Журналіст Москалю: Імпотенція влади і дорожників, не здатних впорядкувати дороги, шкодять туризму більше, ніж сотня сутичок з ПС (ФОТО)

На відрізку дороги Рахів-Ясіня, якою їздять відпочивати на Драгобрат та Буковель, і яка сполучає Закарпатську область із Івано-Франківською, лише сьогодні трапилося кілька ДТП. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук розповідає журналіст, власкор "Нового каналу" на Закарпатті Віталій Глагола.

Журналіст Москалю: Імпотенція влади і дорожників, не здатних впорядкувати дороги, шкодять туризму більше, ніж сотня сутичок з ПС (ФОТО)

"Отже, неділя і на годиннику 17:00. Я їду з друзями на Буковель вчитись кататись на лижах. Трохи засмучений розповідями товаришів про те, як на гірськолижних трасах у Карпатах хтось зламав те, хтось інше. А дехто взагалі мало не вбився. Та сам думаю про те, що їдучи цією дорогою вбитись у мене шансів на порядок більше ніж на найстрімкішій трасі гірськолижного курорту, - розповідає В.Глагола. - Ця дорога несе небезпеку... 2-3 сантиметровий шар льоду на дорозі в післяобідню пору ніхто навіть і не думав посипати. Неділя ж бо? Але погода не спить... Усього за 20 кілометрів я побачив кілька ДТП. Ось цього австрійця на Пежо просто знесло з легенько присипаного снігом льоду на дорозі. Він вже наврядчи колись захоче приїхати у наш край згадуючи свої "пригоди". Та й друзям-європейцям не рекомендуватиме. За час усієї подорожі я не побачив жодної посипальної машини, а натомість в око втрапляли покриті льодом та засипані вкатаним снігом дороги... Водії їдуть і думають не про те, як відпочити на курорті, а про те, щоб не стати наступним у канаві".

"Шановний пане Москаль, ви як очільник Закарпатської ОДА не раз заявляли про те, що сутички із Правим Сектором на Закарпатті негативно впливають на імідж краю і тому ми втрачаємо туристів, що їдуть відпочивати на наші гірськолижні курорти. Та отака імпотенція місцевої влади і дорожніх служб, що не можуть побороти сніг та лід на одній з основних доріг краю несе у собі більше негативу та шкодить туризму більше аніж сотня будь-яких резонансних сутичок", - звертається журналіст до "губернатора" Закарпаття.

24 січня 2016р.

Теги: Драгобрат, Буковель, туризм

Коментарі

Ксения 2016-01-25 / 17:57:27
Такая же ситуация случилась у меня в субботу 23 января. Дорогой в Ужгород (в селе Широкое)так занесло из-за льда на дороге,что осталась без переднего бампера,только в одном повезло,что встречных машин не было . Не знаю,куда смотрят дорожные службы ,но явно не на наши дороги.

Cтепан Крук 2016-01-25 / 11:05:31
На додаток для тих, хто не розуміє, що Москаль є абсолютним нулем в сфері державного управління, бездєльником і політичним інтриганом. Звертаюся до простих і не дуже простих Марій, котрі дальше свого носа нічого не бачать! Дозволю собі навести два приклади абсолютно бездіяльності Москаля. Факт перший. Склалася абсолютна недолуга ситуація в країні, коли кабмін та ВР "забули", або зумисно вирішили не фінансувати цілу бюджетну галузь - систему професійно-технічно освіти. Для тих Марій, котрі в окулярах пояснюю. Система ПТУ - це складна структура із своїми навчальними класами, навчальним виробництвом, промисловою та сільськогосподарською технікою. Тут не навчаються діти мажорів і ніколи не навчалися.Тут навчаються та здобувають робітничі спеціальності діти простих тружеників. Тому, за всю історію цих закладів приділялося велике значення харчуванню "петушників", забезпечення їх житлом. Для нормального функціонування ПТУ потрібна електроенергія для навчально-виробничих верстатів та станків,бензин для тракторів та інших механізмів. Одним словом - без фінансування галузь зникне. Одна з політичних сил в області звернулася до обласної Ради про термінове скликання сесії облради для вирішення питання фінансування ПТУ, мер Мукачева не тільки закликав владу вирішити цю проблему, але й висловив готовність з міського бюджету профінансувати заклади ПТУ при умові гарантій державних субсидій. А що Москаль? Абсолютно - нуль!Тільки в його компетенції звернутися в Кабінет Міністрів та вимагати фінансування.Він це тзробив? Де результат? Факт другий. Мене дивує, що цей "обласний завгосп" впритул не хоче помічати іншу проблему. В Україні бушує небезпечний штам грипу від котрого в країні вже пять десятків смертей. Я далекий від того, щоб піднімати паніку, масово шити марлеві повязки і займатися іншою непотрібною дурью.... Але скликати нараду, перевірити наявність антибіотиків, протигрипозних, жаропонижуючих препаратів в лікувальних закладах конче потрібно. Потрібно з огляду на те, що в 2016 році видатки на охорону здоровя скоротилися на 1 мільярд гривень і в лікарнях дефіцит медпрепаратів. На управління охорони здоровя сподіватися не варто - Москаль диктує в краї: є поліомієліт чи нема, є грип чи нема! Як кажуть, поки грім не шарахне... Питання: чим Москаль взагалі займається в області, окрім політичних інтриг?

Степан Крук 2016-01-25 / 09:23:14
Москаль - державний клерк, мененджер! Іншими словами - завгосп. Тому на ньому повна відповідальність за розвиток інфраструктури, ремонт доріг і майбутнє туризму. Натомість, він займається політиканством і дешевим піаром. Громадськість повинна щодня тикати його носом в ці проблеми, на розбиті дороги, неремонтовані роками медичні заклади і школи, на відсутність вуличного освітлення, тощо. Водночас громадськість повинна бити по цьому носу, коли завгосп втручається в природні політичні процеси, стравлює окремі партійні та громадські організації між собою, втручається у виборчий процес та правосуддя.

Гуцул 2016-01-25 / 07:04:34
Нічого не буде куратором Рахівщини є Мішо Бойчук начальник Даїшників і депутат облради, він Кум із Губернатором Геною тому буде тишина повна

об'єктивка 2016-01-24 / 23:16:40
Я й не кажу, що Москаль кращий, він - гірший. Бо мова йде не про якість доріг, а про те, що при Москалю їх навіть не посипають.

Цей маразматико-піарщик тільки говорить про туризм. А насправді нищить його своїми войнушками з ПС і повною безгосподарністю в пік туристичного сезону, коли нарешті випав сніг і на наші курорти приїхали туристи.

Михайло 2016-01-24 / 23:02:25
"об'єктивка", випустіть пар і відкрийте очі, які дороги? доріг як не було так і нема,... Москаль точно такий як і всі його попередники, нічим не кращий...

Ужгородець 2016-01-24 / 22:19:41
Про що ви говорите, сись моцкаль на зароботках в Закарпатті , все що має утпоавляє в Румунію . Там свій бізнес готельний, ресторани, дочка керує з паспортом громадянки Канади.
Так що лохи цюлбйтего в гузицю.

об'єктивка 2016-01-24 / 21:34:56
Якщо не помиляюся, при попередниках (крім Лунченка) податок на ремонт і обслуговування доріг не стягувався.
По-друге, жоден з попередніх губернаторів не хизувався прямим виходом на президента (навіть вночі, за зізнанням самого Порошенка) і не користувався такою безвідмовною підтримкою.
Зрештою, ніхто з них не піарився стільки перед камерами і не розказував, який він потрібний Закарпаттю.
Ну і дороги при всіх попередниках були кращими, ніж при Москалеві. Який, до того ж, два дні тому хизувався поїздкою на Драгобрат.

Михайло 2016-01-24 / 21:04:36
Не було краще і при Різаку чи Гаваші,... Ледиді чи Лунченку, а ні при Губалю,...

Вуйко Юзьо 2016-01-24 / 21:00:03
До просто Марія: скільки зараз коштують роботи поремонту бампера, покрасці, рихтовці? людина заплатила податки і хоче їхати доброю дорогою, навіть той іноземець, купив у нас бензин - заплатив за дорогу, якої місцями нема, а місцями не посипана. Його, вважай обікрали, і нас теж... і керує цим обкраданням у Закарпатті МОСКАЛЬ.

правий 2016-01-24 / 20:14:20
просто Марія - ти Москальський бот

Степан Крук 2016-01-24 / 20:03:00
Приїхав сьогодні з тих міст. Повністю погоджуюся з автором - дорога слизька і розбита. Мене виштовхували із заметів і я допомогав автомобілістам, котрі застряли. Але, якщо когось із коментаторів такий стан задовільняє - будь-ласка!

Вітьок 2016-01-24 / 19:53:26


Коментар видалено. Адмін


просто Марія 2016-01-24 / 19:42:51
Дорога як дорога - нічого нового. А от побита всього одна машина - де ж інші, такі нещасні?
Дивуюся Глаголі, бо знаю його давно: щось не те з цим опусом...

НОВИНИ: Соціо

22:15
Стало відомо про загибель в лютому під Авдіївкою Віталія Старости з Великої Копані Виноградівської громади
11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 9
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
» Всі новини