Очільника Мукачівської єпархії УПЦ МП Феодора госпіталізували з підозрою на інсульт

Митрополита Мукачівського і Ужгородського УПЦ Московського патріархату Феодора (Мамасуєва) у середу ввечері терміново госпіталізували до лікарні. Про це повідомляє єпархіальна прес-служба.

Очільника Мукачівської єпархії УПЦ МП Феодора госпіталізували з підозрою на інсульт

«Дорогі отці, браття і сестри! Просимо святих молитов! Тільки що госпіталізовано митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора. За словами лікаря - підозра на інсульт», - ідеться у повідомленні.

Госпіталізація відбулася у терміновому порядку - ще зранку середи митрополит Мукачівський і Ужгородський звершив архієрейське богослужіння у Свято-Троїцькому храмі, що в мікрорайоні Мукачева − Паланок.

Наразі митрополит Феодор перебуває в Мукачівській центральній районній лікарні під крапельницями.

Як раніше інформувало Закарпаття онлайночільник Закарпатської єпархії УПЦ КП закликав архієреїв УПЦ МП на Закарпатті особисто підтримати створення в Україні Помісної Православної Церкви.

 

22 листопада 2018р.

Теги: Феодор, інсульт

Коментарі

Pespek 2018-11-23 / 08:42:27
Ну все...як тіки "московський патріархат",то начинаються.. інсульти(?).Шось хитрують МП..Здорові,хитрожопі БУГАЇ-ті ПОПИ...

Саша 2018-11-22 / 21:10:13
Петро Петрович. Церква ? Церква змагається,хто більше озолотиться. Ну а ще змагається ,,хто похвалит лутше всех, тот получит сладкую конфету,,.

Петро Петрович- Саша 2018-11-22 / 20:20:28
Дуже хороший приклад жіночки. Як добре що є церква і навчає нас таких речей!

Петро Петрович 2018-11-22 / 20:10:47
Дай Боже сил і здоров'я пережити нашому митрополиту ці всі важкі часи і наклепи від цих людей які так сильно віддалили самі себе від любві Христової! Тримайтеся Владико! і непіддавайтесь на різні провокації які направлені проти нашої єдиної соборної і апостолської церкви!

Саша 2018-11-22 / 20:01:14
Степан,маю надію,що інші дописувачі, дякую,що розумієте. Це означає , що ми знаємо ціну слів,гідність, правда,чорне біле. У нас були добрі вчителі. Знаєте,розкажу вам про жіночку, кухарку у моїй початковій школі. А це були нелегкі 90 ті. Працювала не довго( нічого не залишилося з їжі свиням директора). Різні статки були у людей. В одних дітей були гроші на булочку, а в інших... Я був малий, та я на все своє життя запам'ятав, як підходить до неї першачок,простягає , ну такий дріб'язок, і питає чи є у вас булочка на ці гроші? Вона посміхнулась і простягає малесеньку булочку. Так , ця жіночка пекла булочки для всіх , і бідних і багатих. Хоча ,сама жила важко, двоє малих діток, чоловік п'яниця. Я до того, що ми кожен прийшли на цю землю не просто так. Усі ми складники однієї машини. І як вона буде їхати залежить від нас. Пам'ятаймо,що Творець нас створив людьми !!! То і живім по людськи !!!

Патріот 2018-11-22 / 19:59:01
Чому Владика? З архіпастирем ще погоджусь, але владика... чого чи кого владика?
Я б сказав слуга Господа, але аж ніяк не владика...

Михайло 2018-11-22 / 19:49:45
Важкий час-змін в суспільстві і в церковних справах, не могли не вплинути на стан здоров'я митрополита Феодора.
Господи, укріпи його здоров'я, і зціли від недуг.

вірник 2018-11-22 / 18:55:45
Хай живе і буде здоровий. Але хай і задумається: Бог палицею не б'є

Степан Крук -Саша 2018-11-22 / 18:49:16
Сашко! Розумію Ваші переживання і підтримую! Сталося так, що в силу історико-політичних причин наше суспільство повністю деморалізоване. Але духовність, моральність треба виборювати. Мусимо самовдосконалюватися, відрізняти справжню духовність від навязаної нам зовні.Це важкий шлях, але благородний і благодатний. І ми його пройдемо...

Саша 2018-11-22 / 18:12:46
Як багато дописів на підтримку митрополита. Які слова... А на справді... Знаєте,коли минулої зими на Закарпатті від голоду померла дитинка між нами ,,християнами,, усі промовчали. Усі. Католики, православні. А це було людське дитя. Я навіть просив знайомих отців провести розмову з вірянами,щоб ми більше не допустили такого страшного гріха. Чули б ви їх стандартні ,,святі,, відмазки. А тут торкнулися їх влади, грошей . Бачите яку інформаційну роботу ведуть,які прихожани обізнані у законах церкви. І це страшно. Я ,людина,що відвідувала часто церкву,кажу вам ви мене вигнали з неї. Вигнали своєю байдужістю, жадністю. А та дитина мені сниться. Степан крук, якщо вірникам байдуже до цієї трагедії,що сталась між нами, то їх цікавлять смерті солдат? Та як з цього вийти??? Вийти без війни. Ввести податки . Зменшити владу, бо людей зомбують. А самим людям боротися за свої моральні цінності. Читати, вести здоровий спосіб життя. Берегти навколишнє середовище. Ми вимираємо!!! Те ,що ми з себе представляємо не можна назвати словом людина,а не те,що християнин.

Volodymyr 2018-11-22 / 17:44:20
Господи спаси і сохрани нашого Владику.

Мукачево. 2018-11-22 / 17:20:55


Коментар видалено. Адмін


прихожанці Любові 2018-11-22 / 17:05:21


То не ваша віра і ваш владика. Бо ви не з Місяця впали. Ваша віра освячує зброю на Донбасі, де гинуть наші сини. Ваша віра покриває окупацію Криму. Ваша віра разом з вашими попами, і Феодором в тому числі, допомагає кривавому Путіну втягувати Україну в паскудотний "русскій мір", з якого ми так тяжко вириваємося. І роль людини диявола - Гундяєва тут величезна.

Тому це все - не ваше, а й, на жаль, "наше" теж. І тому ми не питатимемо дозволу у вас про це говорити. І мовчати не будемо. Зрозуміло?

Це ви замовкніть. Заткніться, висловлюючись вашими словами. Бо не маєте права говорити. Надто багато біди зроблено завдяки вашій "вірі" і вашій її сліпій підтримці.


Прихожанка Любов 2018-11-22 / 16:35:14
Пане Крук - ви хам, це ваше обличчя. Ми вас трогаєм, ні. То заткніться і не трогайте нас та нашу Віру і нашого Владику, якому і в слід глянути недостойні. Ви хочете в розкол, туди вам дорога, нам байдуже. Ви та ваша віра нам не інтересна і не смійте лити грязь на нашого Владику. Якщо хоч трошка маєте щось людського то залишити нашого Владику та нашу Віру в спокої. Хорони Боже нашого дорогого Владику і даруй Йому здоров'я.

Бедь 2018-11-22 / 16:20:48


Флуд. Коментуйте по суті публікації, а не обговорюйте персоналії коментаторів. Коментар видалено. Адмін


До «пана» Крука 2018-11-22 / 16:06:15


Хамство. Коментуйте по суті публікації, а не обговрюйте персоналії коментаторів. Коментар видалено. Адмін


Денканич Михайло 2018-11-22 / 15:16:24
Скільки вже можна сіяти смуту серед нашого закарпатського народу ми любимо і поважаємо нашого митрополита Феодора. А вам якщо щось неподобається їдьте в Константинополь і просвіщайте мусульман може тоді у патріарха Варфоломія появиться хоч якась паства і він передумає підбирати під себе наших вірних Богу людей.

Степан Крук 2018-11-22 / 14:42:01
Владика Феодор зраджений Кіріллом (Гундяєвим), але не скорений! Він обовязково одужає з допомогою Господньою та молитвами Вселенського константинопольського патріарха Варфоломія

Степан Крук -ентарі Прихожанка Любов 2018-11-22 / 14:12:39
А з головою в тебе все нормально!? Материнська православна церква завжди трималася Константинополя. Саме там материнські коріння світового православя. А гундяївський МП ці коріння розрубав.Гундяївці вже заперечують верховенство Вселенського патріарха, а ще кілька місяців тому молилися на нього. Ось така двулика тота руська православна церква. Що ти брешеш малохольна? Розкольники, сектанти згадали про материнську церкву? Згиньте! А Феодор обовязково повернеться в лоно Константинополя, але без духовноубогих істеричок. Амінь!

Прихожанка Любов 2018-11-22 / 11:46:12
Дорогий наш Владико, всі вірники нашої епархії і не тільки нашої епархії моляться і переживають за Ваше здоров'я. Дай Боже Вам скорого виздоровлення. Не звертайте увагу на брехливі та втрачені людського глузду коментарі нерозумних людей. Ви наш пастер, наш духовний батько і знаємо та віримо в єдність та непохитність нашої канонічної Української Православної Церкви во главі з Блаженнійшим Митрополитом Онуфрієм. Нам непотрібен ніякий Томас бо ми в канонічній Церкві і в розкол йти не хочемо. Ці нерозумні люди обріхують св'ященнослужителів та Церкву Христову в якій вони хрестились, вінчались, хоронили своїх рідних; церкву, яка була їхнію Матір'ю, що ж вони за люди, що кидають грязь на Матір Церкву і хочуть перейти до чужої нікому непотрібної церкви. В таких ситуаціях завжди показується справжнє обличчя людини, чи ти людина, чи ти просто носиш назву людини. Ми сильні, ми єдині бо ми з Богом і хто проти нас. Спаси Вас Боже дорогий наш батьку Високопреосв'ященнійший Митрополит Феодоре і дай Боже Вам здоров'я.

НОВИНИ: Соціо

23:51
30 родин із прифронтової Харківщини оздоровилися та відпочили на Закарпатті за час дії програми "Турбота"
23:19
/ 1
Словаччина хоче відновити пасажирське залізничне сполучення із Ужгородом, яке припинилося 80 років тому
18:22
"Укрзалізниця" ще цьогоріч планує запустити потяг "Київ – Кошиці"
15:29
/ 7
Як "танець з бубном" за вітряки на Руні гудуть сільрада, лісівники та закарпатська влада
14:15
/ 1
Приватний поїзд "Прага – Чоп" сьогодні здійснив свій перший рейс
11:22
/ 3
Запис мого діда і сепаратне святкування Паски
11:11
/ 1
У Ракоші Вишківської громади попрощалися з полеглим Героєм Святославом Корнійчуком
20:19
/ 5
В Ужгороді на об'їзній депутати-"слуги" планують "роздерибанити" понад 1 га землі із заниженням вартості в 10 разів
21:59
/ 23
На Закарпатті було зроблено спробу дестабілізації шляхом перекриття доріг "через мобілізацію". Поліція звільнила проїзд
18:44
/ 36
Головою Ужгородського міськрайонного суду переобрано Віктора Данка
18:38
На війні поліг Віталій Петах зі Страбичова Мукачівської громади
02:00
/ 30
Комбат Руслан Каганець: "Без людей виграти цю війну неможливо. Ми не зробимо мільйон роботів із штучним інтелектом, які за нас воюватимуть"
00:32
/ 1
Відсьогодні на Закарпатті розпочалася нерестова заборона
21:48
Біля Солотвинського солерудника виявлено смітники, пластикові пляшки в карстових проваллях і забруднення потоку Глод
16:44
/ 3
В Ужгороді пойдуть чемпіонат України з велоспорту-МТБ та чемпіонат області
11:26
/ 4
На війні з росією поліг Ігор Сакало з Горінчова Хустського району
10:53
У лютому споживчі ціни на Закарпатті в цілому не зросли – статистика
11:15
"Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
10:56
/ 6
В Усть-Чорній на Тячівщині попрощалися з полеглим Героєм Октавіаном Коненком
22:53
/ 3
У понеділок в Сваляві проведуть в останню дорогу полеглого 21-річного Героя Василя Томащука
22:20
/ 2
У Великій Копані попрощалися з Віталієм Чонкою, що загинув на Запоріжжі ще торік у червні
15:31
У лютому в порівнянні з торішнім груднем ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
14:57
Торік на Закарпатті прийняли в експлуатацію житла на 17,8% більше, ніж у 2022-му
14:10
/ 1
Кабмін перерозподілив освітню субвенцію на 2024 рік: місцеві бюджети Закарпаття втратили 2,4 млн грн
23:00
/ 4
На війні поліг ровесник Конституції України Василь Цьока з Крайникова Хустської громади
» Всі новини