На Донбасі у війні з російсько-терористичними військами загинув Василь Варга з Ужгорода

Про чергову страшну втрату повідомляють закарпатські волонтери.

На Донбасі у війні з російсько-терористичними військами загинув Василь Варга з Ужгорода

За інформацією координатора Руху підтримки закарпатських військових Галини Ярцевої, яка й повідомила накороотко про загибель військовослужбовця, Василь Варга 1984 року народження служив у 53-ій бригаді, був призваний ужгородським військкоматом.

"Уже точно відомо, що хлопець з Ужгорода", - уточнила Галина Ярцева.

21 червня 2016р.

Теги: Василь Варга, загибель, Донбас, війна

Коментарі

... 2016-06-22 / 09:30:24
Прошу вибачення у рідних і близьких Героя. Царство Небесне Його душі. Але ж вони хочуть його ще раз вбити своєю демагогією. Смерті Героїв не бувають даремними. І ця смерть повинна окрім суму і жалю, будити в нас громадянські подчуття і вороги повинні це знати, що з кожною жертвою на цій страшній і не нами розпочатій війні ми робимося сильнішими і рішучішими. Тоді війни не стане, тоді вони заберуться з нашої землі.

Юля 2016-06-22 / 00:35:00
Ваську ми тебе любимо нехай земля тобі буде пухом.нам тебе нехватає ти вже мав бути тут за контрактом чому так?

Таня 2016-06-21 / 18:28:35
Загинув молодий хлопчина, а ви паскуди ніяк не можете заспокоїтись і воюєте біля гаджетів! Кожного з вас хоч на один день відправити на Донбас, тоді б ви швиденько по закривали свої роти! Включіть нарешті свої мізки і подумайте під якими статтями пишете коментарі!!!! Слава Герою! Хай земля йому буде пухом.

пенсіонер 2016-06-21 / 16:19:30
Цікава історія.
Одні сидять удобненько на диванчиках перед компютерами, і вчать нас як патріотично любити Україну. Якщо порахувати таких героїв, то росіян можна було б шапками закидати. І всі стратеги, теоретики. Всі знають як треба, знають хто ворог, хто русин, хто мадяр, хто сепаратист, хто злодій, хто хабарник. А коли вийти на вулицю перед владними кабінетами, то виходить з два десятки, або мізками поїхавших псевдоактивістів, або люмпенів за копійки. Щось я не бачив на ужгородських майданах Степанів Круків, Форестерів, Учасників, та інших без ніків. Зате на сайтах такі баталії, такі повчання, такий патріотизм. Правда ті кому ви грозите, плювати на вас хотіли, так що ведете переписку між собою.
Є інші, котрі готові продатися хоть мадярам, хоть румунам, хоть руським. Лиш би їм заплатили, роботу дали, їм до одного місця патріотизм, націоналізм, лиш би черево повне. Такі собі псевдопацифісти з повними шлунками. Але і ті і інші як два чоботи пара.
Лиш одиниці щиро вболівають за державу, волонтерствують, готові знову до змін, практично не коментують на сайтах, бо не мають коли і розуміють що це марна справа. Правда і ці зневірилися, бо їх зрадили ті перші двоє.

пенсіонеру 2016-06-21 / 14:46:35


Твоя правда завжди у тебе в гузици. Лиш тепер улізла, бо на Україну можна безпечно все вішати, ще нікому українці гарної пи***ди не дали, от ви й правдикуєте. А де ви, суки, були коли регіонали, а перед ними есдепуошники оцю кашу заварювали? На заробітках у росії? Чи мадярам исьте гузно лизали? Герої у вонячих носках заробітчанських, бидло, яке ніяк людьми не стане і іншим не дає.


пенсіонер 2016-06-21 / 13:19:04
Во блін, уже й уповісти не мож, що керують нами злодії та проходимці. Вже написати не мож, що мобілізовують лише тих, хто не може відкупитися.
Та для чого тоді воюють наші хлопці закарпатці, щоб нас неукраїнцями називали та обіццяли писки бити.
Та набийте вже раз писки тим, хто на цій войні мілліони заробляє, кому вигідна ця війна. Кому вигідно щоб воїни гнили в окопах, та гинули по один-два щодня. А тоді прийдете всіх інших на гузицю сажати, тоже ми Кротони компютерні, уже правду не мож уповісти, бо нараз тя родичем Путіна зроблять.

форестер 2016-06-21 / 12:38:17
Полізли в коменти кремлівські інтернет-заробітчани, що за москальські гроші ненавидять Україну і роблять все, аби посіяти зневіру.

Ми зі "своїми" "таваріщами" при владі якось без вас, поганото, розберемося. Затчіть писки і сидіть тихо. Бо, коли прийдемо в гості до влади, то зразу після неї і до вас заглянемо. Бо зараз лише завдяки нинішнім неукраїнським паскудам при владі ви і можете писки відкривати. Бо патріоти при владі швидко би вас на гузиці посадили. І посадять.

Степан Крук на попередній коментар 2016-06-21 / 12:24:47
На цьому посту я з тобою сперечатися не буду - май совість та повагу до сімї загиблого! Але зауважу, що написв ти це не від великого розуму.

Для Крука 2016-06-21 / 12:18:49
Щефане, не вішай людям політичну лапшу на вуха, навіть якщо за це тобі й платять. До твоїх слів я ще цілу лекцію про патріотизм можу прочитати. Мова про інше. Якщо протистояти підлому ворогу, то повинні це робити всі. Одні офшори створюють, інші двохрічне бабло накрадене не можуть розділити, а у простих бідняків синів на війну забирають для того щоб... і тут місце для твоєї агітації. До агітматеріалу добав ще й те а чим же будуть дома займатись ті що випадково виживуть, на яких залучених інвестиціях та створених робочих місцях робити муть? Якщо воювати то всім, до речі з духу твоїх висловлювань видно що ти Сталіна ненавидиш, може й правду маєш, він анексував наше рідне Закарпаття, з перевалів кордон з Європою на Тису переніс. Але на відміну від деяких... його сини воювали, навіть в полон попадали. А наші чекають чергового траншу МВФ, щоб між собою розділити. Обясни мені яка користь з того траншу матиме родина загиблого? А Герою світла пам"ять, він невинуватий що цйого воєнкомат із дому забрав.

Степан Крук 2016-06-21 / 11:38:17
Вічна память Герою! Дуже боляче кожного разу, коли читаю такі повідомлення. Але Василь віддав своє життя не марно! Тільки зараз,через чверть століття, зароджується справжня, а не примарна Незалежність України. Незалежність, коли вже ніколи русо-азіати, не зможуть диктувати нам свою волю,не зможуть обкрадати наші національні активи, визначати нашу зовнішню і внутрішню політику. Василь загинув, щоб протистояти підлому ворогу, боронячи наші сімї, наш спокійний сон. Він загинув, щоб ми могли в мирі виховувати своїх дітей і внуків, щоб над нашим благословенним Закарпаттям ніколи не літали металеві стервятники, як це відбувається в Сірії. Василь не ховався від призову за кордоном, а гідно виконав свою громадянську місію. Мої щирі співчуття близьким та рідним Героя. А наш громадянський обовязок зміцнювати нашу державність, боротися з політичними проститутками та огидними слимаками, котрі в угоду агресору розповсюджують шкідливі та хибні "думки". Будьмо гідними наших Героїв!!!

RL. 2016-06-21 / 11:32:44
повністю згідний з попереднім коментарем
Василь помер за бізнес нашої свиноти яка засідає Верховній Раді і називають себе депутатами\президентами\міністрами

така правда

.... 2016-06-21 / 11:21:54
мабуть, чужої завжди замало....своєї б..!

Патріот 2016-06-21 / 11:01:31
Звертаюсь до прозахідних грандоїдів, за що ця молода людина померла? Тільки не лякайте що Путін в мою хату в Ужгороді прийде. За що? За чиїсь офшори й злидні і бідність родичів і близьких? Одночасно, під Київський браварний марш лесбіянок і геїв - похорони в Перечині та Хусті, перед тим у Виноградові та Берегові, зараз в Ужгороді. Два роки тому назад нам брехали, голосуйте так щоб другого туру не було і війна за два місяці закінчиться. Коли вже напєтесь тієї крові, людської?

НОВИНИ: Надзвичайні ситуації

11:29
По дорозі між Сімером і Ворочовом Перечинської громади згорів Mercedes, що їхав на ремонт (РОЗШИРЕНО)
11:01
У середу у Ясіні на Рахівщині горіла "дев'ятка", а у Ворочові на Ужгородщині – Mercedes
10:43
На пожежі в Нижніх Воротах на Мукачівщині отримала опіки власниця будинку
10:34
Уночі в Чопській міській лікарні вигоріла надвірна споруда
11:37
У Буштині, поки власники спали, загорілася надвірна споруда з 2 тоннами сіна
16:57
У Синевирі на Хустщині вигорів мансардний поверх дерев'яного будинку
10:58
На Ужгородщині бобри норами пошкодили дамбу Латориці
11:22
У Буштині вогонь з підпаленого сухостою ледь не перекинувся на житлові будинки
11:09
В Ужгороді через саморобну піч горіла споруда, пристосована під житло
10:48
У пожежі в літній кухні у Вишкові загинув 68-річний чоловік
11:08
Спалюючи сміття на кладовищі, ужгородець спалив розташовану поруч надвірну споруду з сіном
21:56
Неподалік села Карпати внаслідок ДТП перекинувся Mercedes Sprinter
11:52
/ 2
Біля Горінчова на Хустщині Skoda вилетіла в кювет і перекинулася. Водій загинув, пасажирка травмована
10:26
У Синевирській Поляні горіла дровітня, від вогню довелося рятувати два будинки поруч
11:17
У Руському Полі на Тячівщині гасили пожежу в надвірній споруді
10:56
В Ужгороді горіло в місці "щільної забудови" на Гранітній
15:47
/ 1
43-річний житель Рахова з необережності впав з моста у річку і загинув (РОЗШИРЕНО)
14:15
/ 1
На Закарпатті в Тисі виявили тіло 22-го потопельника-"ухилянта" – 33-річного харків’янина
12:36
/ 13
Закарпатський ОТЦК: "ухилянт-суїцидник" Хабаров лише незначно "подряпав" руки, подряпини на обличчі "симулював", а при ньому знайшли транквілізатор
11:22
У Рахові вночі на неділю чоловік впав у Тису і втопився
10:47
В Ужгороді горіла квартира багатоповерхівки
13:41
У Руській Мокрій на Тячівщині Ford злетів у річку, загинули водій та пасажир
11:36
У Текові Королівської громади врятували будинок, в якому загорівся дах
10:45
У Кричові Буштинської громади донька, випадково проходячи повз, врятувала свою 77-річну матір з пожежі
00:02
/ 1
У Неліпині Мукачівського району Volkswagen на швидкості проломив стіну і влетів у будинок
» Всі новини