Учасників і гостей привітав міський голова Ужгорода Богдан Андріїв, подякував організаторам і виноробам, виробникам іншої продукції, запросив усіх дегустувати вино і смаколики від рестораторів та виробників сиру, м’ясних виробів.
У старовинних підвалах «Совиного гнізда» розташувалися винороби не лише із Закарпаття, а і з Херсонщини. А ресторатори, виробники хенд-мейду, всіляких ласощів зустрічають гостей на території біля архітектурного комплексу. На другому поверсі Богольвару відвідувачів чекають лекції і презентації від виноробів.
Обов’язковою умовою участі для виноробів цього разу є представлення п’янких напоїв лише у скляних пляшках. Усі охочі можуть спробувати вина, представлені на фестивалі, особливою увагою користується біле і рожеве «сакурове вино».
Пішті 2017-04-21 / 19:04:51
Є в нас такі продвинуті масовики -затейніки. Голосували ж за цей маразм в т.ч.
Ужгородець 2017-04-21 / 18:48:45
І не забудьте написати, що вхід на фестиваль платний - 30 грн. Тобто, для того, щоб піти і придбати вино чи поласувати шашликом за свої ж гроші, потрібно заплатити за вхід. Цікаво, кому прийшла в голову прийшла така "розумна" ідея.