переговори про долю Донбасу велися між київською владою, представниками проросійських керівників окупованих територій і самої Росії.

Медведчук додав, що готовий про це поговорити з Зеленським після виборів, якщо він переможе.

Нагадуємо:

  • Віктор Медведчук заявив, що бойовики на окупованих територіях Донеччини та Луганщини згодні з його "планом" щодо "встановлення миру". Раніше він заявляв, що один із головних пунктів цього "плану" полягає в автономії Донбасу у складі України.

  • 13 квітня Медведчук заявив, що переговори про звільнення 24 полонених українських моряків "веде і вестиме" він. За його словами, для цього "ніяких благословень, доручень, прохань або дозволів з боку чинного, як і майбутнього президента України, не треба". 

  • На першому з'їзді політсили Медведчук заявив про  необхідність застосувати свій "план-концепцію" та створити "автономнийрегіон Донбас" із закріпленням цього статусу в Конституції.

  • ГПУ відкрила кримінальне провадження про можливу державну зраду та сепаратизм Віктора Медведчука.

19 квітня 2019р.

Теги: Зеленський, Медведчук, Путін, Донбас

Коментарі

Мигаль 2019-04-28 / 15:44:39
Пане Пишто Крук! Паскудство постучалосйа у нашы двери, у 2004 годи, к0гды сын Чорновола-старшого узглавив штаб кандидата в президенты - двычи зека. Бо тогды партия региону прийшла в Галичину и за Карпаты т.е.стала из регионалнойи истинно обчеукрайинськов. Далше пушло-пойехало. Руховцы Лавринович, Головатый, Ющенко -шофер Ахметова, Павленко, Омельченко, Порошенко. Всйа сисйа "патрийотичиська"- продажна кодла приложиласйа до прихода Януковича на пост президента - до розстрилу на Майдани, розвалу армии, захвату Крима и Донбасу. Историчиськый факт.

jurius 2019-04-23 / 11:48:03
Горожанину
Ваші закиди до Порошенка типова демагогія. Медведчук тому добре почувається в Україні, бо в нас ніхто не відкидав запросили на русскій мір. Покопирсайтесь на Закарпатті скільки людей дивиться російські канали, виступає за розблокування вконтакте, вважає у війні винну тільки українську владу і говорить ромедведчуковське "мизамир". Посада президента у нас що, відповідальна за медіа-політику чи функціонування судової ланки? Досить демагогії, що "Порошенко дозволив". Ні Порошенко, ні Зеленський не має право тут вказувати, тому закид трохи "нє па тємє". Йдемо далі: чому президент Порошенко був змушений звертатися до послуг Медведчука і чому президент Зеленський також буде змушений з ним рахуватись. Медведчук кум Путіна, а Путін головний організатор конфлікту в Україні. Ніхто у світі не поставив Путіна на місце і не може цього зробити. Україна явно поступається Росії і так буде завжди, тому хоча б визволення полонених українська влада змушена користуватися будь-якими каналами: патріотичні вони чи ні.
І останнє: я проти демагогії стосовно людей, коли демонізується їх минуле у період Януковича (тих хто знаходився в бізнесі і не співпрацював з ПР були одиниці зі зрозумілих причин) і не помічаються здобутки у подальший період. Опосередковано, завдяки Ложкіну Україна завдячує праці багатьох іноземних реформаторів, які почали змінювати Україну: Абромавічус, Сакварелідзе, Яресько, Згуладзе і т. д. Демонізація у стилі чорне-біле це совок. Тому проводьте декомунізацію головного мозку.

Вуву 2019-04-20 / 21:22:26
1.звичайно треба попхати (на нари) вальцмана ... Потім братись за його оточення.
А щодо "зє" я на другий день після виборів ... "записую себе в опозицію" ...і не тільки я.
З тим щоб не дати навіть передихнути "новій зє. команді.
В нього теж є виведені в офшори мільіони і не вказана в деклараційі вілла. І програма "наші гроші" теж показала як готівкою перекидаються значні суми "потрібним людям".
Але все одно ... Хай так ... Але це ВЖЕ ПЕВНОЮ МІРОЮ ЗМІНИ.

Андрій 2019-04-20 / 20:05:35
1.5 відсотків....

Андрій 2019-04-20 / 20:04:57
І що таке 15000?Це приблизно 15 відсотків населення області....????І що це зміню ? Нич....

Адмін 2019-04-20 / 16:37:36


Андрієві

Цей сайт щодня читають більше 10 000 людей. Учора - 15 000. Статистика є у вільному доступі.

При чому, це суспільно активні люди, які впливають на ситуацію в суспільстві.


Степан Крук 2019-04-20 / 14:35:32
Зелені ранні огірки із Закарпаття продають по всій Україні.

Андрій 2019-04-20 / 14:12:32
До Крука....Пане та заспокойтеся вже ваші волання не допоможуть , завтра Зеленський стане президентом України.Кому ви тут пишете ваші коментарі? скільки людей на вашу думку читають цей сайт?

Не купуйте зелене ФУФЛО 2019-04-20 / 14:04:29
Гнилозубий Євген Кошовий змінив прізвище.
Віднині він Женя ПоГуй.

Степан Крук 2019-04-20 / 09:28:21
Чого хорошого в тому, що президентом буде Зеленський? Це інтелектуал? Ні!!! Що він вміє, окрім як хреном на піаніно грати(див. 95 квартал)? Він суспільство спиймає лиш як публіку на своїх концертах. Він навіть не займався громадською діяльністю і зовсім немає жодної громадської позиці. Кажуть, що збере ефективну команду... Поки лише бачимо ту команду, котру нижче озвучив нік "не купуйте зелене фуфло".

Горожанин 2019-04-20 / 08:53:58
Копирсатися в минулому ??? Відколи сьогодення стало минулим ?
Я наприклад вже " вию " з самого початку правління Порошенка .Ще не змили кров Небесної сотні ( можливо навіть в буквальному сенсі слова ) , як Петро Олексійович ничтоже сумяшеся призначає головою адміністрації провайдера русского міра медіа- магната Б.Ложкіна . Потім міліціонера Гелетея на посаду міністра оборони , потім у фракцію напхав різношерстну публіку , а потім пішло поїхало ...це сьогодення ....немає в мене ніякої ейфорії , і в ругих немає ...єйфорії були у мене ... , Ющенко а тепер і Порошенко їх " успішно " розтоптали ...

Степан Крук 2019-04-20 / 08:38:17
Якась "ейфорія перемін" у багатьох! Важко про щось сперечатися із людьми, котрі дальше свого носа нічого не бачать. Завиєте вже через півроку, як тамбовські вовки: буде вам і газ дешевий, і зарплати 4000 доларів... Спрогнозуйте ситуацію та змоделюйте найближче майбутнє... і схопіться за голови!!! А Україні Слава, бо так воно не буде - зелена чума не пройде! Пане "горожанин", Вам ще не набридло копирсатися в минулому? Подумайте краще про майбутнє!

Горожанин 2019-04-20 / 07:17:24
Саме при Порошенку , знов зявився в телевізорі зі своїм агресивним державофобством і українофобством і відвертою проросійською позицією , уже добре підтоптаний Вячеслав Піховшек .
Но шо хлопці не так ?

Горожанин 2019-04-20 / 07:08:28
До любителя ПОПа :Ще раз нагадую : великими буквами : МЕДВЕДЧУКА В УКРАЇНСЬКУ ПОЛІТИКУ ЗА РУКУ ПОВЕРНУВ ПОРОШЕНКО !
ШУФРИЧ
БОЙКО
ГЕРМАН
ЛУКАШ
чудово себе почали почувати саме за правління Порошенка .Саме Порошенко нафарширував свою фракцію регіоналами .Є й такі що голосували за закони " 16 січня " .Саме за мовчазного сприяння з боку Порошенка Медведчук обзавівся двома інформаційними каналами 112 -им і Newsone
.Саме Порошенко пригрів у себе на своєму другому каналі "Прямий " двох провайдерів русского міра і будівничих російського лібералізму Євгенія Кисельова і Матвея Ганапольского.

Не купуйте зелене ФУФЛО 2019-04-20 / 06:43:01
Крім жартів в стилі 95 кварталу нічого не показав.
Обридли ці шоу.
КВН-щик довбаний.
*********
Регіонали уже піднімають голови.
Медвечук,
Азіров,
Шуфрич,
Бойко,
Герман,
Лукаш,
Портнов,
та інші.
Шовіністи на раші радіють:
Зюганов,
Жириновський,
Кисельов,
Соловйов,
Кабаєва та інші.
НАМ з НИМИ НЕ ПО ДОРОЗІ

сорри 2019-04-20 / 02:30:12
Показово: Порохові цього не пропонували

Вуву 2019-04-19 / 21:39:00
Питання до медведчука ....
На х#я@ тоді заборонили постачання нафти і бензину ?

Горожанин 2019-04-19 / 21:11:49
Не хотів писати сьогодні нічого.... айбо ...пане но хто вам таке сказав ? Звідки ви все це берете постійно ? То Юля там шось уже здає , то цей УЖЕ здає ...Шо ви панікуєте ? А нічого що 17 років тому Медведчука парламент фактично викинув із політики , звільнивши достроково з посади віце - спікера ВР .
І лиш Порошенко вдихнув в цього трупа життя , і за руку привів у велику політику ... це впс нияк не бентежило , не ?

Степан Крук 2019-04-19 / 20:56:34
Почалися торги! Зеленському пропонують здати національні інтереси України за дешевий газ. Наступний крок Путіна - визнання Зеленським Криму у складі РФ. Паскудство стучиться у наші двері...

НОВИНИ: Різне

01:16
Європарламент вважає, що угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
22:23
Як доглядати за алюмінієвою велосипедною рамою?
21:28
Європарламент закликав не вважати "перевибори" путіна легітимними і висловив жаль з приводу вітання орбана
18:09
5 ключових факторів, які варто врахувати при виборі кондиціонера для дому
16:55
Як дізнатись реальну вартість власної нерухомості в Україні
16:39
Роль вітаміну C у зміцненні імунної системи вагітних жінок
10:57
Тример зуботехнічний - секрет досконалого протезування
10:44
Сенат США проголосував за виділення допомоги Україні
13:34
Підкремлівські "мантри": сійярто пообіцяв блокувати гроші на зброю Україні через "полювання" на угорські компанії
12:29
Підкремлівські "мантри": сійярто каже, що ЄС "готується до світової війни" поставками зброї в Україну
11:47
Чому так важливо підтримувати чистоту в офісному приміщенні?
14:39
Що таке PPC (Pay per Click)
21:28
ДЦВ — додатковий захист для автовласників: чи варте воно того?
14:38
Як правильно вибрати упаковку для різних видів квітів - троянди, лілії, тюльпани
13:47
Переваги та особливості сучасних воріт
00:13
Яким має бути універсальний похідний ніж пішого мисливця та туриста?
23:49
Палата представників підтримала конфіскацію заморожених активів рф для України
21:58
У Конгресі США підтримали допомогу Україні
14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
» Всі новини