На Перечинщині "п'яний" ВАЗ врізався в бетонну опору, а на Ужгородщині нетверезий водій "Славути" з'їхав у кювет

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Виноградівському, Хустському, Перечинському, Іршавському районах.

На Перечинщині "п'яний" ВАЗ врізався в бетонну опору, а на Ужгородщині нетверезий водій "Славути" з'їхав у кювет

Учора пізно ввечері на автодорозі Хуст-Тячів біля села Сокирниця Хустського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-2107», який порушив правила дорожнього руху. Машина виїхала на зустрічну, перетнувши суцільну смугу дорожньої розмітки. Авто зупинили, за кермом перебувала жінка, жителька Сокирниці. Водійського посвідчення вона не надала. У салоні в якості пасажира перебував її чоловік. Обоє були в стані алкогольного сп’яніння й спробували вчинити опір законним вимогам правоохоронців. Подружжя доставили на медосвідування в лікарню та в Хустський відділ поліції. Під час медосвідування в жінки-водія виявили 2,2 проміле алкоголю. Чоловік відмовився пройти відповідну процедуру, а за візуальними ознаками лікарі діагностували в нього середню ступінь алкогольного сп’яніння. На обох правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи за ст.185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). На жінку-водія склали ще й адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без посвідчення водія. Автомобіль затримали на спецмайданчик поліції. 

На автодорозі Раково-Тур’я Ремета в Перечинському районі сталася ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-21014» врізався в бетонну опору. На щастя, водій серйозно не постраждав, на відміну від самого авто. За кермом перебував житель села Раково. Коли на місце пригоди прибула група реагування патрульної поліції, то виявила, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,35 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили чоловіка від керування.

Інше ДТП сталося в селі Ратівці на Ужгородщині. Там пізно ввечері з’їхав у кювет автомобіль марки «ЗАЗ Славута», яким керував місцевий житель. Машина не його, водійського посвідчення чоловік взагалі не має, та ще й перебував у стані алкогольного сп’яніння. На пропозицію працівників поліції пройти медосвідування в наркодиспансері Ужгорода водій відмовився. В присутності двох свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи за скоєння ДТП, керування в стані алкогольного сп’яніння і без належних документів. Машину передали власникові.

У селищі Вилок на Виноградівщині працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не було переднього номерного знака. Керував ним місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Проходити медосвідування він відмовився, про що поліцейські склали відповідні адмінпротоколи і відсторонили водія від керування.

У селі Луково Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили пізно ввечері незареєстрований скутер марки «Vіpеr», водій якого не мав захисного шолома. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, визнав, що вживав спиртні напої, але проходити медосвідування відмовився. У присутності свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

31 березня 2018р.

Теги: водій, опора, кювет

НОВИНИ: Кримінал

23:08
На Закарпатті 26-річний псевдоволонтер з Тернопільщини, що прямував до угорщини, намагався відкупитися в прикордонників за €1600
19:37
На Закарпатті затримали 2-х підлітків-провідників і 4-х "ухилянтів" з ґумовими човнами
17:54
/ 5
У ПП "Лужанка" берегівець втік від прикордонників і попросив прихистку в угорщині
10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 13
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
» Всі новини