У зіткненнях під час "КиївПрайду" затримали 6-х закарпатців з "Карпатської Січі" (ФОТО)

Одному поліцейські зламали ногу

У зіткненнях під час "КиївПрайду" затримали 6-х закарпатців з "Карпатської Січі" (ФОТО)

"Сьогодні в столиці України заплановано влаштувати чергову содомію ЛГБТ у вигляді збоченого карнавалу. Стати їм на заваді прийшло духовенство, християни та націоналісти, котрі не бояться відстоювати традиційні цінності, в тому числі "Карпатська Січ", - розповідає про подію прес-служба організації.

"Після перекриття вулиці Володимирської, де невелика кількість присутніх націоналістів виступають в ролі захисту вірян, відбулись жорсткі сутички з правоохоронцями, в результаті чого багато бійців було затримано, серед них і шестеро з "Карпатської Січі", - йдеться у повідомленні.

"Після перекриття активістами ще однієї вулиці та блокування відділку майже всі націоналісти на волі, але у величезної кількості з них пробиті голови, різноманітні травми та забої. Найбільше перепало одному з наших затриманих бійців, якому собаки системи взагалі зламали ногу", - повідомили в організації.

У Києві сталося дві сутички між правоохоронцями та представниками націоналістичної організації С14.

"На цей час до управлінь поліції для встановлення анкетних даних та надання пояснень загалом доставили 56 осіб", - повідомили в поліції Києва.

При цьому лава Національної поліції Сергій Князєв на брифінгу, який транслював канал 112 Україна, повідомив, що під час Маршу рівності не було затриманих та постраждалих, а також грубих порушень громадського порядку.

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий повідомив, що у Марші взяло участь близько 3,5 тисяч людей.

17 червня 2018р.

Теги: КиївПрайд, ЛГБТ

Коментарі

До *** 2018-06-19 / 06:19:19
Тут все конкретно ... Якщо дають церкві ... СВЯЩЕННИК бере все .
Коли потрібно помогти бідному чи видати хворому . ДУЛЯ.
Ну в кращому (хрестиянському) випадку
безплатно відспівають.
І це не видумки а реалійі.
PS. А вже на яких іномарках наші священники йіздять і якими землями володіють ... І в яких будинках живуть ... То взагалі ... "Окрема Тема".
(Не для широкого публічного розголосу).
Отже даєм на церкву ... а (на ті гроші) священники собі купують шо хочуть ... І за скільки хочуть... І податків не платять .
Ну є ще одна тінова справа ... відпочинок на заморських курортах.

*** 2018-06-18 / 21:12:42
Вуву? Ми ,дописувачі, проти пропаганди не здорових відносин!!! Та ще я та пенсіонер не розуміємо дипломатичної мовчанки церкви на соціальні проблеми!!! І підкреслюємо, що церква не мовчить,коли йдеться про її майно!!!

Вуву. Пенсіонеру 2018-06-18 / 19:57:44
Народжувати чи не народжувати дітей ... Це не гріх ... А вибір кожнойі людини.
Монашки йдуть в монастир і дітей не народжують ... І це не гріх.
(Хоча ... Я так думаю ... Що ... якби народжували і віддавали тим сімейним парам які хочуть мати ... Але не можуть мати ... То і так не був би гріх. (Або виховували свойіх дітей при монастирі ... Якщо розглядати народження дитини як дар господній)).
Ну а що стосується содомського гріха ... То це гріх безперечно ... Але це не кримінальний злочин якщо не повязаний з насильством чи сексуальним розбещенням неповнолітніх.
Справа в іншому .
Що напривеликий жаль ... Наша церква відділена від держави ... І покійний любомир гузар тай філарет самі неодноразово про це нагадували і акцентували увагу.
В такий спосіб наша крайіна не є клерикальною де церковне вище духовенство моглоБ впливати на наше законодавство.
Інакше кажучи ... Наша віра пущена "на хліба вольні" ... Коли до церкви приходять по духовній потребі ... По потребі душі.
Потобається це кому чи ні ... Але так Є.

пак іршава 2018-06-18 / 18:40:26


Хамство і ненормативна лексика. Видалено два коментарі одого автора, написані під різними нікнеймами. Адмін


*** 2018-06-18 / 10:05:34
Дорогий пенсiонер, нажаль церкву цiкавлять не душi, а грошi та землi !!! Та е ще БОГ!!! Правда не в церквi !!!

Станіслав 2018-06-18 / 10:04:23
Контрабанда і вирубка лісу - традиційні закарпатські цінності. Молодці хлопці, що обороняють Закарпаття від європейської содомої. Слава Ісусу Христу і Рудольфу Гессу

пенсіонер 2018-06-18 / 07:18:26


Такого в Закарпатті ще не було щоб під***ів і лезбійок так захищали. І це в краї, де релігія на першому місці,де культура, християнські традиції завжди були на висоті. Люди, а дітей лезбі і підори, що задницями будуть народжувати. Адже основне призначення людини народити собі подібного і піти в небуття. Церквам не воювати треба за землі, а акцентувати увагу прихожан на цьому гріхові. І згадайте як Господь покарав Содом і Гомору. То невже вам хочеться такого кінця.


Вуву до пак іршави 2018-06-18 / 01:48:07
Я АБСОЛЮТНО нейтрально відношусь до того коли мене посилають . Я ціную право кожного і (своє в тому числі) ... Сказати так ... як хочеться сказати.
Це і Є ... справжня свобода слова ... (Навіть якщо слова брудні і сказане щось принизливе і брутальне).
А те що думки не співпадають чи якісь аспекти не всі поділяють ... Це теж нормально і природньо.

*** 2018-06-17 / 23:11:43
Більшість теперішніх чоловіків можуть вважати цей парад"своїм". Ну не може бути хлоп нормальної орієнтації,що сидить за пивом по чотири години, а на ранок нічого не пам'ятає, серед таких найбільше "петухів".

пак іршава 2018-06-17 / 21:55:41
адміну. вибачаюсь .просто сидить сволота на дивані і всіх повчае.пххер хреновий.

Адмін 2018-06-17 / 21:45:22
Будете матюкатися і тролити, буду просто без попередження видаляти коментарі.
Коментуйте по суті публікації, а не перегризайте горло один одному.

пак іршава 2018-06-17 / 21:20:50


вуву .я тобі вже писав шо ти повний ву-ву.***ер ти кончений. а хлопці хоть якось захищають християнські цінності. а ти вуву не роби з себе розумного бо і так видно шо ти повний болван.


Вуву тарасові 2018-06-17 / 20:42:34
Краще буде якщо ти і ваша кс ... В наступному році пройдетесь однією колоною в параді лгебетеешників.
А не обабіч.
Бо хто кричить ... "Дьєржи вора - ?" той сам і є вор.

Станіслав 2018-06-17 / 20:36:29
Зіги - от це по-нашому, по-християнськи.Відразу видно радиційні українські сімейні цінності. 1488

Станіслав 2018-06-17 / 20:32:01
Тарасик скидує посилання на катсапські ріановості. От це так справжні націоналісти!

ВУВУ 2018-06-17 / 20:30:26
ТАРАС ... напиши ... заради анонімнойі цікавості ... Скільки чоловіків (членів кс) є одружиними і скільки "холостих" ???
В основному у вас переважна молодь від 20 до 35 .
Так от раніше в повоєнні роки і на початку 60 -х чоловіки до 25 років у % співвідношенні були більше одруженими. А зараз вже і до 35 все "мальчіками" бігають.
А того сімю не створють що зарплата мала ... Жити нема де ... Бояться що сімя розпадеться і треба буде платити аліменти (і всяе інше і різне ... Всякі відмазки) ... Хіба всі ці фактори не є чинниками які штовхають чоловіків в "ОБІЙМИ БРАТСЬКОЙІ ЛЮБОВІ" ...
Ні Ні ... Ми не гоміки .
Ми патріоти. Ми націоналісти.
Ми проти лгбт ... Там . Але ми вже тут.

До тараса 2018-06-17 / 20:15:08
Те що ти тут написав ... Має місце в нашому житті ... але гомосексуалізм як і лезбійство є явище яке породжене кільком чинниками .
1.екологічним.
Наша земля вже не взмозі так як раніше відновлюватись. Приклад. За 27 років в закарпатті вирізали стільки лісу ... Скільки не було вирізано за останні попередні 270 років.
Кількість не переробленого сміття збільшилась в десятки. Клімат з прогнозованого помірного робиться не передбачуваним ... Паводки ... Град ... Сельві потоки ... Різький перепад температур.
2. Природні ресурси землі є обмеженими. В той час як йіх використання є поосто непрогнозовано диким.
3. Соціальна сфера .
В багатьох крайінах рівень життя все чим раз робиться важчим (для пересічного громадянина) ... Створювати сімю - так створюють ... але утримувати йійі стає все важче ... як наслідок падає народжуваність з двох дітей до однієйі. Як наслідок в усіх крайінах без виняту спостерігається демографічна криза ... Проблеми пенсійних фондів і пенсійних виплат .
Сімейні пари які розводяться зтикаються з ще більшими фінансовими і соціальними проблемами.
І на фоні всього цього як ... Альтернатива ... Яка "НІТИТО" вирішує чи помякшує ці проблеми ... Це лгбт.
Коло замкнулось.

Наша земля ... ЯК ЖИВА МАТЕРІЯ ... більше НЕ МОЖЕ І НЕ ХОЧЕ ... утримувати таких індивідумів які так пофігенно йійі нищать . тут немає ніякого значення чи це "порядний сімянин" ... який по ночах скидає сміття в річку чи якийсь гомік ... Який володіє газонафтовою компанією і викачує надра все більше і більше .
Чи це яка гуцулка яка пере одяг з порошком в гірській річці ... Бо така газдиня ... Чи цє який одесит моряк який ловить риби все побільше ... Щоб купити собі круту тачку .
ДЛЯ НАШОЙІ ЗЕМЛІ ТАКІ ЛЮДИ Є НЕЩО ІНШЕ ЯК СМІТТЯ ЯКІ СВОЄЮ ДІЯЛЬНІСТЮ ПРОДУКУЮТЬ ЩЕ В ДЕСЯТКИ РАЗІВ СМІТТЯ БІЛЬШЕ .
ЖИВА І ЧИСТА МАТЕРІЯ ЦЬОГО НЕ ХОЧЕ . ВОНА ПРОТИВИТЬСЯ ЦЬОМУ ... ВОНА ХОЧЕ ВІД ВСЬОГО ЦЬОГО БРУДУ ОЧИСТИТИСЬ.
ЛЮДИ ЯКІ ЖИВУТЬ ... На землі ... ЦЬОГО НЕ РОЗУМІЮТЬ.

Вуву 2018-06-17 / 19:48:12
Ви мене вибачте ... А ви не допускаєте такойі думки ... Що серед патріотів своєйі крайіни і серед націоналістів ... Теє можуть бути ... Ато і є представники лгбт ... яеі в разі певних обставин теж готові віддати своє життя.
А про йіхню кількість серед священників ... Треба кричати криком.
Я немаю такойі статистики ... Бо вона у ватикані під грифом секретно ... Скільки сотень мільйонів якщо не більше ... заплатила римсько католицька церква жертвам педофелійі за сексуальні домагання свойіх священників.
А православя теж ... "не сильно відстає" ... в замовчуванні ... содомського гріха між священниками і прихожанами . то про шо ви тут пишите ?

Святослав 2018-06-17 / 19:37:44
Молодці,хлопці!Вийшли проти збочень і дегенерацій.А ця "нова поліція" з повадками беркутні служать не народу, а злочинній владі і дегенератам

Михайло 2018-06-17 / 19:27:45
Так хто побив нациків? Педіки? :)

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 1
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 5
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 9
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини