Суспільне запросило Порошенка і Зеленського на дебати

Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів на пост президента, що пройшли в другий тур президентських виборів, узяти участь у теледебатах.

Про це 1 квітня повідомляє прес-служба суспільного мовника.

"Суспільний мовник готовий до проведення теледебатів у визначеному законом порядку та надасть офіційні запрошення до участі в дебатах обом кандидатам одразу після офіційного оголошення результатів першого туру виборів", - зазначили у відомстві.

Такі дебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, тобто 19 квітня.

Кандидати, за ст. 62 закону "Про вибори Президента України", мають зустрітися між 19 та 22 годинами в прямому ефірі.

Дебати мають тривати не менше ніж 60 хвилин та транслюватися в ефірі національних Суспільних теле- та радіоканалу.

Відзначається, що передвиборчі теледебати також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами.

У мовнику зазначають, що кандидати на пост президента України беруть участь у теледебатах особисто. У разі відмови одного з кандидатів або неможливості його участі у дебатах, виділений час надається іншому кандидату.

Нагадаємо: 

  • Перший тур виборів відбувся 31 березня. Наразі Центральна виборча комісія опрацювала 80,33% протоколів, за попередніми результатами, Володимира Зеленського підтримали 30,41% виборців, а Петра Порошенка – 16,03%.

  • 31 березня Петро Порошенко заявив, що перед другим туром виборів обов'язково мають відбутися передвиборчі дебати кандидатів.

  • Володимир Зеленський пізніше відповів, що готовий до дебатів з чинним главою держави Петром Порошенка напередодні другого туру виборів.

  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

01 квітня 2019р.

Теги: дебати, Зеленський, Порошенко

Коментарі

jurius 2019-04-07 / 14:02:40
Горожанин
І що, Коломойський після цього отримав індульгенцію кримінальної недоторканності? Очевидно й те, що Коломойський використовував ПриватБанк в якості пилесмоку для відмивання грошей і заподіяв збитки кожному українцю. І це долеко не єдина корупційна справа, яка би могла його чекати в разі, якщо би не виграла його ручна болонка.

Вуву 2019-04-03 / 19:46:17
Все правильно.
Не для того аін вибудувпв найбільший на всю європу Єврейський культурний центр і синагогу при нім .
(Чи навпаки).
А раз так то своє звісно треба захищати ... Руками ... Кровю і Життям
не єврейів.
Але по факту горожанин сказав правду.
Так само і решта політика... І заяви брехливойі люлі і брехливого ляЖка і гніди медведчука ...
Чи може я щось збрехав ?

Горожанин 2019-04-03 / 15:06:19
До ***2 : Коломойський нічим не гірший і нічим не кращий за інших олігархів . Тож робити з нього якесь особливе пугало не варто .А тепер головне ; ЦЕЙ ЖИД , ЯК БИ ДО НЬОГО МИ НЕ ВІДНОСИЛИСЬ ФАКТИЧНО В 2014 СПАС УКРАЇНУ , НЕВІДДАВШИ ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ ОБЛАСТЬ СЕПАРАТИСТАМ І КОЛАБОРАНТАМ , А ЩЕ Й ВИКУРИВШИ ЇХ .КОЛИ ГЕНЕРАЛИ ЯК АРМІЙСЬКІ ТАК І СБУШНІ КАКАЛИСЯ В ШТАНЦІ , А ПОЛІТИКИ БУЛИ В СТУПОРІ , А МИ ВСІ ПРОСТО ПРИСЛУХАЛИСЯ ДО НОВИН І ЗАЛАМУВАЛИ РУЧКИ , ЦЕЙ ЖИД ОЗБРОЮВАВ ЗАГОНИ САМООБОРОНИ ЯКІ ГЛУШИЛИ І РОЗТЯГУВАЛИ ПО ЛІСОПОСАДКАХ САМІ ДОГАДУЄТЕСЯ КОГО .Досить подивитися на карту, щоб зрозуміти як би рухнув Дніпропетровськ і область , то до сепаратистів би відійшов весь південний схід України . 80% що це б був колапс держави ... так не забуваймо і про це .
Р.S. - не просто так Путін і все рос.телебачення мало за ворога N1 саме Коломрйського , а не Порошенка ...

Степан Крук 2019-04-03 / 12:05:31
#ХОЧУБАЧИТИДЕЬАТИ!

Степан Крук 2019-04-03 / 11:10:29
Для мене зараз є важливим: 1) Хто буде "губернатором" у Закарпатті, бо від цього дуже багато залежить для самих закарпатців? 2). Чи здатні ми з Вами, панове, обрати достойників у Верховну Раду саме від Закарпаття? Об"єднуймося і працюймо. Літо мине швидко, а там знову вибори. Президентські вибори знову народ України програв...

Аксакал 2019-04-03 / 10:34:51
Скандальний російський політик Володимир Жириновський заявив, що його партія готова визнати результати виборів Президента України у разі перемоги Володимира Зеленського. Про це він сказав в ефірі російського телебачення, а також написав на своїй сторінці у Facebook.

Вуву 2019-04-03 / 10:30:21
Так є.
"Для того народ і робить собі ідолів щоб потім йіх скидати."
(Списуючи свою провину на них ... За свойі невдачі).

Степан Крук 2019-04-03 / 10:30:09
На дибати його! І дебати, і дебати, і дебати.... На біс, на біс! Аплодушки!

Аксакал 2019-04-03 / 10:27:48
Чудес не буває.
Нічого хорошого країні не світить.

Вуву 2019-04-03 / 10:26:33
Мойіх 5 копійік.
Я проти обидвох кандидатів.
Нижче якийсь *** все розписав чому.
Тільки в "зє" є ... (МОЖЛИВО Є) один маленький плюс.
Він не був в політиці .
Він це нова генерація ... Яка мислить по іншому ... іншими категоріями.
І в цьому є шанс. Все.
Але в цьому і Є страшний ризик для крайіни.
Тому що як підуть справи в крайіні ... Знатиме хіба що сам ГОСПОДЬ.

А так як договору на постачання газу з російі в украйіну нема.
Про газовий транзит до єс нема.
Мвф кредитів ... БЕЗ ОЧІКУВАНИХ РЕФОРМ ПО БОРОТЬБІ З КОРУПЦІЄЮ ... теж що не дасть.
Війна на сході не скінчилась .
Що далі ?????????

Доктор Боканча 2019-04-03 / 10:19:24
Прихильники клоуна придумали його
кожен ,як їм подобається.
Приписали йому неіснуючі риси.
Через два місяці вони будуть ненавидіти клоуна так, як тепер обожнюють.

***2 2019-04-03 / 07:23:32
Но все это похоже на какой-то водевиль, причем водевиль опасный. Например, Зеленский уже заявил о своей поддержке скандальной министерше здравоохранения Ульяне Супрун. Аргументация суть следующая: медреформа является одной из немногих реформ, которая вообще идет, а потому надо ее поддержать. Тот факт, что в реальности, это медреформа по очистке Украины от «лишнего» народонаселения, «Зелю ни мало не парит». Но звучит красиво — «реформа идет»!..
О Коломойском, который выглядывает из-за спины Зеленского, уже и говорить не будем. Как не будем напоминать, что при Зеленском правительство тоже будет от Коломойского.
Продолжать далее тему Зеленского не будем. Пока что о нем слишком мало информации. Но думается, что ничего хорошего стране не светит.

***1 2019-04-03 / 07:22:48
Но в основе все же, прежде всего, протест против устоявшегося политикума.
Это понятно. Непонятно, что дальше. С программой Зеленского ничего не ясно, собственно, ее нет. Его болтовня о том, как смело врежет Путину правду матку, потребовав не только земли назад вернуть, но и денежную компенсацию выплатить, это не более, чем пустая болтовня. Не факт, что Путин вообще будет говорить серьезно с Зеленским, разве только захочет поприкалываться. Путину ничего не могут — да и не особо хотят! — сделать Америка с Европой. Куда там Зеленскому. Но хуже даже не его слабость в международном плане, а то, что он, похоже, этого не понимает, а его грозные заявления в адрес Путина звучат, мягко говоря, комично, напоминая басню о слоне и моське.
Что Зеленский будет делать с ценами, тарифами, медициной, культурой, пенсиями, инфляцией, эмиссией, вообще с экономикой и социалкой, непонятно, да думается, он и сам не знает. Заучил и повторяет несколько либералистических фраз, вокруг него бегает табун еврооптимистов-грантоедов вроде Лещенко с целью на следующих выборах въехать в парламент в политсиле Зеленского.

*** 2019-04-03 / 07:22:06
Что можно сказать о Зеленском?... Да, собственно, сказать о нем нечего...
Пообещал назвать первую пятерку своей команды после второго тура... А почему не после дождичка в четверг?
Политическая платформа? А хрен ее знает! Думается, «авторский цех Квартала» еще не написал соответствующий текст.
Зеленский выехал за счет Юга и Востока, причем последний дал ему более 40%. Оно и понятно, народ устал от войны, националистической истерии и наезда на русский язык, каковой наезд якобы символизирует священную войну с агрессором.
Голосование за Зеленского — это чистой воды протестное голосование против ныне действующего политикума, как властного, так и оппозиционного окраса. Зеленский успешно заменил Ляшко, только не с вилами, а с шоу. Плюс значительная часть офисного планктона и так называемого среднего класса голосует за него «по приколу», поскольку эти люди стремятся к развлечениям и шоу.

Сергій 2019-04-02 / 22:07:35
До Сорри..Слава богу Україна думає не так як ви.Порох в прольоті проголосуєте за нього чи ні.Зеленський наш президент.!!!

сорри 2019-04-02 / 21:20:34
Тоді ваші таргани в голові підказують вам хибну логіку. Як у переповненій маршруці:

- Рибко, посуньтеся!
- Раз риба, значить - щука, раз щука - значить з зубами, якщо з зубами, значить кусається, якщо кусається, то це собака... Люди, він мене сукою обізвав!..

Горожанине, ви тут не перший день. І точно в курсі, що я не порохобот. Хоча тепер , очевидно, проголосую за Порошенка. Так, хочаб тому, що він не подобається Путіну і Орбану

Горожанин 2019-04-02 / 21:05:51
Та нічого я не плутаю ))))).Якщо Порошенко не подобається Путіну чи Орбану , треба голосувати за Пороха .Це класична мантра порохоботів ... от і все .Я просто констатую ... Порошенко зі своїми порохоботами догрався .Я постійно на цьому наголошував , що образи і обзивання ні до чого доброго не приведуть , фрас із ним з Порошенком , це по державі ударило ..
Отак то ... і навздогін , щойно відкрив Цензор і там стаття на цю тему " порохоботів " від Борислава Берези .. почитайте ....

сорри 2019-04-02 / 20:46:58
Горожанине, не плутайте мене з розмовами тарганів у вашій голові.
Де я таке казав. Цитату, плз

Горожанин 2019-04-02 / 20:42:56
сорри : а ви повторили весь набір і мантру порохоботів )))))) ( а то путін нападьот) .

сорри 2019-04-02 / 19:09:17
Magyar-Hun, ви в одному реченні повторили весь набір путінської пропаганди щодо Порошенка.
Якщо вже так путіну і Орбану не любиться Порох, значить українцям точно треба голосувати за нього.

НОВИНИ: Різне

14:51
Правила підбору одягу для тривалих велопрогулянок
15:36
Гербіциди: основні типи, принцип дії та застосування в аграрній практиці
16:17
Холодильник Samsung No Frost — ідеальний варіант для кухні
22:13
Щоби "промивати мізки" угорцям, росіяни створили спеціальний сайт і Telegram-канал
20:18
Весілля мрії у Німеччині з агентством AlexShow
17:19
Чи можна використовувати паронітові прокладки для води
15:37
Покупка військового спорядження: важливі поради від експерта
10:43
Дизельний та бензиновий генератор: який обрати?
19:42
Гідравлічні насоси: їх види та основні характеристики
15:06
44 держави у Гаазі підтримали створення спецтрибуналу та використання заморожених активів рф
21:23
П'ять аргументів на користь купівлі планшета
20:55
Оновлені можливості: Що робить DJI Mavic 3T найкращим вибором
19:29
Як змінились ціни на будівельні матеріали?
17:13
Чим може бути корисний штучний інтелект PPC-шникам?
22:46
"Заповіт" Тараса Шевченка прозвучав в угорському парламенті
17:13
Переваги вертикальних пресів для макулатури
22:19
Пневматичний пістолет для спорту та тренувань
22:17
Чому виникає запалення нирок і які аналізи допоможуть діагностувати нефрит?
22:15
Чоловічі ремені: Різновид матеріалів, як правильно обирати
00:48
/ 2
У першому турі виборів президента Словаччини виграв прозахідний кандидат
20:59
Оптові продажі промислової фурнітури в Україні: виклики та можливості для бізнесу в 2024 році
21:21
Колористика меблів: дивани яких кольорів виглядають дорого?
22:58
/ 11
Військовий з "Азова" запропонував дозволити бойовим бригадам самим мобілізовувати "ухилянтів"
15:29
Найкращі місця для подорожі в Японію
23:02
/ 2
Макрон: У нас немає лімітів, ми будемо реагувати на поведінку росії
» Всі новини