На Закарпатті за добу затримали 4 "п'яні" ВАЗи, Ford і Viper

На Закарпатті поліція задокументувала за добу 10 випадків керування транспортом у стані алкогольного сп'яніння. Сім протоколів було складено інспекторами груп реагування патрульної поліції, а три факти задокументували патрульні Управління патрульної поліції в Закарпатській області.

На Закарпатті за добу затримали 4 "п'яні" ВАЗи, Ford і Viper

На Мукачівщині працівники групи реагування патрульної поліції зафіксували два випадки керування автотранспортом водіями у нетверезому стані.

У с.Страбичово на вулиці Центральній правоохоронці для перевірки зупинили автомобіль марки ВАЗ-2108. За кермом авто перебував мешканець сусіднього села – Горонда. 41-річний чоловік керував машиною у стані алкогольного сп’яніння. У лікарні медики зафіксували у нього у крові 2,02 проміле алкоголю.

Інший випадок керування автомобілем у стані сп’яніння поліцейські задокументували у с.Червеньово. Вночі працівники поліції зупинили автомобіль марки ВАЗ, на якому не освітлювався задній номерний знак. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння житель села Зняцево Мукачівського району. Після проходження медосвідування у крові водія виявлено 1,33 проміле алкоголю.

На правопорушників склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили їх від керування.

У Берегові місцеві інспектори ГРПП у темну пору доби зупинили ВАЗ-2106, водій якого знехтував правилами водіння авто у темну пору добу, а саме не перемкнув світло з дальнього на ближнє, рухаючись містом. Під час спілкування з 37-річним виявилося, що чоловік перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Більше того, згідно інформації з бази даних, за рік мешканець села Дийда, попадається поліцейським уже вдруге у стані алкогольного сп’яніння за кермом авто.

Оскільки від проходження медосвідування чоловік при свідках відмовився на нього склали відповідні адмінматеріали за частиною 2 статті 130 КУпАП (Керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння) та частиною 2 статті 126 КУпАП (Керування авто без посвідчення водія).

Тим часом на Рахівщині, правоохоронці зупинили для перевірки водія мотоцикла Viper. Причиною для зупинки стало те, що 60-річний мешканець смт Ясіня рухався рідним селом без шолома. Оскільки у чоловіка були наявні ознаки алкогольного сп’яніння, йому запропонували пройти медосвідування, однак від процедури водій відмовився. У підсумку, на водія склали протоколи за статтями 130 та частиною 2 статті 126 КУпАП. 

У місті Виноградів водій автомобіля марки ВАЗ-2106, виконуючи маневр повороту праворуч, не впорався з керуванням і допустив зіткнення із дорожнім знаком. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився.

На правопорушника у присутності свідків склали адмінпротоколи за скоєння ДТП та за керування машиною в стані алкогольного сп’яніння.

До відповідальності за керування у нетверезому стані працівники групи реагування патрульної поліції Виноградівщини притягнули і 45-річного чоловіка. Керуючи автомобілем марки Ford Mondeo, водій скоїв дорожню автопригоду і зіткнувся з бетонною опорою. Тілесних ушкоджень він не отримав. За порушення ПДР та нетверезу їзду на виноградівця склали два протоколи, які скерували до суду для прийняття відповідних рішень, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

30 березня 2019р.

Теги: алкоголь, водій

НОВИНИ: Кримінал

19:05
За вбивство жінки в центрі Берегова місцевому мешканцю "світять" 15 років тюрми
18:53
На Закарпатті взяли під варту без права на заставу 10 учасників наркоугруповання
23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 2
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 5
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
» Всі новини