У Мукачеві розпочався гастрономічний фест "Огинь і мнясо" (ФОТО)

Уже традиційно на фесті представлені страви виготовлені на вогні:м’ясні та овочеві, закарпатське вино і крафтове пиво. Виробників крафтового пива на фесті сім, також працюють вісім будиночків, де продають смачні наїдки. Окрім того,  на гостей чекає концертна програма, розважальна програма для дорослих і дітей, пісні, танці, конкурси, вікторини, інформує Мукачівська міськрада.

Сьогодні фестиваль розпочався з вело-пікніка і змагання вело-школи "Лідер". Також проводився інтерактивний гастрономічний майстер-клас від шеф-кухаря. Вже завтра на фесті можна долучитися до 10-літнього ювілею клубу мукачівських байкерів, і  стати свідками  нового кулінарного рекорду – найбільша їстівна екібана - такий рекорд Закарпаття планують зареєструвати.

Фестиваль “Огинь і мнясо” триватиме у парку “Перемога” до 2 травня. 

Програма на завтра:

11:00 - 15:00 - святкування 10-річчя мукачівського байкер-клубу "7 легіон"

15:00 - 17:00 - святкова програма, вікторини і конкурси, майстер-класи

15:00 - виготовлення гастрономічного рекорду - майвеликий їстівний букет

17:00 - 19:00 - естрадна вокальна програма 

19:00 - 20:30 - святкова програма, вікторини і конкурси, майстер-класи

20:30 - 21:00 - виступ гурту "Анця"

21:00 - 21:45 - виступ гурту "Чаламада"

21:45 – фає-ршоу