Цьогоріч учасниками фесту стали 12 команд із України Угорщини та Сербії. На заході пропонують скуштувати м’ясних страв, домашніх напоїв, а також пропонують поспостерігати за майстерністю приготування наїдків зі свіжини
Організатори зазначають, що сумувати не доведеться, адже на фестивалі і музика, і алкогольні напої: гаряче вино, домашня горілка. Саме тут майстри своєї справи з України та близького зарубіжжя демонструватимуть свої вміння працювати з м’ясом, адже їх завданням буде якомога швидше та якісно розібрати тушу свині, яку скуштують туристи з усієї України.
Цьогоріч на фестивалі вирішили відмовитись від традицій і не різали свиней, а привезли вже заготовлені туші. Освільки влітку був спалах африканської чуми, кожен з гентешів мав мати при собі документи на свиню та навіть документи на місце її забиття. Причиною відмови від різанини на святі стали пікетувальники та захисники тварин, які були проти прилюдного шкуродерства.
Вуву 2018-01-29 / 02:35:33
Дурь це а не фестиваль .
1. Спочатку треба витратити час на дорогу ... Щоб дойіхати.
2. Проблема з парковкою ... Якщо ви приціхали на свойій машині + видатки на бензин.
3.(яещо добиралась іншим транспортом + видатки на квиток).
4.повна анисагітарія .
5. Відсутність санітарного (епідеміологічного) контролю. Все що б ви не купили з представленойі продукційі ... це все на ваш ризик.
6. Ціни як зазвичай будуть вищі ніж на суботньому базарі . тк. Звані "фестивальні ціни.
7. Велике скупчення народу ... Вищий ризик бути обкраденим .
8. Культурна програма ... Сумнівного змісту .
9. Можливі проблеми з туалетами ... Відсутня можливість помити руки.
10. Якщо ви любите такий "активний відпочинок" ... Це для вас.
P.S.
Якщо маскаль це перечитає ... Хай собі з того зробить належні висновки.
Фу(( 2018-01-28 / 22:51:04
Свято смерті...