Москаль купив лідерів перспективної Холмківської ОТГ до 31 травня за півфестиваля (ВІДЕО)

У Закарпатській ОДА ініціативна група від 8 сіл Ужгородського району зустрілася з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем. Підсумком зустрічі стало відтермінування вимог про підписання пакету документів про створення ОТГ щонайменше до 31 травня і створення, натомість, нового спільного фестивалю, 50% якого профінансує ОДА.

Москаль купив лідерів перспективної Холмківської ОТГ до 31 травня за півфестиваля (ВІДЕО)

Як відомо, голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль звернувся з адміністративним позовом до Верховного Суду України з приводу скасування окремих положень Закону України "Про добровільне об’єднання територіальних громад" із доповненнями, які вносилися Верховною Радою України в 2015, 2016 і 2017 роках. Рішення Верховного Суду як суду першої інстанції стане підставою для подальшого звернення з конституційною скаргою до Конституційного Суду України.

Відповідно, Г.Москаль переконав ініціативну групу відтермінувати розгляд і підписання пакету документів про створення нової ОТГ до 31 травня у зв’язку можливим внесенням певних правок у закон.

Натомість Г.Москаль та представники вказаних сіл домовилися про проведення  нового спільного тематичного фестивалю.

08 травня 2018р.

Теги: Холмківська ОТГ, Москаль, фестиваль

Коментарі

***** 2018-05-11 / 14:31:45
Ще так красиво Гройсман давно нікого не відшивав,як цих "земноводних".

***** 2018-05-11 / 12:26:41
До речі - як іде підготовка до фестиваля? Скільки в грошовому еквіваленті буде 50 на 50? Яка програма? Бо губернатор хоч на який фест не прийде - пришле Мікуліна (в кращому випадку).

гуцули 2018-05-09 / 09:34:45
Москаль - це лакмусовий тест, який показує, що собою являє область, в яку призначили Головою ОДА, якусь "міліцейську зайду" з Буковини. Він рекомендує, чи вказує, районним "пройдиствітам" влаштовувати всілякі фестивалі (на Рахівщині щотижня), так, до речі, було і при "регіоналах". І за цим "бандасуванням", чомусь сліпий, народ забуває, що дороги розбиті, в школах холодно, в лікарнях немає ліків та відсутні карети швидкої допомоги, ціни на все навіть не Європейські, жменька робочих місць, зате наше "зелене золото Карпат" і надалі вирубується і вивозиться спритними "гешефтарями" за безцінь і т.д.
Жоден обранець чи то районний чи обласний - ні пари з вуст, всі при "ділах", всі в процесі - у вишиванках фестивалять...
І головне весь нарід з цього тішиться від Ужка до Ясіня, лиш дехто обурюється з "диванної сотні"...
Ось такі ми є...., хох.и ...
Маємо те, що маємо...

***** до Вуву 2018-05-08 / 21:30:47
Так рішення прозвучало з відео,просто всі проморгали сказане "між рядками".Цитую Москаля майже дослівно:"я вже чотири рази область очолював...і вже став таким досвідченим психологом,психотерапевтом...і всі агресивні з якими приходилося мати справу,після розмов зі мною виходили заспокоєними...створіть групу активістів і обговоріть без мене всі нюанси з мером...". Ну якось так. Чи це потребує перекладу на селянську мову? Просто кожен бачить і чує тільки те,що хотів би бачити і чути. Я теж трішки психолог і психотерапевт ))) - професія зобов'язує.

Вуву 2018-05-08 / 21:29:36
Я лишень шкодую і просто дивуюсь що маскалюзі лисому ще до цього часу банально - добряче не набили морди.
Бо інакше ... Булоб все інакше

Вуву 2018-05-08 / 21:22:33
Свойім методом "повзучойі підкупності" ... Маскаль намагається не тільки виграти час ... Але і забити клин протистояння між лідерами отг ... Щоб почали між собою гризтись ...
А тоді і весь загал (люди) теж втратять єдність і будуть дезорієнтовані .
Після чого можна потирати руки і сидячи в шкіряному кріслі ... Дивитись за "ляльковим театром АБСУРДУ" ... де один одного будуть ганити і паплюжити вимішуючи з болотом ... І вгризатися один другому в горло.
Часи лори ступачки і йовбака закінчились ???
Мабуть що ні просто трансформувались.

Вуву 2018-05-08 / 21:11:29
Таке враження що треба мозги полівітамініми забивати ... Щоб стати іще мудрішим .
Але ще не один не став мудріший за самого себе.
(Добре що про коноплю з аифітаміном не згадали ... Нею теж добре забивають мозги) ... Але в даному випадку питання отг стойіть досить конкретно ... І воно потребує конкретного рішення. :~

***** 2018-05-08 / 21:00:32
Єдине,що влучно згадали - це бандитських ватажків,наркоманів,злодіїв.Тут вам справді Ужгород не конкурент,бо такої кількості мерзоти,яка дякуючи деяким покровителям зібралася в Мукачеві,Хусті,Виноградові не перевершить і п'ятдесят Ужгородів.Так що всі ваші порівняння меркнуть перед цим фактом.

***** 2018-05-08 / 20:52:41
Начинається - в кого яйця крутіші...Відразу видно,що ти не в Ужгороді народився.

пенсіонер 2018-05-08 / 20:45:27

до*****

Якого попереднього?))) Це окремий коментар))) Але Бог з тобою, невігласе))))

Але я про інше.
Не повіриш, "дохторе", перед тим, як стати селянином (з кінця 90-х р.р.) я більше 20 років був ужгородцем, хоч тут і не народився)))

Тому чудово розумію твої почуття, якщо ти часом не прочитав це у темнику ОДА Галаса ("як давити на жалість, щоб не відповідати на прямі питання").

Але... В Ужгороді, як і по заробітчанській Європі, я знаю товариства (братства) рахівчан, тячівців, хустян, березнян. Мукачівці взагалі першими колись (при Гєші) прогриміли на всю Східну Європу...

Проте жодного разу ніде не чув про товариство (братство) ужгородців.
Подумай - чому?
А потім про КОРІННЯ своїх мерів, починаючи з Рати (хоча він єдиний з мерів, хто не ліг під Мукачево чи ще під когось).

Тому, "порядний дохтор", їзди по вухах під іншими постами із своєю "лапшею". І, повторюю, не лізь із своїм темником ОДА між розумних людей.

***** 2018-05-08 / 20:29:59
Правильно - це стосувалося попереднього комента про очільницю Мінохорони,яку я обматюкав.А в команді Прем'єра працюють міністри,а не мери міст.Не тупіть так,рекомендую попити полівітамінчики з засобами,що покращують мозговий кровообіг.Дуже помагає,навіть в дуже запущених формах.

пенсіонер 2018-05-08 / 20:22:45

до*****

"Дохторе", знову блудиш))) Ось повний текст твого коментаря. Де тут хоч слово про "очільника охорони здоров'я", "фахівець" ти наш "очкастий"?

"До речі,на днях почитав уважно біографію нашого самого молодого з усіх попередників Борисовича і визнаю,що досвідченому підприємцю Андріїву до нього далеко,якщо робити порівняння,як між мерами.Але от одного не можу зрозуміти,як розумний прем'єр хоче з такою папучою працювати в одній команді,а тим більше робити реформу?На тому тижні зайшов по справі в поліклініку на БАМі,а там так вонить гуном в прямому і переносному розумінні слова..."

***** 2018-05-08 / 20:17:38
Я люблю Ужгород,а не Мукачево,не Хуст,бо це моя батьківщина.Навіть якщо тут все буде засрано по 9-й поверх,я не перестану любити рідне місто,бо це УЖГОРОД(з Андріївим чи без),а не Мукачево,не Хуст і т.д.І так було,є і буде бо - центр Закарпаття відомий на весь світ,як УЖГОРОД.

***** пенсіонеру 2018-05-08 / 20:11:52
Я не просто порядний,а дуже порядний.Це раз.А потім мушу нагадати для забудькуватих або загальмованих - папучею я назвав в.о.очільника охорони здоров'я.Чи ви на пенсію вийшли по зору?

пенсіонер 2018-05-08 / 19:51:58

до*****

"Дохтор", знову ти забився між порядних людей.

Тут поряд твої рідні теми з Андріївим: "Ужгород і каштани", "Ужгород і пішохідні зони", "Ужгород і демонтаж блоків".
Ну, йди вже туди і активно зализуй там, відробляючи свій зальот за коментар під іншим постом про "Андріїва-папучу у смердючій міській лікарні" )))

Вже і Москаль визнав, що Андріїв пролітає з ОТГ, а ти і так "береги плутаєш")))

А ось коли критика справедлива, то не ганьба і ковдуша проковтнути. За своїх "рішальщиків" на відео з 33 хвилин, які явно поступилися у акторській майстерності досвідченому інтригану Москалю.

Впевнений, що розмова без відео на одинці була інша та про інше.

Буду знати про все з першоджерел - зроблю власні висновки.
А зараз з цього відео - тільки вибачення. Бо інформаційно ОТГ програло старому комедіанту однозначно.

***** пенсіонеру 2018-05-08 / 19:17:26
Шановний,я вас не впізнаю - ви так яро сперечаєтеся зі мною і так "кротко" погоджуєтеся з коментатором "злий",що ви(вибачте за оригінал) - холмківський ковдуш?

ара 2018-05-08 / 19:16:23
Ахахаха, фестиваль. Пропоную провести фестиваль клоунів - вся ініціативна група вдіне черлені носи і рижі парики, а москаль із сцени буде сміятися, як він їх розвів.

***** до Вуву 2018-05-08 / 19:09:29
Хороше запитання,але знаючи вас,думаю ви на нього вже самі і відповіли,просто хороша вихованість заважає вам це озвучити.Моя особиста думка - Москаль у "себе дома".

Петро 2018-05-08 / 19:06:02
Нічого вони не порішали. 11 народ іде в ОДА

Вуву 2018-05-08 / 18:48:20
Цікаво ... А гройсманн як прийіде ... він теж буде як кролик (для маскаля) ... Чи як пітон - удав ? А маскаль "його жертва".?

НОВИНИ: Соціо

11:03
/ 1
Підтверджено загибель Юрія Карпинця з Пастілок Дубриницько-Малоберезнянської громади, який майже рік вважався зниклим безвісти
04:22
Військовослужбовцеві з Хустщини, що п'яним забрав чуже авто, "апеляційно" присудили 5 років тюрми з конфіскацією
23:58
/ 5
ВАКС закрив справу проти "закарпатського" ексголови Рахункової палати Пацкана, визнавши його невинуватим
22:10
/ 9
Громада ПЦУ у селі Присліп на Міжгірщині після 5 років протидії МП увійшла до свого храму
11:40
27 квітня в центрі Ужгорода можна буде безкоштовно тестувати інфекційні хвороби, вакцинуватися та виміряти тиск
11:21
/ 2
Мукачево виділило 12,4 млн на безпілотники для двох бригад ЗСУ
10:53
В Ужгороді заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Сергій Деркач поспілкувався із міжнародними перевізниками
18:05
Учителі Закарпаття проходять сертифікацію: експерти з усієї України оцінюють їхню майстерність
15:19
Мешканці Чабанівки на Ужгородщині можуть залишитися без води через глиняний кар'єр "Голден тайлу" харківського депутата
11:22
/ 1
Підтверджено загибель Михайла Бадиди з Демечів на Ужгородщині, який понад рік вважався зниклим безвісти
22:39
/ 2
На Запоріжжі поліг Петро Ганич з Кам'яниці Оноківської громади
22:00
/ 4
Командир "Граду" з позивним "Ісус"
17:33
/ 6
У Лютій Костринської громади згоріли будинок і трактор
11:12
/ 2
Чехія допоможе звести реабілітаційний центр в Ужгороді
22:04
Протягом минулого тижня в Ужгороді народилося 53 малюків, у Мукачеві – 34
12:40
/ 1
У 9 закладах Закарпаття можна отримати безкоштовну медичну допомогу при інсульті
11:25
/ 19
В Ужгороді сквер міської лікарні реконструюють і облаштують за 40 млн грантових гривень
17:48
На Закарпатті у березні 2024 року порівняно з груднем 2023 року ціни на продукти харчування та безалкогольні напої зросли на 1,4%
17:12
Цьогоріч у березні на Закарпатті ціни зросли на 0,7%
11:09
В Ужгороді "комунальні" повідомлення про порушення ПДР залишатимуть на авто у червоних зіп-пакетах
10:51
22-річного Івана Бориса з Заріччя, якого з серпня 2022 року вважали зниклим безвісти, зустрінуть і поховають у понеділок
22:15
/ 2
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
» Всі новини