Керівником відділу Тячівської поліції призначено Яноша Дорчинця (ФОТО)

Сьогодні в Тячівському відділу поліції ГУНП в Закарпатській області відбулося офіційне представлення нового очільника поліції району - Яноша Дорчинця.

Керівником відділу Тячівської поліції призначено Яноша Дорчинця (ФОТО)

Як зазначив, представляючи нового очільника поліції району, начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин, Янош Дорчинець виконував обов’язки на різних посадах  в правоохоронних органах. Він має великий досвід, знання і навички, які стануть в нагоді і на новому місці роботи.

Успішного виконання обов'язків  новопризначеному керівнику побажав голова районної державної адміністрації Василь Дем'янчук. Звернув увагу на складну криміногенну ситуацію  в районі, зокрема що стосується розбоїв, крадіжок, ДТП за участі п'яних водіїв тощо. А також  висловив надію щодо злагодженої співпраці з органами влади та належної організації роботи з колективом відділу.  

Під час зібрання начальник управління кадрового забезпечення В'ячеслав Галєєв зачитав наказ про присвоєння колишньому т.в.о. відділу Тячівської поліції Юрію Чепці звання підполковника, з чим його привітали присутні у залі.

Після офіційної церемонії представлення новопризначений начальник відділу Тячівської поліції Янош Дорчинць приступив до виконання своїх службових зобов'язань, в чому йому бажаємо успіхів.

Довідка

Янош Дорчинець народився 23 грудня 1979 року. Вищу освіту здобув у Національній академії внутрішніх справ України. В органах внутрішніх справ працює з 1996 року. Займав посади оперуповноваженого карного розшуку, начальника карного розшуку, першого заступника начальника Виноградівського РВ УМВС. Останнє місце роботи - начальник Виноградівського РВ УМВС, після чого звільнився за власним бажанням. Під час набору в Національну поліцію пройшов відповідний конкурс на службу, відпрацювавши три місяці, отримав призначення на посаду начальника відділу Тячівської поліції. 

08 червня 2018р.

Теги: керівник, відділ, поліція, Янош Дорчинець

Коментарі

Правдоруб СБУшник 2018-06-11 / 10:19:38
Ц не "нова" як хтось пишите морда!!! Це синок відомого на ВСЮ країну Дорчинця Юри поганяло "ДЖАНГО" - колишнього УБОЗівця, який у свій час разом з Боглею Толіком та Работінським Сашком (також УБОЗівці) "рулили" в прикордонних районах нелегалами через зеленку та цигарковим контрабасом. Потім "Джанго" як його вигнали на гражданку з ментури "присів" на тему "лівої" солярки, яку продавали в кожному дворі с.Вілок. Ось нянько "Джанго" на ці гроші "виучив" синка в ментовській академії, а потім поступово просував його від опера розшуку до теперішньої "хлібної" посади. Ще "Джанго" має дома файну сауну через яку пройшли всі посадовці суду, митниці, СБУ, міліції та органів влади. Під час сеансів відпочинку челядників у сауні завжди БУЛИ дівчатка легкої поведінки , які ублажали гостів. ВСЕ ЦЕ БУЛО ЗАФІЛЬМОВАНО, от зараз нянько "Джанго" має ДУЖЕ цікаву фільмотеку інтимних мільтиків!!!!

Deda 2018-06-11 / 06:33:51
МУСОРНЯ ПРОТИВНА !!!!

до перехожого 2018-06-09 / 23:12:35
Умнічка, чоловік з аналітичним розумом і толковий. Підмічено дуже правдиво і правильно, але зараз за гроші рішають все, набагато більше (закриють очі за бабло) як при минулій владі, там щи були якісь закони і когось боялися, а зараз анархія: бабло перемагає зло. Ура!

логіка 2018-06-09 / 14:56:55

Якщо малий Джанго був у Америці по мадярському паспорту (до 3 місяців без робочої візи), то офіційно це з'ясувати не реально, бо тоді він точно перетинав український кордон теж по мадярському паспорту.
Запалити його з цим можуть тільки родичі, сусіди чи близькі друзі.
Але пробити його укр.паспорт чи його установчі данні в інших паспортах на предмет довготривалої відсутності(перетинання кордону) в Україні для прикордонників справа 5 хвилин.
Було б лише бажання у ВБ поліції та відповідний запит.
Судячи з коментів, цю "акцію" точно хтось з "колег" проплатить)))

Джанго старший 2018-06-09 / 13:45:11
Ти Яношка главое не гавари никому про свое Мадярское гражданство и паспорт по каторому Ти несколько лет проживал в США а то влетим на Бабки семейние серйозно

перехожий. 2018-06-09 / 11:26:45
Ну тут насипали коментарів,відразу захисники пояґвились в лиці самого дорчинця і його підхлибателів,відразу той хто пише правду значить заздрить,а правда залишається гіркою,він був звільнений по атестаціїї в нову поліцію за кришування в Виноградівському районі де на той час був начальником,де ви бачили щоб з такої посади звільнялись по особистому бажанню.Потім,по команді звише тобто криші якій було проплачено за посаду і не мало,треба було витримати паузу,вона була витримана,Дорчинець знову таки по команді криши,прийнятий на посаду в нову поліцію,да на нижчу посаду,але було домовлено йде в АТО і повертають все що мав до того,До речі нехай вас не бентежить слово АТО,не переживайте не був він там на передовій в окопах,десь відсидівся на якомусь посту,і вуаля отримав знову посаду і всі точки кришування як в виноградівському районі ну і додатково Тячівський буде охоплювати,папікам зверху треба кушать.

Дід 2018-06-09 / 09:35:48
До "Брата" ми знаємо як проходять конкурси а ваш протеже перебував на посаді старшого офіцера УКР ГУНП(без звання), але грошове забезпечення отримував з офіцерської посади та і не в АТО він перебував,а виконував функції поліцейського в українській зоні впливу.В АТо перебувають військові, які є на пеердку, а поліцейським взагалі мову вести б про участь в АТо соромно. Місяць пянки на блок постак в 2015-2016 роках і учасники бойових дій. а добровольцям які були на передку тільки в червні цього рокі обласна рада вирішила надати статус учасника бойових дій от така правда малята.

Nik 2018-06-09 / 00:10:27
Дайте людині хоча попрацювати, а тоді робіть висновки..

Брат 2018-06-08 / 22:53:51
В статті не правильно написано, тільки в Ато він був три місяці, на початку цього року повернувся в область

логіка 2018-06-08 / 22:35:41
до "Брат 2018-06-08 / 22:21:18"

"Останнє місце роботи - начальник Виноградівського РВ УМВС, після чого звільнився за власним бажанням. Під час набору в Національну поліцію пройшов відповідний конкурс на службу, відпрацювавши три місяці, отримав призначення на посаду начальника відділу Тячівської поліції."
Кому вірити: вам чи інфі посту?

Брат 2018-06-08 / 22:27:57
Весь менталітет українського народу в тому що ми лише ламаєм, знищуем, та ЗАЗДРИМ людям які більше досягли успіху чим ми

Брат 2018-06-08 / 22:21:18
Розказую інфу Яник: в минулому році щоб повернутись в поліцію пройшов конкурс на загальних підставах на найнижчу посаду в кримінальну поліцію, мало того перше йому звання дали - рядового. Для того щоб відповідати сучасним вимогам поїхав від сім'ї в Ато на 3 місяці. Після Ато йому повернули звання, навіть так він продовжив службу та не був відразу назначений на керівну посаду і тільки через рік тобто сьогодні його призначають на посаду начальника тячева. Просте питання хто заважає всім критика нам пройти його дорогою, якщо ви знаєте як змінити роботу поліції, змініть з середини. Кожен день проходять конкурси в поліцію області на різні посади будь-ласка приходьте, робіть щось.

Рені 2018-06-08 / 22:16:44
Нарід дримле))


логіка 2018-06-08 / 21:30:11

Розклад з коментів такий: син старого мєнта Джанго, якого у 2014 році за один день колись звільнив ще один "неподарочний" мєнт С.Шаранич, пройшов переатестацію Авакова.
Більше того, ще й став начальником поліції у Тячеві.
Де цей "малий Джанго" блудив 4 роки - невідомо. Але точно не на Майдані і не в АТО.
Просте питання: чому не призначили офіцера АТО-шника? Хто знає?

Дід 2018-06-08 / 21:28:36
Всі все знають, а нічого не роблять прийшов до влади за рахунок грошей то ці гроші треба і відбити та ще й Стефі дати бо в нього також запросили: тесть в відставці, дружина суддя в декреті, а жити то хочеться на широку ногу,але Тячів то не Виноградів, а старому Джангові треба криша в поліції, бо дуже багатьох кинув, на бабки..

Nik 2018-06-08 / 21:14:19
Заздрість мовчки!!! Обісрали людину, а його тільки призначили. Значить багато людей на посаду містило. Нормальний опер. Таких треба!! А не барменов та повій, що пять єкіпажів приїзжають щоб забрати бабцю яка продає укроп з свого городу, бо не має на хліб. ЖАБА давить?

тячів 2018-06-08 / 20:37:47
висновок- у людей замість мозгів каша, народ розберіться в коментах повна заказуха

сьома 2018-06-08 / 20:33:32
почитав всі коментарі і поняв що розклад такий у лидини багато воролгів як у будь кого тому висновок один людину потрібно підтримати. На такій посаді будького будуть змішувати з гавном всім не угодиш + когото треба в тюрьму садити

вілок 2018-06-08 / 20:30:00
Гат тячеву павезло з человеком, лучше щтоб он к нам вернулса. Конкретний человек

землячок 2018-06-08 / 20:28:25
щось коментарів від поліцаїв поменшало, наверно розійшлись подомам. Моя думка людину треба підтримати.час розтавить все на свої місця

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 8
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини