ВІДЕО з "дерибанної" сесії Ужгородської міськради, що відбувалася під прикриттям міліції в "замінованій" споруді (ОНОВЛЕНО)

9 листопада в Ужгороді відбулося фантасмагоричне шоу під назвою "завершення чергової ХХVІІ сесії Ужгородської міської ради VI скликання". У начебто замінованому приміщенні, під прикриттям міліції, котра пропускала в споруду депутатів, але забороняла вхід представникам громадськості та журналістам, відбувся завершальний для цієї каденції масштабний "дерибан" міських майна і землі.

ВІДЕО з "дерибанної" сесії Ужгородської міськради, що відбувалася під прикриттям міліції в "замінованій" споруді (ОНОВЛЕНО)

Як раніше повідомляло Закараття онлайн, сьогодні у "замінованій" міській раді в Ужгороді депутати провели завершальне засідання сесії міської ради VI скликання, на якому "дотисли" низку "земельних" питань.

При цьому "народні обранці" не очікували, що представники громадськості та журналісти проникнуть в начебто заміноване приміщення міської ради, де в цей час відбувався масштабний "дерибан" міських землі і майна. Це вдалося, оскільки деякі з депутатів намагалися встигнути на завершальні "заробітки" в сесійній залі через "чорний хід" споруди міськради.

Коли журналісти та активісти зрештою потрапили до сесійної зали, виявилося, що основні "дерибанні" рішення вже проголосовано. Це викликало закономірну хвилю обурення.

Проголосувавши в незаконний спосіб цілий ряд проектів рішень, спрямованих на розкрадання майна і землі громади обласного центру Закарпаття, депутати цинічно завершили сесію під звуки Державного Гімну України. Йому акомпонувало "Ганьба!" з мегафона активістів.

Як видно з відео, порядок денний засідання і окремі проекти рішень роздавали вже під завершення засідання, що є кричущим порушенням.

Журналісти ідентифікували присутніх на засіданні депутатів: Ростислав Буланов, Віктор Бобіта, Петро Кіндюх, Михайло Станкович, Василь Кручаниця, Андрій Погорєлов, Ольга Травіна, Михайло Рошко, Олексій Гетманенко, Світлана Король, Михайло Мегеш, Тарас Румянцев, Федір Ващук, Віктор Феєр, Василь Бадида, Юліанна Бедь, Віталій Семаль, Андрій Баганич, Олександр Доктор, Іван Колодій, Тетяна Козак, Михайло Чурило, Віктор Мартин, Олександр Ковач, Вікторія Тарахонич, Віра Жменяк, Богдан Пацкань, Юрій Костюк, Михайло Булина, Марія Зілгалова, Федір Соханич, Степан Німчук, Олексій Кіндрат і міський голова Віктор Погорелов.

Міліціонери охороняли незаконне засідання в "замінованому" приміщенні, не робили ані найменших спроб вивести з нього депутатів і навіть забороняли зйомку активістам, в незаконний спосіб намагаючись відібрати мобільний телефон.

При цьому поряд був начальник Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області Роман Стефанишин, який не робив жодних спроб виконати свої обов'язки і зобов'язати виконувати їх підлеглих.

Практично під завершення "дерибанної" сесії Ужгородської міськради на неї завітав прокурор - "нічого не бачу, нічого не чую, нічого не знаю".

Начальник Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області Роман Стефанишин не в курсі, чому його підлеглі не виконали свої обов'язки і не вивели депутатів з "замінованого" приміщення, а, більше того, пропускали депутатів в будівлю, заборонивши вхід громадським активістам і журналістам.

По завершенні "дерибанної" сесії приміщення Ужгородської міськради все ще було очеплене міліцією. В споруду все ще не запускали чиновників і тих журналістів та активістів, які не потрапили в неї разом з депутатами через "чорний" вхід. Тобто, говорити про те, що на час проведення сесійного засідання роботи з пошуку вибухового пристрою було завершено, не можна.

 

09 листопада 2015р.

Теги: дерибан, земля, депутати, Ужгородська міськрада

Коментарі

Фатьов до Ксюши23 2015-11-13 / 20:24:00
З 2010року Шаранич С.О., Гецко І.І., Банк М.В., обіймали великі посади в Закарпатському УБОЗ. Однак вмісто того, щоб займатися своїми функціональними обов'язками возглавили та займалися кришуванням контрабанди сигарет, ігрового бізнесу, експортом краденого лісу, крадення нафти із трубопровода та багато іншого. Однак за дане кришування їх зняли із займаних посад та призначили (сховали) у Львівській області, щоб Закарпаття за них на деякий час забули, до кращого часу. За час перебування на займаних посадах в Закарпатському УБОЗ, вони встигли заробити багато грязних грошей, здобуті професійною діяльністю та недбальством до роботи, які за їхніми словами і так як вони їх тратили, гроші не смердять. За дані грязні гроші придбали собі багато нерухомості, елітні транспортні засоби БМВ Х,Субару, Фольцваген Пасат, Мітцубісі Педжеро, які звісно оформлені на їхніх дружин та довірених осіб, мов це не моє ! Це дружини ! Як я можу купити то чи інше майно, на міліцейську зарплатню, зокрема придбали собі високі посади у Львівшській області.
"Свята троїця" скинулись грошима за призначення на посаду начальника ДВБ МВС у Львівшській області Шаранича С.О., після призначення і дурню ясно, що своїм заступником вже призначив проплоченого Гецка Івана і прицепом Банка Михуйла співробітниками цьогож ДВБ. Після призначень цієї "Святої троїці" пішло, як у казці, щемили в прямому смислі слова всіх працівників ОВС по дорозі із Закарпатської області в напрямок Львівської області, одним словом "ЦАРЬКИ" не бідували на даних посадах, тому що зловили колишні працівники ДАЇ їх на радар за перевищення швидкості, всунули йому хабар в кишеню, і хай ДАЇшник доказує свою невиновність "Святій троєці" та іще при трьох свідках ПАНІВ офіцерів ДВБ МВС, кожне зайве слово працівника ДАЇ +100$ а зранку на червоний килим, якщо не розуміє, службове розтеження і поза межі з ОВС, алеж не кожен хоче втратити роботу із-за цих перевертнів у погонах, зрозуміло всім, що всі лягали під них і під їхню роботу. Після того, як налагодили канали контрабанди, звязки з криміналом, та працівниками ОВС, підтягнули до роботи, ну а хто заважав або діяв згідно чинного законодавства просто відсторонили від роботи всіх а в основному підставляли ! Закарпатських контрабандистів та своїх людей, злодіїв впихнули працювати на Львівську митницю та навпаки Львівських контрабандистів на Закарпатські митниці, як у казці.
Після революції у 2014 році вони зрозуміли, що у Львівській області вони більше незможуть кришувати даний бізнес, данна "Свята троїця" за отримані грязні гроші, отримані контрабандним шляхом"Свята троїця" скинулись грошима за призначення на посаду начальника ДВБ МВС у Львівшській області Шаранича С.О., на нову посаду начайником УМВС України в Закарпатській області і зновж таки після призначення і дурню ясно, що своїм заступником вже призначить проплоченого Гецка Івана начайником УБОЗ УМВС України в Закарпатській області і також знов-таки прицепом Банка Михуйла заступником НАЧАЙНИКА УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, якого рідний брат Банк В.В., "працював" та "КРИШУВАВ" на даній посаді контрабанду в Закарпатській області, який за свою кар'єру завдяки свому старшому брату Банка М.В., дослужився до підполковника міліції, за вагомий внесок у контрабандній сфері і крім підстав НІЧОГО !
Після усіх призначень, щоб із системи працівників ОВС Закарпатської області, ніхто не пихав свого носа в їхній бізнес, Шареничем С.О., та Гецком І.І., було вирішено та домовлено із ДВБ МВС України, покласти свого підлеглого та касира на посаду заступника начальника ДВБ МВС України в Закарпатській області Шаленика Ярослава, який мав даний бізнес також кришувати, так як до цього обіймав посаду заступника начальника міждународного відділу у Закарпатської області ! Чим вигідний ? Тому, що на даній посаді знає кожного контрабандиста і всю роботу по контрабанді в Закарпатській області. Ну а Банк М.В., На даний момент має великий вплив із постачанням контрабанди в Закарпатську область із любої області України, так як його коріш КРішення Авакова А., щодо зняття з посади Шаранича С.О., є справедливим.
До 2010року Шаранич С.О., Гецко І.І., Банк М.В., обіймали великі посади в Закарпатському УБОЗ. Однак вмісто того, щоб займатися своїми функціональними обов'язками возглавили та займалися кришуванням контрабанди сигарет, ігрового бізнесу, експортом краденого лісу, крадення нафти із трубопровода та багато іншого. Однак за дане кришування їх зняли із займаних посад та призначили (сховали) у Львівській області, щоб Закарпаття за них на деякий час забули, до кращого часу. За час перебування на займаних посадах в Закарпатському УБОЗ, вони встигли заробити багато грязних грошей, здобуті професійною діяльністю та недбальством до роботи, які за їхніми словами і так як вони їх тратили, гроші не смердять. За дані грязні гроші придбали собі багато нерухомості, елітні транспортні засоби БМВ Х,Субару, Фольцваген Пасат, Мітцубісі Педжеро, які звісно оформлені на їхніх дружин та довірених осіб, мов це не моє ! Це дружини ! Як я можу купити то чи інше майно, на міліцейську зарплатню, зокрема придбали собі високі посади у Львівшській області.
"Свята троїця" скинулись грошима за призначення на посаду начальника ДВБ МВС у Львівшській області Шаранича С.О., після призначення і дурню ясно, що своїм заступником вже призначив проплоченого Гецка Івана і прицепом Банка Михуйла співробітниками цьогож ДВБ. Після призначень цієї "Святої троїці" пішло, як у казці, щемили в прямому смислі слова всіх працівників ОВС по дорозі із Закарпатської області в напрямок Львівської області, одним словом "ЦАРЬКИ" не бідували на даних посадах, тому що зловили колишні працівники ДАЇ їх на радар за перевищення швидкості, всунули йому хабар в кишеню, і хай ДАЇшник доказує свою невиновність "Святій троєці" та іще при трьох свідках ПАНІВ офіцерів ДВБ МВС, кожне зайве слово працівника ДАЇ +100$ а зранку на червоний килим, якщо не розуміє, службове розтеження і поза межі з ОВС, алеж не кожен хоче втратити роботу із-за цих перевертнів у погонах, зрозуміло всім, що всі лягали під них і під їхню роботу. Після того, як налагодили канали контрабанди, звязки з криміналом, та працівниками ОВС, підтягнули до роботи, ну а хто заважав або діяв згідно чинного законодавства просто відсторонили від роботи всіх а в основному підставляли ! Закарпатських контрабандистів та своїх людей, злодіїв впихнули працювати на Львівську митницю та навпаки Львівських контрабандистів на Закарпатські митниці, як у казці.
Після революції у 2014 році вони зрозуміли, що у Львівській області вони більше незможуть кришувати даний бізнес, данна "Свята троїця" за отримані грязні гроші, отримані контрабандним шляхом"Свята троїця" скинулись грошима за призначення на посаду начальника ДВБ МВС у Львівшській області Шаранича С.О., на нову посаду начайником УМВС України в Закарпатській області і зновж таки після призначення і дурню ясно, що своїм заступником вже призначить проплоченого Гецка Івана начайником УБОЗ УМВС України в Закарпатській області і також знов-таки прицепом Банка Михуйла заступником НАЧАЙНИКА УБОЗ УМВС України в Закарпатській області, якого рідний брат Банк В.В., "працював" та "КРИШУВАВ" на даній посаді контрабанду в Закарпатській області, який за свою кар'єру завдяки свому старшому брату Банка М.В., дослужився до підполковника міліції, за вагомий внесок у контрабандній сфері і крім підстав НІЧОГО !
Після усіх призначень, щоб із системи працівників ОВС Закарпатської області, ніхто не пихав свого носа в їхній бізнес, Шареничем С.О., та Гецком І.І., було вирішено та домовлено із ДВБ МВС України, покласти свого підлеглого та касира на посаду заступника начальника ДВБ МВС України в Закарпатській області Шаленика Ярослава, який мав даний бізнес також кришувати, так як до цього обіймав посаду заступника начальника міждународного відділу у Закарпатської області ! Чим вигідний ? Тому, що на даній посаді знає кожного контрабандиста і всю роботу по контрабанді в Закарпатській області. Ну а Банк М.В., На даний момент має великий вплив із постачанням контрабанди в Закарпатську область із любої області України, так як його коріш Купранець начальник новоствореної економічної служби МВС України.
Тепер Гецко Іванко купив собі посаду заступника начайника поліції а лось Банк Михась начайник новоствореної економічної служби.
Мі йдемо до кращого ? Не думаву, ми йдемо у гузицю !

Адмін 2015-11-12 / 14:07:29


http://zakarpattya.net.ua/News/147584-ROZDRUKIVKY-holosuvan-deputativ-na-derybannii-sesii-Uzhhorodskoi-miskrady


Вітя 2015-11-11 / 15:12:11
Віта - респект!!!!!!!!! "Найбільша мразь Буланов - і за розміром тіла, і за розмірами того паскудства, яке він маскував грою в демократа" - 1000%

Віка 2015-11-11 / 04:03:36
Найбільша мразь Буланов - і за розміром тіла, і за розмірами того паскудства, яке він маскував грою в демократа

Вася 2015-11-11 / 03:47:37
Самая серьйозная мразь Травина,ей не будет покоя.

Ивушка 2015-11-10 / 23:15:00


А більшу статтю закинути в коментар вже не можна було? Коментар видалено. Адмін


Костик 2015-11-10 / 23:11:48
я всьо

Костик 2015-11-10 / 23:11:19
та шо, збираэмось?

костик 2015-11-10 / 23:07:41
за*бись, пацани

Костик 2015-11-10 / 23:06:25
а мати дозволяэте чи нэ? бо бачу тут дехто ебз себе комментуэ

911 2015-11-10 / 23:05:26
еще один
еакція кандидата оперативно з'явилася на сторінці Б.Андріїва у соціальній мережі Фейсбук після того, як було опубліковано інформацію про прийняття декларації та оголошення громадських слухань.

"Ознайомився з Декларацією, проект якої запропоновано Громадською радою при Ужгородській міській раді. Абсолютна більшість вказаних "завдань міській раді та міському голові" співпадає з моїми першочерговими кроками в раді обрання на відповідальну посаду, в першу чергу, що стосується:

- прозорого розпорядження міським майном, землями та бюджетними коштами;
- реформування системи громадського, пасажирського транспорту;
- забезпечення прозорої дільності ради, виконкому та відповідних структурних підрозділів.

Деякі питання, як на мене, потребують додаткових консультацій та пошуку компромісів. Але це, як то кажуть, "робочі питання". Маю надію, що в майбутньому, Громадська рада при УМР стане надійним партнером новообраним депутатам та міському голові", - пише Б.Андріїв.

Ставлення до декларації іншого кандидата - самовисуванця Сергія Ратушняка, наразі невідоме.

оля 34 2015-11-10 / 23:03:33
шось вси виглядають донельзя втомленими

агент007 2015-11-10 / 22:55:59
Більша половина з перелику депутатив — ти ще персоналії. Їх би в АТО, а бо в церку, каятись цілодобово.

олятко 2015-11-10 / 22:54:43
как терпеть местных депутатов и не склониться в сторону насилия и ненависти — на повестке дня.

Стьопка 2015-11-10 / 22:53:25
піу-піу просто

КСЮША23 2015-11-10 / 22:52:19
"Міліція реформами займається, рубає капусту з кандидатів у поліцію, та закривають очі на брудні вибори які відбулись у Закарпатті тому, що капуста кровава і від других кандидатів зайшла. Після цих виборів хто взяв бруднігроші щоб попав в 10 разів більше.
Міліція-поліція це до одного міста, якщо в Україні розпочалась реформа і хочуть змінити не лише назву правоохоронного органу ! То міняйте і проводьте переатестацію з керівного складу ! А саме із себе. Керівники МВС а особливо керівники Закарпатської області блисніть привселюдно спочатку своїм знанням а якщо дійсно ви фахівці своєї справи і ви це доведите ! Приймайте нових працівників до поліції. Даю 100 відсотків що Гецко і Банк хабарники не пройдуть дану переатистацію так як розуму немає. Дану переатистацію керівників мають проводити незалежні люди за участю працівників МВС інших держав та жителями Закарпатської області."

Як би все так просто було — невже ви думаєате, шо нова поліція отримає тут такий самий авторитет, як у києві. при всьому бажанні, лишитися ідеальним працівником поліції/міліції на Закарпатті неможливо — не та обстановка і не ті люди. ,
П.С. Знакомий кандидат у полицию, і нічо в нього ніко не рубає.

ваня 2015-11-10 / 22:43:53
брэд якийсь, чесне слово

Александра 2015-11-10 / 22:41:50
Покидьки.

фатьов 2015-11-10 / 22:41:31
Мліція реформами займається, рубає капусту з кандидатів у поліцію, та закривають очі на брудні вибори які відбулись у Закарпатті тому, що капуста кровава і від других кандидатів зайшла. Після цих виборів хто взяв бруднігроші щоб попав в 10 разів більше.
Міліція-поліція це до одного міста, якщо в Україні розпочалась реформа і хочуть змінити не лише назву правоохоронного органу ! То міняйте і проводьте переатестацію з керівного складу ! А саме із себе. Керівники МВС а особливо керівники Закарпатської області блисніть привселюдно спочатку своїм знанням а якщо дійсно ви фахівці своєї справи і ви це доведите ! Приймайте нових працівників до поліції. Даю 100 відсотків що Гецко і Банк хабарники не пройдуть дану переатистацію так як розуму немає. Дану переатистацію керівників мають проводити незалежні люди за участю працівників МВС інших держав та жителями Закарпатської області.

Захар. 2015-11-10 / 22:37:52
В тему, хоть немного другой масштаб. ( из личного блога Мочанова)


Однополые депутаты
продолжают испытывать терпение и выдержку разнополого электората Смайлик «smile»
Оно вам надо? ...
Ситуацию точно описывает анекдот: патрульный полицейский останавливает на Европейской площади машину. "-Товарищ водитель, у нас в стране проблема!" "-Я знаю, коп. И не одна..." "-Вы не дослушали. Только что во время ежегодного послания президента парламенту, когда во ВРУ под куполом все, и президент со всей администрацией, и кабмин с премьером, и все депутаты с помощниками - террористы захватили здание Рады и требуют 50 миллионов евро. В противном случае грозятся облить ВРУ бензином и спалить. Нас отправили собирать, кто сколько может. Дадите хоть чуть-чуть?" "-Командир, у меня машина дизельная, но солярка вроде тоже хорошо горит! У меня четверть-бака, забирайте всё, я ради такого случая пешком прогуляюсь, да на этот мариинский рейхстаг с горящими химерами со стороны посмотрю!"....
Сказка ложь. Но в ней намёк.
Фото куска зала взято безо всякой политической окраски и антипатии.
Просто "патии" в этом зале нету ни к кому. Ни к одному.
Еремеев погиб, Мосейчук закрыт, у Инны Бордюг что-то закололо в боку во время пения, Силантьев наблюдает, как старается Корчинская и шлангует литвин...
Законотворчество и бюджетотырчество в самом разгаре. А генпрокуратор
(в юности - техник центрального республиканского ботсада АН УССР, что говорит о давней любви Виктора Николаевича к посадкам и саженцам) после покушения находится в отпуске ко дню рождения. Джеймс Бонд.
И пусть весь мир подождёт!...

НОВИНИ: Соціо

11:36
У Тересві попрощаються з полеглим Героєм Михайлом Руснаком, що більше року вважався зниклим безвісти
22:27
В Ужгороді попрощалися із полеглим Героєм Олексієм Кобцем
15:44
На Закарпатті в теплицях почали збирати ранню картоплю
15:34
/ 1
Юрій Лущай з Краматорська, що поліг на Донеччині і похований у Великих Лучках, був істориком і відомим вікіпедистом
11:33
/ 1
На Сумщині поліг Василь Цинканич з Бегендяцької Пастілі Великоберезнянської громади
10:56
На війні з росією поліг Олексій Кобець з Ужгорода
19:16
/ 1
На Закарпатті військовий уник реального покарання за переправлення "ухилянта" через кордон
15:47
/ 9
У Буківцьові на колишній Великоберезнянщині створили новий монастир УПЦ Московського патріархату
11:17
/ 1
Дубівська громада сьогодні попрощається з Василем Скрипником з Красної, що загинув ще в травні 2022-го
22:28
/ 1
На Запоріжжі поліг Іван Гецко з Кушниці Керецьківської громади
18:31
На Сумщині загинув Михайло Мегеш з Великих Ком’ят Виноградівської громади
10:46
/ 4
У Закарпатському апеляційному суді скінчилися марки. Тому він припиняє листуватися
10:22
/ 1
Стало відомо про загибель понад рік тому під Бахмутом Павла Головка з Виноградова
19:54
За підсумками 2023 року Закарпаття посіло 4 місце по Україні за показником захворюваності на туберкульоз
15:00
На Запоріжжі поліг Михайло Будул з Керецьківської громади
11:22
/ 1
На війні з росією поліг Віталій Лях з Чумальова Буштинської громади
09:25
У Боздоському парку Ужгорода можна побачити "живих" казкових велетнів
20:07
/ 8
Прем'єр Шмигаль в Ужгороді "запустив" будівництво євроколії до Чопа
21:26
/ 1
У Великих Лучках на Мукачівщині попрощалися з Юрієм Лущаєм, що переїхав з сім'єю з Краматорська і поліг на рідній Донеччині
15:56
В Ужгороді попрощалися з полеглим Героєм Міланом Бабілою
15:34
В Ужгороді відкрили скульптурку режисеру "Тіней забутих предків" Параджанову
11:23
/ 1
Нижньоворітська громада провела у останню земну дорогу Героя Віктора Петриканина
23:00
/ 12
Ексміністр внутрішніх справ Аваков офіційно став власником 900 га плантацій фундука на Закарпатті
11:40
Зарічанську громаду сколихнула звістка про смерть Героя з Вільхівки Михайла Матіки
11:12
В Ужгороді у середу проведуть в останню земну дорогу полеглого захисника Мілана Бабілу
» Всі новини