В Ужгороді містяни зупинили робочих, що зранку почали знімати бруківку на набережній Незалежності (ФОТО)

Про таке повідомляють ужгородці в соціальній мережі Фейсбук, закликаючи небайдужих протиставитися спробам влади так званої реконструкції набережної Незалежності.

В Ужгороді містяни зупинили робочих, що зранку почали знімати бруківку на набережній Незалежності (ФОТО)

Сьогодні зранку робочі почали розбирати бруківку на набережній Незалежності, реконструкцію якої нещодавно анонсувала місцева влада. 

Як повідомляло Закарпаття онлайн, намагання влади Ужгорода "освоїти" понад 21 млн грн на ремонті набережної із ризиком знищення лип на унікальній липовій алеї викликало збурення серед містян, котрі ініціювали збір підписів під петицією за призупинення робіт на об'єкті.

Утім, уже сьогодні зранку робочі таки почали знімати покриття на набережній. На місце прибули активісти та журналісти, які заблокували роботи, стверджуючи, що вони незаконні й витребовуючи усі дозволи. 

Як повідомляє журналістка  Ярина Денисюк, "Отож, це таки почалось. Традиційно без документів якимось васями. І кажуть, грейдер був. Уявляєте, що буде з корінням лип від техніки? На місці муніципали, поліція і активісти здорової людини. Прибіг представник фірми ( на фото з поліцією) і пішов за договором якимось. Поки все стоїть, але ми памятаємо Народну..."

31 серпня 2018р.

Теги: набережна, бруківка, містяни

Коментарі

Наталка Майстренко 2018-09-01 / 21:29:25
Мусить більша частина громади включатися до протистояння грабуванню бюджету, нераціональному його використанню та незаконному збагаченню тих самих, як ви їх називаєте, дебілоїдів, що ми їх привели до владних кабінетів. Не потрібно нарізати задачі іншим, включайтеся в боротьбу за місто, за порядок, за якісний благоустрій.
Дивіться скільки проблемних об’єктів:
* будинок Фунданича ось-ось приймуть до експлуатації, а він споруджений на місці злочинно зруйнованого старого, який був щойно вияленим об’єктом культурної спадщини. При цьому кримінальна справа у Гаврилюка "під сукном";
* зруйнована покидьком "Корона", а кримінальне провадження, зокрема про завданню тілесних ушкоджень середньої тяжкості Євгену Рахімову на будмайданчику, - у Гаврилюка "під сукном";
* площа Народна, убита Сашою Ледидою за 3,5 млн. спільних грошей, яка "на мінуточку" - елемент пам'ятки містобудування і пам'ятки архітектури одночасно! Пом’янемо відомого автора проекту архітектора А. Лібшера;
*"нєдоразумєніє" на Набережній Незалежності, що споруджено з порушення ДБН (там Дасторія як ідентифікуюча ознака);
* "уйо...ще" на вул. Минайській, 37, творіння місцевого депутата Василя Козака, зятя Васі-кіловата, а кримінальне провадження у Гарилюка "під сукном";
* реєстрація неіснуючих квартири у мансарді по вул. Довженка, 5, в будинку, що є складовою пам’ятки містобудування. Пане раднику юстиції, де кримпровадження?;
* Спотворена пам’ятка Палац Берчені, як "творіння" кривих рук покидьків. Орган охорони культурної спадщини і ДАБК де приписи і санкції?
А ще бажала б нагадати дописувачам, що поставили запитання про школи і садки, - відкрийте очі, грішні, землями під школи і садки безбожно торгує цей склад ради на чолі з його головою. Прізвище назвати?! Ось нещодавно ж депутати забойкотувли «безмитну» передачу чергової землі площею біля 2 га, найбільш придатної для школи на Словянській набережній, навпроти Боздоського парку, компанії із осіб-посадовців правоохоронних органів. Правда, пане державний раднику юстиції?

Ужгородець 2018-09-01 / 07:23:55


Хамство. Видалені три коментаріодного автора. Адмін


Ужгородець 2018-09-01 / 07:00:52
Шо не мер то злодій!де бруківка із швабської??? Де бардюри із каменю по вул.Гагаріна? Дебіли це камінь був він вічний а теперішні гіпсові простоять може 5-7 років і розсиплються... хтось підкрадає хитро!!! Громадкість вперед!!!! Шо будують посеред тратуара навпроти культосвітнього якксь херню всрали поперек!!!! Всі депутати думають лише за себе і свої майбутні плоші які здати в оренду!!!!

Патріот 2018-08-31 / 23:01:42
А який неандерталець розробив і затвердив схему руху на кільці між вокзалами? Це ж яким дауном треба бути щоб при кільці-головній поставити розмітку "дати дорогу" автомобілям (переважно рейсовим автобусам), які з'їзджають з цього самого кільця на автовокзал?
Розберіться з дебілоїдами в органах які відповідають за організацію транспортного руху в м. Ужгород. Чи на Ужгород не поширюються ПДР, згідно яких кільце - головна дорога на всіх перехрестях?

Вуйко 2018-08-31 / 16:06:02
Правда! треба закiнчити Петефi, потiм iншi ремонти!!!

Тарас 2018-08-31 / 16:05:16
Таке враження що по місту нічого більше робити крім плиткою та асфальтом укладувати. А каналізація , водопроводи, мости скоро впадуть, очисні споруди клинять, кладовища,сміттєзвалища аварійні будинки ! Влада неспроможна навідь порішати хоч один інфраструктурних проект. Чому не будують школи,садочки, ремонт лікарень , поліклінік ? І це робота ? Розкрадання землі та майна з відкатами . Отямитись фестивальники ?

Ужгород 2018-08-31 / 15:31:48
Петефі вже закінчили? Шумну вже закінчили? Капушанську вже закінчили? Ще треба набережну "розі.рати" на пів року - рік.
Робочих рук їм не вистачає (по словам мера), тому треба одночасно починати побільше об'єктів, щоб місяцями - роками Ужгород був вкритий руїнами!

де тоті робутники 2018-08-31 / 15:28:24
треба їх направити на Берчені, там містами бруківка просіла, не знам як клали, на Гагаріна то же самое, ко принимае тоту роботу, то не газда, то злодій.

63рокиУжгород 2018-08-31 / 14:46:57
НЕ ДАВАТИ! Долбати всяко їх-псевдобудівельників- розкрадачів НАШОГО міськогобюджету.бо зничтожать ЯКІСНІ доріжки, ще ЯКІСНИЙ асфальт і ЯКІСНУ плитку -це видно шо вони ще ЯКІСНІ і можуть ДОВГО ЄКСПЛУАТУВАТИСЯ.Під маркою благоустрою ці специ-ЗРОБИТИ можуть РОЗКРАДАННЯ БЮДЖЕТУ громади міств. Треба звертатися в прогуратуру всіх рівнів.

ужгородець 2018-08-31 / 14:36:19

Як на мене, є всі погодження, договір, вивіска-банер про підрядника цих робіт та з макетом - робіть.
Нема банера та "папірря" - негайна реакція поліції, все пририняється і в суд.
А, взагалі, Андріїв - це ще той блюковський афер(((

Конюх 2018-08-31 / 14:28:22
Замість камяних бордюрів будуть ''гарненькі'' бетонні.В Європу йдемо!

Іван 2018-08-31 / 14:26:06
До маразма доходить, стільки всього одночасно робиться , якість нульова, бруківка викладена жахливо, дороги асфальтують жахливо, будівельні матеріали розкидані нема належної якості і контролю! Свіжо зроблені дороги розсипаються, на з‘їздах з основних доріг наклали бордюри з перепадами 10-15 см. Водії шоковані цима трамплінами. Викладена бруківка провалюється. При таких справах не заздрю тому хто підписує акти виконаних робіт! Одно доробити або переробити належно не можуть а за нове беруться і саме цікаве те, що ремонтують вони тільки самі довгі за протяжністю вулиці і дороги нашого міста, бо цікавлять їх тільки великі відкати а не якість матеріалів і виконання, а спонсорами цього всього є ми з Вами, та ну нах туду децентралізацію

Вуву 2018-08-31 / 14:13:51
А хіба не дивно що "васі - петі" почали виривати тротуарні кубіки в пятницю . як правила вский ремонт чи будівництво почигають в понеділок.
І 2ге ... Тротуарна доріжка викладена якісно ... Ми самі це знаєм ... І навіть в такому стані може ще простояти років 15 -20.
Убухати 21 млн.гр. в цей обєкт ... (Як на разі) ... Просто нема потреби.
Хай краще наж злодій премєр перенаправить ці 21 млн га завершення "ремонту" аеропорту і введе його в експлуатацію.
Тоді користі від цього мабуть буде більше для вміх ... А не обкрадати вміх нас СУМНІВНИМИ І СПІРНИМИ РЕКОНСТРІКЦІЯМИ ІРЕМОНТАМИ.
ЦЕ МОЯ ДУМКА.

Степан Крук 2018-08-31 / 13:27:26
Ще одні ремонти не закінчили, а взялися за набережну. Нема жодної потреби в "реконструкцїї", є хіба що потреба в дрібязковому ремонті. З іншого боку, не такий вже Ужгород багатий, щоб тратити гроші на те, що непотрібне. Є багато інших нагальних потреб.

Марія 2018-08-31 / 13:20:41
Щось не видно на цій акції прокурорських шнирів, активістів з-заду Данацка, Ступачку, Пересоляка, вони люблять руки погріти на таких подіях.

маша 2018-08-31 / 13:14:37
давайте дальше живить у смердючци

6485 2018-08-31 / 13:13:55
ще треба було в свій час припинити роботи по Капушанській, на вокзалі, Собранецькій,Петефі і було б усім добре. як при папередніках рато-погорілих.тільки сліпий не бачить скільки зроблено за теперішнього мера, а вся ця "громадськість" від лукавого

Зіна 2018-08-31 / 12:39:27
Чому громадськість мовчить по справі "Корони", яку знищив наступний мер Іван Волошин? Чому не зупиняє громадськість роботи по "Короні"? Де та громадськість?

МОНРОш 2018-08-31 / 12:30:51
Андріїви хочуть, щоб жодний турист вже сюди не їхав на "їх" плацдарм по знищенню Ужгорода.Не тільки зупинити ці "роботи" треба, а й гнати звідси цих пройдисвітів-"мільйонерів"!!!

63 роки Ужгород 2018-08-31 / 12:25:00
Думаю люди у насв Ужг -НЕГЛУПІ-особливо ТЕПЕР..Прекратити роботу-негайно.Провести незалежну єкспертизу плану цих робіт-але з участюгромадскості і суспільних організацій міста,Роботи тепер-ПРЕКРАТИТИ!

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 1
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 5
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 9
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 1
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини