Ужгородом крокує Марш Слави Героїв (ФОТО)

Марш приурочений до дня відзначення 79-ї річниці з дня проголошення незалежності Карпатської України

Ужгородом крокує Марш Слави Героїв (ФОТО)

В Ужгороді розпочався Марш Слави Героїв, приурочений до дня відзначення 79-ї річниці з дня проголошення незалежності Карпатської України.

Як повідомляє кореспондентка Громадського радіо, поліцейських на заході не менше, ніж учасників маршу.

У марші взяли участь представники ВО "Тризуб" ім. С. Бандери, Добровольчого Українського корпусу НВР "Правий сектор", Спілки учасників бойових дій "Об’єднані війною", Націоналістичного руху "Карпатська Січ" та ветерани російсько-української війни на Донбасі.

Марш, що розпочався традиційно біля будинку "Просвіти", пройшов вулицями міста до пам'ятника президентові Карпатської України Августину Волошину, біля якого відбувся невеликий мітинг, і зрештою завершився на цвинтарі біля могили січових стрільців, де учасники ходи вшанували їх подвиг спільною молитвою.

На площі Театральній "націоналісти віддали шану своїм загиблим у боях із режимом внутрішньої окупації та на східному фронті побратимам, зачитавши їх імена і викрикуючи, піднявши догори праві руки, "Присутній!". 

Учасники маршу скандували гасла "Ні - шовінізму, так - білому братеству!", "Європа націй - проти деградацій!", "Пам'ятай, чужинець : тут господар українець!", "Україна! Молодість! Революція!", "Одна раса! Одна нація! Одна Батьківщина! Це - Україна!".

 

17 березня 2018р.

Теги: марш, герої

Коментарі

Byby 2018-03-20 / 04:52:11
Якщо кому і потрібно організовувати круглий стіл ... Так це КС. ... для громадськості ...
Щоб вони виклали свойі головні тези ... Розказали чого ховають свойі обличчя ... Як структурована організація ... Умови членства ... Права і обовязки ... Хто фінансує ... В яких масових заходах (крім цього маршу) приймають участь ... Яку сповідують іделогію ... Яку громадську надають допомогу .
І це так на раз , два , три.
А питань може бути і більше ?
Якщо ми живем у відкритому суспільсті ... (Або прагнемо в такому жити) ... То всяка інформація про громадські ... Виховні ... Патріотичні ... Наукові ... Суспільні організаційі ... партійі ... Товариства ...
ПОВИННА БУТИ ПУБЛІЧНО ВІДКРИТОЮ ДЛЯ СУСПІЛЬНОГО ЗАГАЛУ.
Ps. Якщо цього нема ... Значить це є привід для роботи певних силових органів і підрозділів.

Анти 2018-03-20 / 01:08:56
ось так,
ну в першу чергу це прапор мізантроп двивізії (там мертва голова), вовчий хрест (а на штандартах був саме він, навіть не Ідея Нації), ну і кельтський хрест (він тут самий безобідний ще)). штандарти власне досить так стилізовані теж. З цих символів вовчий хрест і кельт по ідеї мали б нести КС (звісно вони всі в масках, звідки я знаю напевне)), але кельт на банері, а вовчий хрест на ключових передових знаменах. Далі, Тризуб і ПС не використовують символіку цю, хіба я щось пропустив.
Ось прапор мізантропів не знаю звідки взявся, може дійсно провокатори)) але організатор на то і організатор, що має нести відповідальність.

ось так 2018-03-20 / 00:38:10
У ФРН заборона, в силу відомих історичних обставин, жорсткіша, ніж будь-де.
Крім того, цікаво, які у вас докази на предмет того, що ці три символи використала саме Карпатсьа Січ, а не інші учасники маршу - С14, Тризуб чи ще хтось?
Про які саме символи йдеться?

Олегу 2018-03-19 / 22:39:00
Будь добрый! Организуй для етих историко-юридических коментаторов видио круглый стол .( вуву,крук,анти,шшшш,ужгородец, закарпатец и КС )на данную тему. Может это 2 человека . Послушаем с интересом.

Анти 2018-03-19 / 18:03:06
Власне про символи, трохи пошукав, ось вікіпедія подає, що як мінімум 3 символи, які використала КС є забороненими в ФРН. Джерело: https://en.wikipedia.org/wiki/Strafgesetzbuch_section_86a

Анти 2018-03-19 / 17:56:31
На жаль в Україні "чинне законодавство" річ не завжди "чинна", думаю Ви це розумієте. В Польщі, наприклад, вже спалахнуло ряд скандалів на рахунок їхньої Фаланги і подібних рухів (хлопці думали, що можна безкарно святкувати день народження Гітлера). А ось Ваш тезис, що "КС точно такі" особисто порадував) Це точно такі, як Йобік? Їх ви маєте за приклад ?
Ну власне, я і не говорив, що праворадикалів (чи неонацистів) немає у ЄС (там же толерантне суспільство в кінці-кінців).. в більшості країн є певні маргінальні рухи, навіть в ФРН існують націонал-демократи (дехто каже, що вони реваншисти), ось тільки в цивілізованих країнах за напади на людей чи кидання зіг зазвичай більш активно карають.
І так, звісно вони "мають право" (хоча й на зентропі можна знайти статті де обгрнутовується тезис, що "право" це вигадка чи то масонів, чи євреїв, тому чи морально апелювати на "право" тим, хто це право не визнає?)), але й інші громадяни теж "мають право" висловити своє невдоволення діями цих неонацистів. І це теж "подобається це комусь чи ні".

ось так 2018-03-19 / 17:05:50
Повна дурниця. Праворадикали є невід'ємною частиною політичного спектру у всіх країнах ЄС. Всі вони використовують подібну символіку і подібну ідеологію. В Угорщині праворадикали є навіть парламентською партією, підтискаючи на виборах правлячий ФІДЕС.
Тому не фантазуйте з приводу КС. Вони точно такі. І праворадикали мають право на місце під українським сонцем, як і їх "колеги" в будь-якій з країн ЄС. Подобається це комусь, чи ні.
Були би неонацистами, як ви тут придумали, вже би були заборонені відповідно до чинного законодавства. А так - офіційно зареєстровані і і офіційно проводять заходи, як цей.

Анти 2018-03-19 / 16:13:14
Про їхній патріотизм свідчить також той факт, що я особисто не побачив на фото жодного прапору України чи Карпатської України. Тільки неонацистська та символіка організацій. Надіюсь ніхто не буде заперечувати, що прапори з "мертвими головами", кельтськими хрестами, чорними сонцями і т. д. має пряме відношення до ідеології ультраправих, до власне того, що розуміється як неонацизмом, і не має геть ніякого відношення до України.

Анти 2018-03-19 / 16:09:05
Ось так,
правоцентристи напевно можуть, праворадикали ні. Вони не є патріотами тієї "звичайної" України, їм плювати на Конституцію, права меншин, думки незгідних. Праворадикали схильні до фанатизму, так вони йдуть помирати, але не за "нашу Україну", а за свою версію держави..за УССД на чолі з Орденом (це якщо говорити про ВО Тризуб чи ПС), за якийсь різновид Рейхскомісаріату із "чорними колонами" і "здоровим порядком"(Карпатська Січ, власне) чи навіть із Білим Вождем на чолі Великої Імперії (Національний Корпус). Ось якої "України" вони патріоти, і Боронь Боже, щоб такі "патріоти" отримали якусь серйозну владу в нашій країні. Більшіості простих громадян в ній просто не буде місця

ось так 2018-03-19 / 15:12:22
А праві не можуть бути патріотами України? :)

ось так 2018-03-19 / 15:10:17
Гібридна війна в дії: медведчуківські тролі звинувачують КС у роботі на Медведчука :))

Люба 2018-03-19 / 13:51:45


Тролінг. Коментар видалено. Адмін


Анти 2018-03-19 / 11:07:32
А чому фото із власне "піднявши догори праві руки" не залили? В людей може скластись враження, що їхній містом марширували прості патріоти, а це далеко не так...

Лоці бачі 2018-03-19 / 10:00:43
ця проплачена медведчуками "карпатська січ" має таке ж відношення до справжньої, як пейнтбол до бойових дій. розхитують ситуацію, одночасно дискредитують їдею української держави.

пенсіонер 2018-03-19 / 07:37:19


Хамство і перехід на особистості. Коментар видалено. Висловлюйтесь по суті публікації. Адмін


Вуву 2018-03-18 / 23:25:43
Як для дурнів то є "манна небесна" ...
А для розумних і мислячих ... Речі неприйнятні і дикі.
Так є День Незалежності ... Є День ЗСУ ... І військові паради (марші) ... Наших солдатів армійі ... Нормальна річ ... і прояв честі мужності і слави
... Але якісь приватні напіввоєнізовані і незнати ким проплачені формування "чорних" ... Яких можна прирівнювати до організованих бандформувань ...
РЕЧІ НЕ ДОПУСТИМІ.
І з цим потрібно боротись всіма силами.

Ужгородець 2018-03-18 / 22:58:00
Tо є добре.

Вуву 2018-03-18 / 22:55:49
Ну як наразі живе КС ... І всі решта ...

Ужгородець 2018-03-18 / 22:51:10
А ХTО TУT ЖИВЕ?

Вуву 2018-03-18 / 22:22:32
Ще ось такий "нюанс".
Буквально на днях був арештований рубан ... В якого була вилучена зброя гранати .
Кому і для кого було призначено доставити все це і кого забезпечити цієйу зброєю ???
Чи часом не КАРПАТСЬКУ СІЧ ???
(Для дестабілізаційі області (як регіону) ... В той час як орбан із сіяртовим ... ВЕРЕЩАТЬ НА ВЕСЬ СВІТ ПРО НЕОБХІДНІСТЬ МІСІЙІ ОБСЄ НА ЗАКАРПАТТІ .???
Хто має розум хай думає .

НОВИНИ: Соціо

11:33
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
22:29
У Великих Лучках попрощаються з полеглим Героєм Юрієм Лущаєм, що переїхав з Краматорська і поліг на Донеччині
21:54
У Великолучківській громаді встелили квітами останню дорогу Героя Віктора Микити з Кайданова
» Всі новини