Велика Китайська стіна виникла перед Європою на закарпатському рубежі. Чи зможе її зруйнувати Тимошенко?

Закарпатська влада уславилася у віках чванькуватістю, бюрократизмом і вірнопідданим служінням "верхам", не вдаючись у розуміння позитивності чи негативності їх для рідного народу. Представники закарпатської влади завжди виходили з народу і не поверталися в нього навіть під конвоєм. "Велич" їх розвинулася від гіпертрофованого власного "его", зневаги до Бога в своїй душі, яка від того вмирала.

Велика Китайська стіна виникла перед Європою на закарпатському рубежі. Чи зможе її зруйнувати Тимошенко?

Тілесні оболонки без духу і сприяли розвитку в подібних собі істотах зневаги до високих людських чеснот — безкорисності, любові до ближніх, віддавання замість неухильного забирання в свою кишеню та черево. Через те з любов’ю в Закарпатті майже нікого з власть імущих у колишні роки не згадують: вони, як тіні, прийшли, так і пішли на свою "духовну" територію — в царство тіней.

Ці твердження оживають на прикладі простого чоловіка з села Кам’яниця в Ужгородському районі Закарпаття Івана Чубірки. Він зрозумів Бога через... партію. Комуністичну. Він бачив змалку її ліпших представників, перебуваючи у "ролі" дитини звичайних утримувачів колишньої номенклатурної дачі генерального секретаря Микити Хрущова. Чванливість, бюрократизм, улесливе загравання з вищими за себе ростом зароджувалися вже тоді. При Україні від прагнення до максимальної захищеності від інших людей, від утрати страху перед Богом ці якості розвинулися до страхітливих розмірів. На Заході просто вжахнулися, що невелика купка вихідців із свого народу завзято гнобить свій же народ, набиваючи собі черево новими і новими делікатесами, заправками, супермаркетами, стайнями і ресторанами. Це посприяло об’єднанню багатьох конфесій для... порятунку нашого ж — українського!!!  — народу. Створилася гуманітарна місія "Ісайя-58", яку очолив Мартін Колч (Німеччина), для допомоги страждущим, які виникли через різке розшарування в українському суспільстві через зраду Бога в собі, фактичному вбивству Його меркантильними запитами, заміною істинного служіння Богу пишними ритуалами, показним поклонінням різним ідолам і зображенням замість шанування Святого Духа. Адже останнє і створює на Землі сильні нації, а не банди згуртованих жлобів.

"Ісайя-58" вела свою діяльність щодо допомоги дітям з бідних сімей, пристарілим та інших категоріям накселення, котрі потребували цього, через І.Чубірку, який очолює Закарпатський обласний благодійний фонд "Рідні простори". Він виявився фігурою просто незрозумілою для куцої свідомості обласної влади, бо вів  свою роботу в недоступному для неї режимі — безкорисного служіння людям. Він постійно ходить у бідному вбранні, часто пахне коровою, молоком якої по-біблійному харчується, принципово не бажаючи від Бога кілька пудів щомісячного шашлику зі злачних місць. На нього навіть примудрилися відкрити кримінальну справу за якісь "крадіжки". Вони лопнули, як мильні бульбашки. Але ці факти безглуздого придушення особи диявольським оточенням в особі несамовитої влади робить цього чоловіка в багатьох відношеннях святим. Тому й національні закони цілком на його боці. Він подав позов на Закарпатську обласну державну адміністрацію. За те, що його безпідставно, через звичайну бісівську неприязнь до духовних високоморальних людей, виключили разом із Закарпатським обласним благодійним фондом "Рідні простори" з Єдиного реєстру отримувачів гуманітарної допомоги. На жаль, без видимих результатів поки що протягом декількох місяців відділ примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби пробує заставити Закарпатську обласну державну адміністрацію виконати законне рішення господарського суду Закарпатської області на користь І.Чубірки і його "Рідних просторів". Через це з Німеччини не можуть надійти до Нового року і Різдвяних свят бідним дітям і малоімущим десять каміонів гуманітраних вантажів, які надаються нам зовсім безкоштовно.

Чи проб’є стіну цього закарпатського бездумства новий прем’єр Ю.Тимошенко? Чи зможе хоч вона, якщо це не під силу губернатору Олегу Гаваші через особисті новорічні турботи, зобов’язати вельможну Закарпатську обласну державну адміністрацію відізвати з Комісії з питань гумангітарної допомоги при Кабінеті Міністрів України звернення із вимогою про виключення Закарпатського обласного благодійного фонду "Рідні простори" з Єдиного реєстру отримувачів гуманітарної допомоги?

Голова Комісії з питань гуманітарної допомоги при Закарпатській ОДА Іван Качур, секретар  — Жанна Пиндяр. Вони — стражі честі мундира Закарпатської облдержадміністрації, яка спорудила велику китайську стіну перед доброзичливим потоком гуманітарної допомоги із Заходу, чим по-злодійському рубає задекларований на вищому рівні зв’язок із Європою.

Через це прості закарпатці хочуть просити влаштувати повсюди в Європі масові молебни, з активним висвітленням у засобах масової інформації, за духовне падіння закарпатської влади, яка так віддалилася від народу, що аж не віриться.

Назрів, думається, і хрестовий похід європейців на наші терени. Якщо нашим свящиникам це не під силу, то представники духовної Європи мають допомогти ініціювати всенародні молебни біля пишних осель тих представників влади, які забули про свою душу на користь власного благополуччя.

Василь Зубач, Ужгород
29 грудня 2007р.

Теги:

Коментарі

НОВИНИ: Соціо

15:47
/ 6
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
23:02
Україна та угорщина погодили відкриття нового ПП "Велика Паладь – Надьгодош" для легкового транспорту
22:29
У Великих Лучках попрощаються з полеглим Героєм Юрієм Лущаєм, що переїхав з Краматорська і поліг на Донеччині
21:54
У Великолучківській громаді встелили квітами останню дорогу Героя Віктора Микити з Кайданова
20:22
ФОТОФАКТ. До прийдешнього Великодня закарпатський кондитер Штефаньо створив нову велику шоколадну писанку
15:47
/ 1
Через фальшивий обліковий запис Instagram невідомі заблокували фейсбук екологині, що пише про ризики будівництва вітряків у Карпатах
14:15
За минулий тиждень в Ужгороді з'явилися на світ 53 малюків, у Мукачеві – 39
» Всі новини