Упродовж вихідних на Закарпаття спіймали 8 п'яних водіїв, що кермували без документів та тікали від поліції

Вісім випадків керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння виявили за вихідні закарпатські поліцейські. На всіх правопорушників складено адмінпротоколи за ст.130 КУпАП, тобто керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння.

18 лютого зранку група реагування патрульної поліції Берегова зупинила на автодорозі між Береговом і селом Яноші автомобіль «Volkswagen Passat», який їхав з вимкненими фарами. 31-річний водій не мав документів на право керування, до того ж перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чоловіка освідчили в місцевій лікарні.

Другий випадок стався в селі Нижня Ремета Берегівського району. Там близько першої години ночі патрульні зупинили автомобіль ВАЗ-21013, який їхав лише з однією ввімкненою фарою. Поліція хотіла лише попередити водія, проте 37-річний водій намагався втекти з місця події. Його наздогнали й доставили до районної лікарні, де освідчили на стан алкогольного сп’яніння. Крім протоколу за водіння в нетверезому стані, поліція за даним фактом склала протокол за ст. 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції.

У суботу близько 20-ї години працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення поліції зупинили на автодорозі в селі Кольчино водія мопеда. 25-річний житель смт.Чинадієво їхав без захисного шолома. Чоловік не мав документів, які б давали право керувати транспортним засобом та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водія освідчили в Мукачівській ЦРЛ, де виявили в нього 0,78 проміле алкоголю.

Двоє нетверезих водіїв попалися у неділю вночі хустським патрульним. Близько опівночі в селі Горінчево правоохоронці зупинили для перевірки автомобіль «Fiat Doblo». 21-річний водій, житель цього села, їхав на дальному світлі фар, створюючи аварійну ситуацію на дорозі. Під час перевірки документів правоохоронці помітили у водія явні ознаки алкогольного сп’яніння. Алкотестер засвідчив у крові водія 0,8 проміле алкоголю.

Другий нетверезий водій на Хустщині попався близько другої години ночі в селі Копашнево Хустського району. Як і в попередньому випадку, на автомобілі ВАЗ-2112 горіли під час руху фари дального світла. За кермом машини перебував у нетверезому стані 29-річний житель с.Копашнева. Правопорушника освідчили в Хустській лікарні, де виявили в нього 2,9 проміле алкоголю.

Іршавські патрульні зупинили вночі 19 лютого в с.Довге для перевірки джип «Кіа» без фар ближнього світла, за кермом якого перебував 28-річний місцевий житель. Водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але пройти освідчення відмовився.

Наряд групи реагування патрульної поліції смт.Дубове зупинив близько 3-ї години ночі 20 лютого в с.Нересниця Тячівського району автомобіль ВАЗ-21010, який здійснював маневри, небезпечні для інших учасників дорожного руху. За кермом автомобіля перебував 24-річний житель Дубового, він був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його доставили до медзакладу, де  виявили в  нього 2,58 проміле алкоголю, про що було складено відповідний адмінпротокол. Крім цього у водія був прострочений страховий поліс, тому поліція склала ще протокол за ст. 126 Кодексу України про адміністративні правопорушення, тобто керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки.

Остаточні рішення по цих справах прийматиме суд, куди поліція скерувала складені адмінпротоколи на водіїв, повыдомляють у відділы комунікації поліції Закарпатської області.

20 лютого 2017р.

Теги: водії, документи

НОВИНИ: Соціо

22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
» Всі новини