У Великому Бичкові на Рахівщині зять у запалі сварки підпалив будинок тещі (ФОТО)

Співробітники Рахівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за фактом підпалу будинку в селі Великий Бичків.

У Великому Бичкові на Рахівщині зять у запалі сварки підпалив будинок тещі (ФОТО)

Учора, 4 травня, на службу «102» надійшло повідомлення від мешканки села Великий Бичків Рахівського району, яка розповіла що її зять погрожує їй побиттям та запалив у хаті багаття.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 47-річний чоловік посварився зі своєю тещею, з якою проживають разом, та підпалив газовий балон прямо у будинку. Після того, як зайнялося внутрішнє оздоблення кімнати, палій втік.

Співробітники Рахівського відділення поліції оперативно розшукали підозрюваного та затримали його в порядку ст. 208 КПК України. Чоловіка поміщено в ізолятор тимчасового тримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ, тобто умисне пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

05 травня 2017р.

Теги: будинок, підпал, зять, теща

Коментарі

Марина 2017-11-27 / 16:44:55

Бужукей 2017-07-22 / 03:21:18


Четаю туй туй херню про Юру вам нестидно посадилестего в тюрму тай облеваете го грязю робете інтріги щоб немуг видяти жону тай дітий таке як би ви ***** святі нацой земли а ми всі грішнеки рас подевітса за собов песатілі ***ви жиете тай боетеся всю жизнь лиш за себе *****боли там нее аш така вилика біда палас тай діван і що там згоріло та мелоч а ви ***** кочегари май страшні всюди де видете що біда накаляете іще май бульш бо вам всьо равно що ви би лиш проявляли себе мусорам лиш бі закрити а ави помагаете мусорских неко не уважае того ваше мненія всігда негативне дайте Юріной сімї покуй най ся помирят тай порозуміют бо лиш они насправді знают як ім типирь я лиш одно іще укажу тим ко туй всяку грязь пише от тюрми тай суми неко не застрахован


До Світлани 2017-05-11 / 00:00:54
Золоті слова. Цілком згідна з тобою. Нехай ті люди краще своїм життям займаються. А не підло обговорюють, не знаючи істини. Бо і самі не застраховані від такого.

Світлана 2017-05-10 / 23:35:48
Люди, люди... Невже так цікаво поговорити про чуже життя?Обговорити інших? Знаю Юру років 20, але і то не беруся судити - що в них там в сім'ї, хто і що, і чому так сталося, чому так поступив, хто в чому винен чи ні. Це їхня справа, і ніхто, хто з ними не жив і не знає все, що відбувалося, не може знати і давати адекватну об'єктивну оцінку тому, що сталося. Можна підтримати чи засудити, але поливати брудом - то низько й негідно, так ведуть себе лише жалюгідні гієни, і то лише поза очі, бо в очі прямо ніколи не вистачить сміливості щось сказати. В очі гієни то й йому посміхаються, напевно... Будьте людьми. Не говоріть, про що не знаєте, не стверджуйте, в чому не впевнені, не судіть інших, бо, впевнена, ви самі далеко не досконалі.

Настя 2017-05-09 / 20:19:04
ти ся мало шось забула, ун аж сидів у тюрмі та тебе повністю забезпечував,чи ти не помниш за чії гроші ти братови свадьбу зробила, Тай хто ти в хаті ремонти поробив а то жилабис як **бичіха в ізбушці** перестань херньов страждати,і бріхі пускати що ти зуби убив, та якщо ти і убив ун їх поклав.. думай головов добре кому як не тобі знати свого чоловіка, свого люблячого чоловіка... Як би не ти Юр мав би щастя з другов...

&&&&& 2017-05-09 / 19:12:03
Ganba yze za sum nabljudaty))) jak sa káže jak dryhux sydutu tá vy syddi,a jak sebe tá advokaty

&&&&& 2017-05-09 / 19:09:31
Super hity htos napusav pravdy

Олінка 2017-05-09 / 18:55:33
Слухай Ольо,перестань ся позорити писати через сусіду, всі і так знают що то ти... Юр нормальний чел,моя порада тобі забери заяву пади на коліна і проси пробачення може і пробачит тобі тут зраду яку ти зробила, не чуди....

Васька до Яніни 2017-05-09 / 18:13:35
Під чужим імя трішки не гарно писати і за когось. Не вплутуйте посторонніх осіб. За чужим імя ховаються тільки боягузи.

Васька до Яніни 2017-05-09 / 17:03:27
Ну насмішила чи насмішив якось визначся))) а то пишеш то в жіночу роді то чоловічому. Ти якось визначся хто ти...а так почитаєш і починаєш думати, що від Юрчика голубим кольором пробиває)))

MARIKA 2017-05-09 / 10:30:15
VSI XTO POLUVAJE HRJAZJY JYRKA, ŽYRITSJA ZA SEBE, BO NICHTO NEZNAJE DOPEREDY.. KOHO ŠO V ŽUTTI ŽDE..

Яніна 2017-05-09 / 03:53:19
Помилки свої, я могла зробити в житті. А Юрчик був самим дорогим діамантом. І яке істинне лице. Я Лемен Яніна Михайлівна. Горжуся тим, шо, я у своєму житті мала такого ідеального любовника. І на даний час маю достойного чоловіка, якого люблю, та поважаю. Но, ні в якому случаї не дозволю ніяким ушливцям Юрчика обливати грязью. Ви, с початку про себе розкажіть, а то такі всі умні, нема кого й нахуй послати. І завідуйте мовчки, бо і мезинця його не стоїте. Аш Юрчик і затриманий, замість нього залишаюся я блатним главарем. Так, шо уважно на поворотах, не зїдьте з глузду. Бо божук у відпустку.

Братва 2017-05-09 / 00:20:59
Петро,7777,Дорога Н.Андель, не хвилюйтесь за чужих дітей, не потрібно пускати не правдиві плітки за Юру, буть-ласка дивітся за своіми дітьми і займайтесь іхнім воспитанням.

Др Яніни 2017-05-08 / 23:31:59
Ти перечитай спочатку те що написала, виправи свої помилки, а потім будеш вказувати другому на його. Дійсно психолог рідкісний, за дві ходки що був такий порядний та хоть якась користь з нього книжок начитався. Такий порядний, такий добрий, а в тюрмі 2 раза сидів за дорядність і за доброту. Це напевно новий закон прийняли в Україні. Тепер за доброту саджають. Так що завалила є...о і не дзявкай, дай Бог тобі такого чоловіка-психолога от тоді ми послухаємо як ти будеш говорити. Дай Бог ті гранити з тротилом і пістолетом, що знайшли під мостом та повісять на цього хворого хоч довше посидить і люди вздихнуть з полегшенням.

До Яніни 2017-05-08 / 22:34:05
Не суди інших по собі бо зовсім не пасує.
Не треба сюда тикати дітей бо я не думаю шо діти би шось писали
Будь ласка,не суй носа не в свої справи,якщо щось не подобається мовчи,і не розноси бріхні по селу,бо розкриється твоє істине лице,і всі Будь знати яка ти є пі***болка)))

Яніна 2017-05-08 / 16:50:25


Видно шо пише не каліграфічна дитина, які доросла бабуся диктує шо писати. Але у вашому тупому селянському досвіді, каліграфії "0".Не адекватні ви. Юрчик розумний, справедливий, досвідчений чоловік, таких відважних людей, заьишилися одиниці. І як на то пішло, шо ви говорите нібито він бив свою жінку, значить було за шо, жінці не треба було брихати чоловікові, за то і була бита. Бо він брехні не переносить, це я знаю з власного досвіду. А якшо вона йому п***зділа спокійно, значить ій любилося бути битуй. А за дочку брєд не несіть, він до неї і пальцем не доторкнувся. Сама та жіночка і винна, бо такому психологу та розумному чоловікові збрихати ні в якому разі не вийде. А за брехню треба відповідати. Так, шо так їй і треба.


До Олінки 2017-05-08 / 16:06:00
Не потрібно тут в чомусь звинувачувати маму,батько дійсно не адекватний і не важливо чи коли він напідпитку чи коли тверезий,вже не один раз були такі ситуації,погрози і т д. Я вважаю,що його могли затримати його ще за першої такої нагоди,але наша поліція сидить склавши руки, тому що я самі бояться такої як він людини) сусіди по вулиці йти спокійно не можуть,бо шарахаються того психа,який ніби то спокійний і хороший,але в будь яку секунду може стати навіженим. Тож не знаючи його як слід,не роби висновків)

Олінка 2017-05-08 / 09:06:31
Якщо психіка порушена то вже від давно...

Олінка 2017-05-08 / 09:02:37
Якщо вже дитина має стрес від прожитої ситуації то не лише через Юру ,але і через матір дитини тому що вона також хотіла покінчити життя самогубством наїлася всіляких таблеток так що швидка допомога забрала її,і це також сталося на очах в дітей...Також не треба писати , якщо у дитини порушена психіка та вже від давно)))

До Оліньки 2017-05-07 / 22:21:24
Як звідки такі пізнання?! Ти тупа чи сліпа, я уже скільки раз пишу що дитина на наших очах була в істереці і коли почула, що тато її шукає то залізна під стіл бо вона боїться тата..так то від такого люблячого тата дитина так плаче? Чому мої діти не плачуть від мого чоловіка? Чому сусідські діти не ховаються від батька під стіл до чужих людей? Дитина, яка немає страху ховатися не буде. Навіть якщо батько напідпитку, якщо дитина не була свідком неадекватної поведінки батька, і не відчула її на собі то вона пійде до тата практично в любій стадії опяніння бо вона не буде відчувати небезпечності. Так що не розказуйте " бред седой кобылы" про такого супер люблячого батька.

НОВИНИ: Кримінал

10:28
У Грушові на Тячівщині чоловік увірвався в будинок односельчанки та пограбував її
10:13
Мукачівець, після спільного відпочинку, побив свою колишню дружину до реанімації
18:35
У Полянській громаді безпідставно віднесли до земель сільськогосподарського призначення 92 га земель лісового фонду. Справа в суді
17:56
/ 5
У Великому Бичкові патрульний поліцейський на бусі смертельно травмував велосипедиста
17:25
/ 2
За службову недбалість під час ремонту лікарні в Перечині інженеру з технагляду повідомили про підозру
16:55
Ужгородець, який до смерті побив співмешканця матері, з яким пиячив, перебуватиме під вартою без права на заставу
19:01
/ 1
За сприяння поліції Закарпаття вилучено ввезеного з ЄС кокаїну на $250 тисяч
22:07
На Тячівщині затримали прикордонника за сприяння контрабанді сигарет
11:25
/ 2
"Схеми" детально розповіли про апартаменти родини очільника Антимонопольного комітету Кириленка в преміальному ЖК Residents Park в Ужгороді
22:31
Біля Мукачева "безправний" і п'яний водій тікав від патрульних та наїхав на поліцейське авто
18:11
У горах на Рахівщині виявили трьох виснажених втікачів до Румунії з Житомирщини
12:55
/ 1
У Міжгір'ї "на гарячому" затримали двох наркоторговців
12:47
/ 2
Свалявчанка на Lexus-і смертельно травмувала пенсіонера, що переходив вулицю
16:20
/ 2
У Виноградові посеред дня 33-річний раніше судимий чоловік поранив з "травмата" 28-річного містянина
10:46
/ 1
На Закарпатті по відео свідка водійку "Тесли" оштрафували за порушення на "зебрі"
21:54
/ 2
У Мукачеві 19-річна донька вбила ножем у шию свого 52-річного батька
21:13
На Закарпатті біля кордону з Румунією затримали двох псевдоволонтерів-"ухилянтів" та їх провідника
18:31
/ 2
Мукачівцеві, який готував до збуту 250 доз наркотиків, суд призначив домашній арешт
20:39
"Мерседес Спрінтер" неподалік села Карпати на Мукачівщині "перекинув" п'яний водій попутної "Шкоди Октавія"
20:19
/ 1
У Горонді на Мукачівщині 20-річний молодик сокирою вбив свого 24-річного односельця
18:19
/ 1
Підприємство з Дніпропетровщини через суд змусили відшкодувати 560 тис. грн завищеної ціни газу для опалення закладів освіти Мукачівщини
11:36
/ 3
Справу депутатів з Хуста і підрядника, які вкрали на ремонті опалення шкіл в Ужгороді 6,4 млн грн, передано до суду
10:55
В Ужгороді затримали організатора переправлення "ухилянтів" через кордон
17:20
У Мукачеві затримали жінку, яка намагалась вкрасти техніку в магазині
13:55
На Закарпатті судитимуть власника мережі магазинів за незаконний обіг електронних сигарет
» Всі новини