На прес-ланчі для закарпатських ЗМІ Vodafone презентував тарифи і запуск 3G мережі в Ужгороді (ФОТО)

13 листопада в Ужгороді було запущено 3G мережу "МТС Україна", а 16 листопада компанія оголосила про перші послуги VODAFONE для українських абонентів. Відповідно, у вівторок, 17 листопада, в Ужгороді, в приміщенні одного з ресторанів відбувся прес-ланч для представників провідних ужгородських ЗМІ, присвячений цим двом стратегічним подіям.

На прес-ланчі для закарпатських ЗМІ Vodafone презентував тарифи і запуск 3G мережі в Ужгороді (ФОТО)

Учасники заходу отримали докладну інформацією про прихід в Україну одного з найбільших світових операторів – компанії VODAFONE.

Йшлося про те, що означає прихід VODAFONE для абонентів в Ужгороді, якими є перші тарифи та послуги відомого європейського бренду в Україні та як нові технології можуть вплинути на місцевий бізнес та журналістське середовище.

Про це з журналістами говорили заступник генерального директора Vodafone Україна, регіон Захід, Сергій Самокрик, начальник відділу зв'язків з громадськістю Vodafone Україна Вікторія Рубан, експерт з маркетингу Vodafone Україна Андрій Коваль.

VODAFONE ЗАПУСТИВ 3G МЕРЕЖУ В УЖГОРОДІ

Починаючи з 13 листопада мешканці Ужгорода можуть користуватися мобільним інтернетом на швидкості до 42 Мбіт/с – оператор запустив в Ужгороді власну мережу 3G.

"Мережа, яку ми побудували, має дві важливі для абонентів переваги. По-перше, це супершвидкість – мережа забезпечує справжні швидкості 3G навіть при великому навантаженні. По-друге, надійність – для того, щоб забезпечити надійне покриття для наших 3G користувачів, ми збільшили кількість базових станцій в Ужгороді в півтора рази, забезпечивши «килимове» покриття міста. Сподіваюся, що жителі міста оцінять справжню європейську якість нашого 3G інтернету", – говорить Сергій Самокрик, заступник генерального директора Vodafone Україна, регіон Захід.

Послуга швидкісного мобільного доступу до інтернету дозволяє миттєво відкривати інтернет-сторінки, переглядати потокове відео, користуватися хмарними сервісами зберігання інформації, слухати інтернет-радіо або аудіо-треки з соціальних мереж, швидко завантажувати відео в соціальні мережі просто з телефону, грати в онлайн-ігри і багато іншого.

Для того щоб скористатися послугами 3G, достатньо мати телефон з підтримкою 3G. У меню телефону слід вибрати режим мережі «3G» або автоматичний режим GSM/WCDMA. Також у абонентів має бути активована послуга мобільного інтернету.

3G мережа доступна абонентам Vodafone в Ужгороді, Мукачеві, Чернівцях, Одесі, всього на сьогоднішній день мобільний інтернет на швидкості до 42 Мбіт/с доступний в 75 населених пунктах. Детальна інформація про 3G покриття доступна за посиланням https://www.vodafone.ua/uk/network.

VODAFONE ПРЕДСТАВИВ ПЕРШІ ТАРИФИ В УКРАЇНІ

Уже два дні як українці, і закарпатці зокрема, зможуть стати абонентами Vodafone. Для цього достатньо придбати стартовий пакет Vodafone, вибравши відповідний для себе обсяг послуг: Red S, Red M або Red L. У пакет послуг будь-якого з тарифів лінійки входить 3G інтернет, безлімітний голосовий зв'язок у мережах Vodafone та «МТС Україна», а також дзвінки, SMS та MMS на всі мережі України та в 62 країни світу.

«У перших українських тарифах Vodafone ми опираємося на три принципи. Перший – це прості тарифи, якими просто користуватися. Все що потрібно абоненту, це тільки вставити SIM-карту в свій телефон. Другий принцип – «все включено»: в будь-якому з пакетів є всі необхідні клієнтові послуги. І третій, абсолютно новий для України принцип, який не поділяє світ зв'язку на країни, а дозволяє користуватися зв'язком в Україні і ще 15 країнах Європи за домашнім тарифами, а також при дзвінках в 62 країни світу», – зазначають представники Vodafone Україна.

Тарифи

Vodafone Red

в Україні та Європі

Назва тарифу

S

M

L

 

В Україні, на місяць.

Перший місяць – безкоштовно

30 грн.

50 грн.

90 грн.

 

В роумінгу, в 15 країнах Vodafone. Послуга «Роумінг, як дома» на 30 днів. Замовити – *600#

90 грн.

150 грн.

270 грн.

 

Вхідні дзвінки в роумінгу

 

Безліміт

 

Дзвінки в мережі Vodafone і «МТС Україна»

Безліміт

 

3G Інтернет

обсяги на місяць

500 МБ

2 ГБ

5 ГБ

 

Безліміт

 

Facebook, Instagram, Twitter,

Viber, WhatsApp

 

Дзвінки, SMS&MMS

на всі мережі України і

Європи (країни Vodafone)

хвилини на місяць

30

50

90

 

SMS&MMS на місяць

30

50

90

 

Вартість послуг понад пакет в Україні та в роумінгу

3G Інтернет

10 грн/500 МБ

 

Дзвінки, SMS&MMS

0,50 грн/мін, шт.

 
             

 

Підключення до будь-якого з обраних тарифів безкоштовне, щомісячна вартість послуг, залежно від обраного пакета, складе 30, 50 або 90 грн. Чим вище щомісячна плата в пакеті, тим більший обсяг послуг у тарифі отримує абонент. Для активації тарифного пакету достатньо зробити перший дзвінок. Обраний обсяг послуг у будь-який момент можна збільшити, просто доплативши різницю між пакетами послуг.

В українські тарифи Vodafone включені достатні обсяги 3G Інетернету – від 500 Мб до 5Гб, користувачам тарифів Red M і Red L надається безлімітний доступ до популярних соціальних мереж і месенджерів – Facebook, Instagram, Twitter, Viber та WhatsApp.

Українські абоненти Vodafone можуть користуватися доступними послугами зв'язку в Європі завдяки послузі «Роумінг, як удома». Послуга надає доступ до безлімітних дзвінків між українськими абонентами Vodafone і «МТС Україна». У вартість послуги також входять необмежені вхідні дзвінки в 15-ти найпопулярніших роумінгових країнах Європи – це Польща, Італія, Німеччина, Чехія, Іспанія, Португалія, Угорщина, Ірландія, Великобританія, Греція, Нідерланди, Мальта, Албанія, Румунія і Туреччина. Вартість послуги залежить від обсягу послуг і становить 90 грн. в тарифі Red S, 150 грн. в тарифі Red M або 270 грн. в тарифі Red L. При замовленні послуги абоненти можуть користуватися тими ж обсягами послуг в Європі так само, як і вдома. Замовити послугу можна самостійно, за допомогою USSD-команди 600# і кнопка виклику. Ті ж послуги, що і в домашній мережі, будуть доступні протягом 30 днів після замовлення послуги в 15 країнах Європи, де присутній Vodafone.

Придбати стартові пакети Vodafone можна в точках продажів «МТС Україна» по всій Україні.

Про Vodafone

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв'язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами в 57 країнах і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в інтернет на 17 ринках. Станом на 30 вересня 2015 Vodafone надає послуги 454 мільйонам абонентів мобільного зв'язку і 12,5 мільйонам користувачів фіксованого інтернету. Більш детальна інформація на сторінці www.vodafone.com.

18 листопада 2015р.

Теги: Vodafon, 3G Інетернет

НОВИНИ: Соціо

22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 8
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 7
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
09:12
У Тереблі Буштинської громади попрощаються з Анатолієм Несухом, що помер через поранення
» Всі новини