Затриману в ході спецоперації екс-очільницю "земельників" Берегівщини хочуть тримати під вартою (ФОТО)

Екс-чиновниця підозрюється у сприянні незаконному відчуженню земельних ділянок, які розташовані у межах прикордонної смуги і перебувають у постійному користуванні Державної прикордонної служби України.

Затриману в ході спецоперації екс-очільницю "земельників" Берегівщини хочуть тримати під вартою (ФОТО)

Сьогодні, 16 листопада, слідчі спеціалізованого відділу з розслідування злочинів у сфері службової та господарської діяльності слідчого управління ГУНП в Закарпатській області, спільно з працівниками Управління захисту економіки ДЗЕ НПУ, за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону, повідомили про підозру колишньому керівнику управління Держземагенства (нині – Держгеокадастру) у Берегівському районі.

Жінка підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.28, ч.2 ст.364, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України, тобто зловживання владою, службовим становищем в інтересах третіх осіб, що спричинило тяжкі наслідки, та службове підроблення, що спричинило тяжкі наслідки. Ці дії були вчинені групою осіб.

Наразі вирішується питання про обрання фігурантці справи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці також встановлюють особи інших членів цієї злочинної групи.

На даний час в Закарпатській області військова прокуратура Західного регіону спільно з Державною прикордонною службою проводять в рамках розслідування кримінального провадження масштабні слідчі дії з метою документування протиправної діяльності організованої групи, яка причетна до незаконного відчуження земель прикордонної смуги, а також займалася організацією протиправного обігу наркотичних засобів як на території України, так і за її межами, з використанням цих земельних ділянок, які були наближені до прикордонної смуги, повідрмляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За інформацією Закарпаття онлайн, йдеться про очільницю Берегівського районного відділу управління Держгеокадастру в Закарпатській області Шинкевич Еріку Йосипівну.

16 листопада 2017р.

Теги: очільниця, земельники, спецоперація

Коментарі

прикордоник 2017-11-21 / 05:40:26
Невже ви думаєте , що хтось Докі просто так дав приватизувати кордон ???
Це спланована акція угорських спецслужб , де період революції і можливого розвалу України потрібно мати свобідний прохід через кордон без реєстрації осіб вантажів та озброєння з боку угорської сторони. Це спокійно проходили і виходили спецслужби угорців, чи будь-кого на територію України без реєстрації, вони могли робити будь-які злочини на території Закарпаття і зникати просто так і нікому нічого не можна доказати . Докі був провідником , угорська сторона безперешкодно давала проходи на границі своїм спецслужбам , а докі через український кордон їх безперешкодно переводив садив у машину і доставляв будь-де , а потім так само завозив . Докі це одна з ланок угорських спецслужб . Це якщо брати з боку оперативних контр розвідувальних пояснень .
Як сталось , що можна було таке зробити ?
Підкуповуючи наших чиновників , які не роздумуючи продають все, докі за виділені кошти від угорських спецслужб та через члена камкс начальника держгеокадастру Берегова , яка підготувала документи та подала продажному Токарю заступнику держгеокадастру області хабар в розмірі 1000 дол за гектар , щоб той посприяв виділенню земельних ділянок біля кордону . Токарь взяв кошти і приховав справжнє розміщення ділянок не зазначаючи у погоджені , що ці земельні ділянки є прикордоною зоною виділив докі і іншим , які контролюються угорськими спецслужбами .
Токар та його сімя вже давно отримав угорські паспорти та купив нерухомість в Угорщині . Токар 3 місяці переховується в Угорщині ,де вивіз кошти та матеріальні цінності .
Ось тому і дають угорські поліцейські та прикордонники працювати докі через угорський кордон , який проходить його як себе дома переміщаючи сигарети , наркотики та янтар і все інше .
Закарпаття давно готується для угорцями для захоплення .

888 2017-11-17 / 11:29:11
без офиса
17.11.2017 09:38
Вот вопрос. Чем занимаются или занимались земельники в Берегово, неимея своих офисов. Знаю одну даму, которая в кафе бывшего Мелани прокручивала земельные аферы, там был ее компютер и *офис* при этом была гос. служащим занималась в рабочее время своим бизнесом. Интересно сколько зем. участком она оформила на себя на *мужа* и родственников. по райому, вчасности в с. ВюБегань. Слабо проверить ?????

Це я 2017-11-17 / 10:21:22
Наскільки я знаю, очільник земельного відділу нічого не вирішує. Документацію відведення або приватизації виконує фірма землевпорядна, та обов"зково узгоджують різні служби, в тих місцях прикордонники. Зараз просто знайшли крайню особу, кого ніхто не захистить.

Вуву 2017-11-16 / 21:28:50
Йійі відпускати під хастпву немож бо втече. Як що притримають ... То багато чого цікавого розкаже ... Нитки павутиння виведуть ... "До кого потрібно".

Адмін 2017-11-16 / 19:59:29


Виділили абзац, де вказано прізвище затриманої


112 2017-11-16 / 19:53:34
кого затримали?

страус 2017-11-16 / 19:35:36
коли вже до Мукачівського фильника по землі добируться, ведь ця жінка з Берегова не заробила на темі землі і соту частину з мільйонів Миколи. Браво, окозамилуванню.

Земляни 2017-11-16 / 18:37:24
Коли вже прийдуть та заберуть вшитких із Міжгіря із кадастрового Шовака з Натальов за військові землі із Міжгіря.

Токар 2017-11-16 / 18:10:52
Всі бумаги по даних кадастрових підписував я, але я не міг цього не робити, адже така була воля бандита Антала. А він ще й на сьогодні є головним СМОТРЯЩИМ в області. А чому затримали цю дівчину не знаю.

Читач 2017-11-16 / 17:10:16
А Мельничучку коли затримають ? Всю область уже поділила.

Саша Антал депотат Жопблока 2017-11-16 / 17:02:38
як добрі шо я вовремя чухнув з Земкадастра ф к добре шо вшитке бабло я забрав за цю земельку і увіз на Мадярщину і поклав в банк ОТР і прикупив собі паспорт "Модьороорсага",а лохи які типирка попалися і були подчиньооними у мене типирка най утвічавуть

НОВИНИ: Кримінал

10:48
/ 1
На Мукачівщині затримали 19-річного підозрюваного у зґвалтуванні 13-річної дівчинки
14:57
На Тячівщині затримали переправника з Рівненщини з "ухилянтом" із Хмельниччини
22:39
/ 4
Апеляційний суд скасував виправдання суддею Софілканич упійманого на хабарі голови Воловецької ОТГ Попелича
21:38
/ 3
Ужгородку, немовля якої померло від переохолодження викинутим в пакеті на вулицю, засудили на 2 роки "умовно"
19:32
Апеляційний суд залишив без зміни "запобіжку" шахраєві, що видурив $10,5 тис. у дружини полоненого військового
17:45
/ 11
На Закарпатті викрили ОЗУ наркоторговців, що "заробляло" на метамфетаміні мільйони
16:08
/ 1
Брата засудженого вбивці прикордонника Березенського затримали на спробі за $2300 переправити "ухилянта" до Румунії
11:58
/ 4
У закарпатки, що їхала до угорщини, на кордоні вилучили нагрудний знак, медальйон Австро-Угорської імперії та інші раритетні предмети
10:56
/ 12
Ужгородець вдома задушив 23-річну дівчину з Київщини, з якою познайомився в Інтернеті
21:07
Закарпатські переправники за $5000 проклали "ухилянтам" в онлайн-карті маршрут до Словаччини
13:49
На Мукачівщині обрали "запобіжки" двом чоловікам, у яких знайшли гранати, пістолет та набої
13:41
/ 1
В Ужгороді зловмисник з Сюрте на проспекті вночі пограбував чоловіка з Худльова
13:11
/ 2
У Чопі чоловік з пістолетом вимагав у магазині безкоштовної випивки
12:59
Зрадника-прикордонника Сирового, який понад рік служив на Закарпатті та втік до росії, заочно судитимуть
10:59
/ 1
Закарпатця, що ухилився від мобілізації, покарали трьома роками тюрми
10:56
/ 2
Четверо поляків на квадроциклах "заблукали" через кордон з угорщини на Закарпаття
21:30
У Горінчові на Хустщині у зіткненні з вантажівкою загинув мотоцикліст, його пасажирку госпіталізували
17:00
/ 9
ВРП відкрила щодо голови Закапатського апеляційного суду Г.Фазикош справу про порушення вимог несумісності
22:34
У Нижньому Солотвині на Ужгородщині підприємцеві незаконно передали в оренду ділянку зі ставком
23:14
/ 11
У корупційній справі депутата від ОПЗЖ Маєрчика "недоброчесну" голову апеляційного суду Фазикош (само)відвели і призначили її "протеже" Бисагу
18:35
/ 1
В Ужгороді грабіжниця штовхнула та відібрала в жінки сумку
18:04
/ 1
П'яти "ухилянтам", які намагалися виїхати в Румунію як "червонохрестівці", повідомили про підозру
11:01
/ 1
Справу про підрив гранат депутатом Батрином на сесії Керецьківської сільради передали до суду. Корумпованого голову Мушку досі не судять
21:42
/ 1
Детективи БЕБ вилучили в двох ужгородців 3000 контрафактних електронних сигарет на 2,5 млн грн
19:48
/ 3
Наркоторговцеві з Рахова присудили понад 7 років тюрми з конфіскацією майна
» Всі новини