Чого тільки не пропонують нині у "Совиному гнізді" відвідувачам: звісно ж, молоде вино, вже вистояне вино, наливки, настоянки, лікери, глінтвейн. Закусити усе це можна сирами, ковбасами, медовою продукцією, які продаються тут же.
Винороби цьогоріч щедрі, усім, хто до них підходить, пропонують спробувати будь-що зі своїх напоїв. Навіть почула, як один турист, проходячи підвалами, сказав, що коли його хоч за одним столиком ще чимось пригостять, доведеться дружині його виносити. Між тим, самі винороби скаржаться, що відвідувачі багато дегустують, але досить мало купують. Наприклад, одна з продавчинь вина розповіла, що привезла до Ужгорода на продаж 200 літрів вина, та за сьогодні поки продала лише 20-30 літрів.
На виході з підвалів, у сквері Героїв Майдану, теж людно. Там розташовані кілька десятків наметів з різним наїдками, напоями та сувенірною продукцією. Причому людей зосереджено, здається, куди більше, ніж у самих підвалах. Працює у сквері і намет "Руху підтримки закарпатських військових".
Унгвар 2016-11-20 / 18:24:11
Всі критичні коменти з Мукачева. Жаба їх давить.
Ага 2016-11-20 / 12:53:17
Слухайте ,ви всі ,ТААкііі експерти.
І вино ни вино , і шашлики "завоняли".
Покажіть як треба ,вино робити , шашлики жарити шоб не " воняло".
Єдине шо , думаю не варта було "закриватися" , в "Гнізді" , бо де шо вийшло дійство "камерним" і дещо рафінованим .
Позор 2016-11-20 / 12:45:34
Позор. Нажаль звичайний для Ужгорода "фестиваль" шашличників, що воняють на все місто і утилізують затухше мяско, ну а про вінчус мовчимо, вина в Закарпатті НЕМАЄ.
Бийці 2016-11-20 / 07:28:23
Вино з води й порошка по мадярській технологіі заполонило Закарпаття . вино лем у бочки налилося а удкриватися буде перед новим роком придурки з меріі як і ваш мер Боддя
2018-тий 2016-11-19 / 23:16:26
Продають порошкове вино по 80-90 грн (!!!) за літр. Йой, чом нико не купляє? Яке там божоле - лохотрон, плюс треба оправдати затрати на ремонт перед євроінвесторами.