За фактом смерті поліцейської, доньки бійця "Донбасу" в Берегові відкрите провадження та призначено додаткові експертизи (ОФІЦІЙНО)

Головне управління Національної поліції в Закарпатській області інформує про ситуацію з колишньою працівницею Берегівського відділу поліції та висловлює щирі співчуття родині у зв’язку з непоправною втратою.

За фактом смерті поліцейської, доньки бійця "Донбасу" в Берегові відкрите провадження та призначено додаткові експертизи (ОФІЦІЙНО)

Як повідомляло Закарпаття онлайн, у Берегові за дивних обставин загинула 26-річна поліцейська, донька танкіста батальйону "Донбас".  Так, ще 19 травня її доправили в стані коми в реанімацію, де дівчина через три доби померла. Незважаючи на численні травми, що свідчать про насильницьку причину смерті – крововиливи, садна, зірвані сережка та шиньйон, очевидні ознаки сексуального насильства, місцевий патологоанатом причиною смерті назвав хворобу. Натомість незалежний експерт з Ужгорода, якого викликав батько, підтвердив насильницький характер смерті Катерини.

Сьогодні ситуацію прокоментували у ГУ Національної поліції в Закарпатській області.

"Головне управління Національної поліції в Закарпатській області висловлює співчуття родині та інформує, що повідомлення від медиків у день поступлення пацієнтки не надходило, так як лікарі не бачили кримінальної складової в історії хвороби. Дівчина в лікарні провела 3 дні, в цей час адміністрація лікарні інформувала Берегівський відділ поліції, що дівчина не відвідує роботу, так як перебуває в медичному закладі. З метою встановлення об’єктивної інформації щодо цієї події, за даним фактом відкрите провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ, та призначено додаткові експертизи, в тому числі і на прохання батьків. Їх проводить Закарпатське обласне бюро судово-медичної експертизи. Попередня експертиза показала, що дівчина померла від хвороби. Слідів насильницької смерті на тілі дівчини не виявлено.

Щодо припущення про будь-який утиск чи неправомірну діяльність по відношенню до колишньої працівниці Берегівського відділу поліції, зазначаємо, що так як дівчина працювала в поліції лише з жовтня 2017 року, то перебувала під постійним наглядом старших колег, які її навчали та допомагали в роботі. Будь-які посягання на її права і свободи були б одразу виявлені правоохоронцями і до порушників були б вжитті заходи відповідно до чинного законодавства.

Колектив Головного управління Національної поліції висловлює щирі співчуття родині та близьким чудової людини та поліцейської у зв’язку з непоправною втратою", - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції в Закарпатській області.

14 червня 2018р.

Теги: смерть, поліцейська, експертизи

Коментарі

Патріот 2018-06-15 / 12:39:35
У мене такі питання:
1 Дівчина в лікарні не один день, а її колеги навіть не провідали? Ну нові підходи ... вражає
2.Дівчина в комі, а як на рахунок перевірки чи це сталося під час несення служби, чи ні? Це ж предмет розслідування по охороні праці. три дні ніхто?
3.Хто повідомляв про хворобу з лікарні? Кома це не хвороба. Це стан...
4.Де ВБ????? Гроші збирає і шукає, тих хто мзду не приносить. Інакше важко уявити, що стільки гральних закладів працює і їх не бачать патрулі та дільничі, підпільні АЗС, їх також не видно, наркоти ..... А ВБ сліпе. Чекають народного гніву. Хлопці ви у списку перші. Служба закінчиться і не всі ви втечете до москви

Степан Крук 2018-06-15 / 12:11:38
Щодо загибелі дівчини... В справі, котру порушили, фігурує високопосадовець. Тому стільки багато "непоняток",тому одні прес-служби мовчать, а інші напускають туману. Треба налаштовуватися як громадськості, так і ЗМІ на те, що якщо справа і буде розглядатися в суді, то засідання суду відбудеться в закритому режимі. А чому мовчить прес-служба прокуратури????????????????????

до всіх 2018-06-15 / 11:26:38
Дуже дивно, що поліція обасті тільки через три тижні висловлює співчуття батькам покійної. А де ж вона була до цього? Ганьба так не професійно діяти, тобто бігти із заду паровоза. Дуже прикро, що не професіонали обіймають відповідні посади, починаючи зверху й до низу, а тому й дивні та загадкові пригоди скоюються у правоохоронних органах. Перед цим на шаленій швидкості працівниками обласної поліції вчинено ДТП у селі Гать. Слава Богу, що ніхто із посторонніх не постраждав. Щось не зрозуміле твориться у цій новоспеченій структурі. Гроші та гроші затьмарили голови працівників і більш нічого. От і все, що можна сказати. Толку ніякого від них. Подивіться як ними порушується форма одягу. Ходять як опудало, що лякає горобців. Ніколи такого в колишній міліції не було. Поки не будуть переважати місцеві кадри, то й ніякого порядку в цій системі не буде.

Степан Крук -Mmm 2018-06-14 / 23:25:26
Добре, що уточнили! Адже офіційної інформації з цього приводу нема. Є лиш інформація, що судмедексперти будуть проводити експертизу. Значить буде ексгумація... Подивіться на ту інформацію, що поліція дала - там все в тумані!!!

Mmm 2018-06-14 / 23:18:16
Хто пише дурниці що дівчину не поховано! Припиніть писати фейкову інформацію! Похорон був і я там була! І бачила як опускалась труна в землю з цьою молодою дівчиною... Не пишіть того чого не знаєте!

Степан Крук 2018-06-14 / 21:34:39
Батько дівчини- боєцю батальйону "Азов" вважає, що його дочку, лейтинанта поліції вбили колеги-поліціянти, котрі кришували наркобізнес. ВО "Свобода" заявила, що готова до рішучих дій і проконтролює хід слідства...Отже, є резонанс і уникнути покарання виновним не вдасться.

берегвідийк 2018-06-14 / 20:11:36
Дівчину досі не поховано. Це багато про що говорить

Степан Крук -БерегВарош 2018-06-14 / 19:23:26
Тут запитань більше ніж відповідей! Наприклад: чому берегівські лікарі недоправили дівчину в нейрохірургічний центр ОКБ? Адже вона в комі прожила аж три дні, значить була транспортабельною.

БерегВарош 2018-06-14 / 18:41:27
це проста сім"я з с.Бакта,нормальні батьки ,нормальні двоє дітей,старший син.Що таке молода дівчина могла скоїти,що потрібно було її вбивати так жорстоко.Начальтство зобов"язане назвати призвіще коханця-вбивці.Батьки-не здавайткся.Зверніться до екстрасенсів!Вбивцю за грати-ДОВІЧНО !!!!!!!

Віка 2018-06-14 / 18:19:00
справді дивно це все

читач 2018-06-14 / 17:46:07
такої жахливості під Карпатами ніколи не було

сорри 2018-06-14 / 16:10:25
Відомо, яким суворим є підхід до фізичних даних і здоров'я кандидатів на відбір до поліції. А тут - раптом померла "від хвороби".
Що ж це за непомічена хвороба така. від якої помирають?
Реально дивні речі якісь відбуваються довкола цього.

Степан Крук 2018-06-14 / 14:56:28
Дивним видається те, що прес-служба зробила офіційну заяву аж через три тижні. Дивним видається і сама заява, в котрій навіть не уточнили: поліціянтка померла під час несення служби, чи в позаслужбовий час? Поступила до лікарні і все!!! Або прес-служба тупа, або є що скривати від нас! Довго скривали і коли б "Закарпаття онлайн" не підняло цю тему, то, я впевнений, не була б порушена й карна справа. Вибачте, але це велике блядство!

житель берегсаза 2018-06-14 / 13:19:53
Страшно таке припускати, що патанатом Берегівської ЦРЛ пішов на підкуп із совістю. Гнати його з посади та ще й довічно позбавити обіймати таку важливу посаду. Відносно поліції, то диву даєшся, як так могло трапитися, що вона не захищає своїх колег, а тих, які їй дарують гроші, тобто кришує шахраїв, бандюганів, інших злочинців. Треба провести незалежні судмедекспертизу та відповідну перевірку, за наслідками яких вжити суворих заходів реагування до тих осіб (хто б це не був, ячкі б посади не обіймав), котрі замість того щоб викривати злочинців і притягувати їх до відповідальності, всіляко подонків витгороджують. У такому разі ганьба берегівській поліції!

Степан Крук 2018-06-14 / 12:58:56
Можливо дівчина загинула в ДТП, котре вчинив великий дядька!Характер описаних травм та зірваних сережок таке припущення не спростовує...Чи буде за таких обставин слідство обєктивним та неупередженим???

Степан Крук 2018-06-14 / 12:52:37
1. За яких обставин доправлена дівчина в клініку?
2. Місце події. де дівчина "впала в кому" ?
3. Ким доправлена ("швидка", випадкові перехожі)?
4. Першу добу дівчина не виходила на звязок, але старші колеги, які ніби опікувалися "новенькою" колежанкою про місце знаходження дівчини не знали, відсутність з нею звязку їх не насторожила.
5. Діагноз, виставлений берегівським паталогоанатомом не витримує жодної критики! Він констатував смерть від крововиливу в головний мозк (геморагічний інсульт), котрий ніби спричинила аневризма судини головного мозку. Дебілізм, бо із аневризмою головного мозку було б раніше порушення кровообігу, дівчина б скаржилася на головні болі, головокружіння, нудоту, блювоту тощо. Але ж вона ходила на службу і скарг не мала. Напршується висновок6 крововилив в мозок спричинений черепно-мозковою травмою! Менти явно щось скривають і недоговорюють... А внутрішня безпека Головного управління Національної поліції в Закарпатській області СПИТЬ!

Степан Крук 2018-06-14 / 12:10:24
Головне управління Національної поліції в Закарпатській області ще до проведення екпертиз своєю недолугою заявою вже заперечує факт насильницької смерті колеги. А як інакше можна трактувати таке: "Щодо припущення про будь-який утиск чи неправомірну діяльність по відношенню до колишньої працівниці Берегівського відділу поліції, зазначаємо, що так як дівчина працювала в поліції лише з жовтня 2017 року, то перебувала під постійним наглядом старших колег, які її навчали та допомагали в роботі. Будь-які посягання на її права і свободи були б одразу виявлені правоохоронцями і до порушників були б вжитті заходи відповідно до чинного законодавства". Тут є над чим задуматися...

НОВИНИ: Кримінал

17:53
Пенсіонера з Тячева затримали на спробі переправити до Румунії двох "водолазів"
10:40
/ 4
За фактом хуліганських дій біля ТЦК у Виноградові поліція відкрила кримінальне провадження
15:58
На Закарпатті передали ЗСУ автомобілі, які керівник ГО ввіз як гуманітарну допомогу та продавав
15:41
Справу закарпатця, який видурив у дружини військового $10,5 тис. за "звільнення з полону", передали до суду
15:31
Через Закарпаття без декларування намагалися везти з Німеччини побутової хімії на понад мільйон гривень
14:22
Жителя Велятина на Хустщині, який п'яним зарубав свого гостя сокирою, засудили до 8 років ув’язнення
11:20
/ 4
Через контрабандні сигарети 25-річний студент позбувся на кордоні з Угорщиною свого "Мерседеса"
13:12
/ 1
Злодій із Собатина протягом кількох днів виніс із магазина в Іршаві товару на 10 тис. грн
23:16
/ 3
На Берегівщині керівник одного з підрозділів Управління ДСНС на Закарпатті системно приторговував метамфетаміном
15:04
У Ганичах на Тячівщині затримали місцевого наркоторговця
10:48
/ 1
Директору та головному бухгалтеру Карпатського біосферного заповідника повідомлено про підозру
10:44
"Безправному" водієві "під кайфом", що порушив ПДР на трасі біля Середнього на Ужгородщині, виписали штрафів на 90 тис. грн
19:29
/ 2
80-річному жителю Пилипця, що застрелив собаку, "світять" до 3 років тюрми
23:33
/ 4
В Ужгороді вслід за підрядником з Харкова про підозру в розтраті майже 3 млн грн на ремонті доріг повідомлено спеціалісту з технагляду
23:08
Cуд у Тячеві звільнив від покарання підприємця, який п'яним вдарив поліцейського
14:54
У Костилівці на Рахівщині троє грабіжників у масках і зі зброєю погрозами вбивством відібрали в 79-річної жінки $8,5 тис. і "ювелірку"
17:47
Занизивши митну вартість, житель Львівщини на кордоні з Угорщиною "позбувся" трактора, вартістю 1,5 млн грн
14:39
/ 2
Судитимуть 5 осіб, які організували нелегальні гральні заклади в Ужгороді
11:07
Житель Середнього Водяного на Тячівщині п'яним викрав авто сусіда і скоїв на ньому дві ДТП
01:16
Ужгородець погрожував свої дружині гранатою
20:47
/ 2
38-річний мукачівець протягом року розраховувався за покупки карткою, загубленою пенсіонером
19:41
/ 2
У Нижніх Воротах зіткнулися мукачівська BMW та івано-франківське Renault, водій останнього загинув
14:05
Житель Туриці, що на Ужгородщині, зберігав вдома дві бойові гранати
22:50
У жителя Буштина під час обшуку вилучили майже 1кг марихуани
22:47
Мешканцеві Родниківки на Мукачівщині, який підпалив будинок дружини через образу, присудили більше 5 років тюрми
» Всі новини